Hledat  

Eliška z privátu Marilyn

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Eliška z privátu Marilyn

Příspěvekod noname45290 » pon 17. črc 2017, 12:47

Jan.krauses píše:Můj názor je takový, že to holka není, (fotky jsou fake) byl jsem za Nikol (u berušek) a chtěl jsem trojku, kterou měli na netu. Objednal jsem se den předtím (akorat ja nevím kdo jim zvedá telefony, jestli si je holky zvedají sami či co, protože operátorka byla arogantní a nepříjemná)Dorazil jsem na čas a otevřela krásná blondýnka Nikol a hned se mi omlouvala, že Adélka ,, na čas přerušila práci,, že se ji naskytla jiná možnost. Tak jsem se zeptal jaká. A Nikol tvrdí, že pracuje v jednom.salonu jako kosmetička prý to vystudovala v Olmiku. Prý za ní chodí....

Fakt škoda, ale hodně lidí tady u ní bylo, tak by to mohli posoudit :-D
noname45290

Příspěvekod RytirZBrna » pon 17. črc 2017, 15:10

Pohádky vymýšlejí, a my nemáme důvod zkoumat jestli to pravda je nebo není. Je to jejich soukromí a život.
RytirZBrna

Příspěvekod Paulie88 » pon 17. črc 2017, 15:14

Jsou to velké báje :D Já když byl u Elišky ještě v Brně normálně tak mi zas říkala že studuje no nvm přesně co ale něco s mediciínou , nějakou zdravku nebo tak to má ke kosmetičce hodně daleko :D
Paulie88

Příspěvekod noname45290 » pon 17. črc 2017, 20:39

Paulie88 píše:Jsou to velké báje :D Já když byl u Elišky ještě v Brně normálně tak mi zas říkala že studuje no nvm přesně co ale něco s mediciínou , nějakou zdravku nebo tak to má ke kosmetičce hodně daleko :D

A mohl bys to prosím vyřešit, jestli jsou ty fotky fake nebo ne? :-D Nebo prostě řekni, jestli je to dobrá kunda nebo ne :-D
noname45290

Příspěvekod acx » pon 17. črc 2017, 20:45

noname45290 píše:
Paulie88 píše:Jsou to velké báje :D Já když byl u Elišky ještě v Brně normálně tak mi zas říkala že studuje no nvm přesně co ale něco s mediciínou , nějakou zdravku nebo tak to má ke kosmetičce hodně daleko :D

A mohl bys to prosím vyřešit, jestli jsou ty fotky fake nebo ne? :-D Nebo prostě řekni, jestli je to dobrá kunda nebo ne :-D

Umíš vůbec číst nebo jen psát, co si tak koupit slabikář? :roll: O pár příspěvků níž jsem napsal, že v Olomouci jsou její fotky FAKE. :twisted: :twisted: :twisted:
Až budeš schopen, tak si přečti vlákno o začátku. :lol: a dostaneš odpovědi, jako že šukat umí, ale štíhlá není, ... .
acx

Příspěvekod noname45290 » pon 17. črc 2017, 23:42

Ty fotky z olomouce už mě nezajímali, ale ty z Brna, chci vědět, že aspoň jedna fotka z nich není fake, od pohledu vypadají, že nejsou. To, že není štíhlá mi nepřijde jako něco negativního, pokud není nějak moc při těle.
noname45290

Příspěvekod vulcan » úte 18. črc 2017, 0:50

noname45290 píše:
A mohl bys to prosím vyřešit, jestli jsou ty fotky fake nebo ne?

Nebo prostě řekni, jestli je to dobrá kunda nebo ne :-D

noname45290,
tyto fotky by mohly být její pravé. :oops:
true foto.jpg

a na tvůj druhý dotaz :shock: - kunda to dobrá je.
vulcan

Příspěvekod fifinak100 » stř 19. črc 2017, 8:51

Adélka = Eliška? no věk možná sedí, ale eliška měla přes 180cm a adélka nemá, zajímavé,... když jsem se ptal elišky na anál tak nepřipadalo v úvahu, ale na adélce ho má v nabídce, zajímavé....

těžko říct zda je to ona, posoudí jen ten co ji měl v brně a i v olomouci , každopádně kdyby to byla ona do olomouce nepojedu :)
fifinak100

Příspěvekod acx » stř 19. črc 2017, 9:51

fifinak100 píše:Adélka = Eliška? no věk možná sedí, ale eliška měla přes 180cm a adélka nemá, zajímavé,... když jsem se ptal elišky na anál tak nepřipadalo v úvahu, ale na adélce ho má v nabídce, zajímavé....

těžko říct zda je to ona, posoudí jen ten co ji měl v brně a i v olomouci , každopádně kdyby to byla ona do olomouce nepojedu :)

Aby byl jednou pro vždy konec diletantským spekulacím nad FAKE fotkami a nepravdivými údaji (anál nenabízela nikdy), tak jsem osobně , ještě jednou na vlastní oči a ne nějaké zmatené kombinace, viděl děvčicu jak v Brně, tak v Olomouci. A když jsem za ní šel v Olomouci, tak mě podle inzerovaných údajů ani nenapadlo, že to může být ona. :!: Čekal jsem menší, štíhlejší, .... .
Takže doporučuji pro příště, než zbytečně řešit komára, tak zvednout zadek a ověřit si to osobně. Olomouc není zase tak daleko. :lol:
acx

Příspěvekod noname45290 » stř 9. srp 2017, 18:21

V olomouci už skončila, jsem zvědavej, jeslti se vrátí do Brna.
noname45290

Příspěvekod Paulie88 » čtv 17. srp 2017, 2:43

Čekám na ní už dobu a pořád nic :D
Paulie88

Příspěvekod Foulenk » úte 29. srp 2017, 14:59

Holubička sivá to opravdu je škoda že tu neni chybi mi.
Byl jsem za rodinou v kromclu a sedli jsme si na pivo v jednou pivovare na velkem namesti. A hele kdo tu byl elis ocividne na jidle asi s kamoskou sedel jsem vedle ni kosek od jejiho stolu a asi si me nevsimla..zmenila se vypada hubenejsi a ma jinou barvu vlasu.....tak se vrať Elis!!! Říkala si ze si das pauzu ne ze uz nedojdes!!
Foulenk

Příspěvekod koalaadam » stř 30. srp 2017, 12:02

Foulenk píše:Holubička sivá to opravdu je škoda že tu neni chybi mi.
Byl jsem za rodinou v kromclu a sedli jsme si na pivo v jednou pivovare na velkem namesti. A hele kdo tu byl elis ocividne na jidle asi s kamoskou sedel jsem vedle ni kosek od jejiho stolu a asi si me nevsimla..zmenila se vypada hubenejsi a ma jinou barvu vlasu.....tak se vrať Elis!!! Říkala si ze si das pauzu ne ze uz nedojdes!!

kurev je jak sraček najdeš jinou a třeba i lepší :oral: :oral:
koalaadam

Příspěvekod RytirZBrna » stř 30. srp 2017, 13:58

Taky jsem se do ní zamiloval, se vším co k tomu patří. Taky když tady byla, tak jsem za jinou nešel.
RytirZBrna

Příspěvekod Bolekalolek » sob 9. zář 2017, 12:26

Bolekalolek

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky