Hledat  

Nové holky v Brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Nové holky v Brně

Příspěvekod Leo2 » stř 17. bře 2010, 14:46

Gustave, číst asi neumíš TY !! :oops: :roll:
Já jsem psal, že Linda/Renata (mimochodem vlasy špin.blond) si mohla vypůjčit klidně i jméno Patricie a ne že je to Patricie, když asi střídá několik majlů a jmen - je to logické ??? 8)
Mimochodem jsem její fotku zahlédl na nějaké inzerci i se jménem KAMILA, což potvrzuje vše výše napsané o ní. Ťapina, se kterou jsou většinou norníci spokojeni, si nemusí měnit jména ani majly, a později mazat i své inzeráty, takže si to přeber :twisted:
Nakonec šlo jen o varování, aby si norníci nenaběhli, takže si ji vyber a užij si to s ní, když nevěříš ::oral:: :lol: :lol: :idea:
Caw Leo
Leo2

Příspěvekod Leo2 » úte 27. dub 2010, 19:07

Leo2 píše:Gustave, číst asi neumíš TY !! :oops: :roll:
Já jsem psal, že Linda/Renata (mimochodem vlasy špin.blond) si mohla vypůjčit klidně i jméno Patricie a ne že je to Patricie, když asi střídá několik majlů a jmen - je to logické ??? 8)
Mimochodem jsem její fotku zahlédl na nějaké inzerci i se jménem KAMILA, což potvrzuje vše výše napsané o ní. Ťapina, se kterou jsou většinou norníci spokojeni, si nemusí měnit jména ani majly, a později mazat i své inzeráty, takže si to přeber :twisted:
Nakonec šlo jen o varování, aby si norníci nenaběhli, takže si ji vyber a užij si to s ní, když nevěříš ::oral:: :lol: :lol: :idea:
Caw Leo

Jen chci upozornit že změnila rajón a je v Rosicích a inzeruje na "brnosex" pod majlem "peggy1".....tak bacha na ni :roll: :roll:
Leo2

Příspěvekod Mathesar » stř 2. čer 2010, 7:28

Jojo je to tak, je znova na akci, láká i na Sally.cz
Mathesar

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky