|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
RobertH píše:Acx resis tady veci po kterych ti je absolutne hovno zbas tu kundu?neznas tak se o to nestarej moje rec smerovala kni ne k tobe tak nechapu proc se do to zde kazdy sere.
RobertH píše:resis tady veci po kterych ti je absolutne hovno ... nechapu proc se do to zde kazdy sere.
RobertH píše:jarjaroslave mas pravdu pan Soukup na rozdil tady od nekterych zvas je aspon na urovni nikoho ve svich poradech neurazi vy tady umite jen pomlouvat spinit a psat hovna o nekom koho ani neznate a jestli nekdo ma nebo nema zaplaceny pojisteni zdravotni tak po tom vam je ale uplny hovno mental a retard lovec pero piste si tady o tech svich kurvickach a me laskave vynechte ja nejsem takovy chudak jako vy ja si za sex fakt platit nemusim cao.
mliekar píše:Ps: jsem zvědavej, co by ti na tohle ten právník řekl, když by jsi mu to předala a on by si musel vytáhnout i tvé příspěvkyD
RobertH píše:Pane neznamy kurva jsi mozna ty takze si davej pozor na tu svoji drzou nevymachanou tlamu trestny cin pomluvy jestli ti to neco rika a pokud mas nejaky problem muzes za mnou prijit osobne dostanes par pres drzku a bude po problemu frajo
RobertH píše:kybersikana trestny cim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků