Hledat  

Veronika 704294971

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Veronika 704294971

Příspěvekod Televizor » pát 2. srp 2024, 16:34

Ahoj, tak jsem nakonec Verunku zacatkem leta navstivil, tak musim poreferovat :D Mohu potvrdit vse, co je vyse napsano. Verunka je moc mila, pratelska, komunikace naprosto bez problemu... Kdyz mi otevrela dvere, byl jsem mile prekvapeny (sel jsem tam s obavami, abych se nemusel otocit mezi dverma kvuli rozporuplnym recenzim na jeji vzhled) - Verunka je hodne mala, to se mi libi a v obliceji mi prisla moc hezka - v obliceji takova "obycejna" (to se nekomu kdo hleda tyto sluzby nemusi libit, nehledejte zadny botox ani vse umele, ale prirozenou holku "od vedle"...). Dal jsem sprchu a po sprse uz na me cekala naha na posteli a v tu chvili jsem byl bohuzel pomerne zklamany - i kdyz jsem mel nejakou predstavu, postavou me nevzrusovala, bricho ma bohuzel vetsi nez jsem myslel a cela je pomerne silna, zadnou sexy postavu z plakatu nehledejte... Nastesti je to zatim mlada holka, ale chtelo by to trosku zapracovat na svem tele, pokud se jim chce zivit i do budoucna... Navic se v tu chvili nekonalo z jeji strany zadne vzrusovani, zadne svadeni, eroticke pradlo nebo cokoliv jineho, cim by mi davala najevo, proc tam vlastne jsem. Zkratka jenom sedela na posteli. Mel jsem z ni v tu chvili pocit, jako by se za svou postavu stydela a uz chtela rychle zacit, aby se mi nemusela moc "ukazovat" v cele sve krase, nevim... Kazdopadne cela akce byla moc prijemna, Verunka je mila, mazliva a ve vsem vyhovi, je spise submisivni... Vyse nekdo psal, ze za Verunkou nepujde kvuli lokalite - aktualne nepracuje v centru, ale ma svuj pokoj na diskretnim miste na severu Brna (nebudu blize uvadet, sama svoji adresu nikde neuvadi...). Byl jsem na hodinu, cas nijak nehlidala, cele to probehlo v takove pratelske atmosfere, i kdyz jsem u ni byl poprve. Verim, ze druha navsteva bude jeste lepsi. Na rozdil od jinych Verunka nema zadne profi manýry a clovek si pripada spis jako u kamaradky, se kterou prisel zabit nudu, neni nijak dominantni ani proaktivni, spis vyhovi pozadavkum. I pres to, ze svoji postavou neuchvati kazdeho, ja ji rad znovu navstivim diky opravdu mile a pratelske atmosfere. Ja pri techto navstevach nechci jenom rychle vyprazdnit pytel a vypadnout, ale chci stravit prijemny cas s cizi holkou, pred kterou se muzu uvolnit a zapomenout... A nechci, aby ta holka mela porad oci na hodinach nebo znudene koukala do stropu. Proto se za Verunkou rad vratim znovu (bohuzel ale pracuje v blbe casy, odpoledne ani brzy rano nebyva).
Televizor

Re: Veronika 704294971

Příspěvekod man963 » pon 2. zář 2024, 13:02

Teď ordinuje někde v Obřanech. Ještě ji neznám. Málem jsem se s ní teď už domluvil, protože jsem měl zafixovaný, že je v centru, ale pak jsem to zřušil, že to mám totálně zruky. Skoro mě přemlouvala, ať dojedu.
man963

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky