Ahoj, tak jsem nakonec Verunku zacatkem leta navstivil, tak musim poreferovat
Mohu potvrdit vse, co je vyse napsano. Verunka je moc mila, pratelska, komunikace naprosto bez problemu... Kdyz mi otevrela dvere, byl jsem mile prekvapeny (sel jsem tam s obavami, abych se nemusel otocit mezi dverma kvuli rozporuplnym recenzim na jeji vzhled) - Verunka je hodne mala, to se mi libi a v obliceji mi prisla moc hezka - v obliceji takova "obycejna" (to se nekomu kdo hleda tyto sluzby nemusi libit, nehledejte zadny botox ani vse umele, ale prirozenou holku "od vedle"...). Dal jsem sprchu a po sprse uz na me cekala naha na posteli a v tu chvili jsem byl bohuzel pomerne zklamany - i kdyz jsem mel nejakou predstavu, postavou me nevzrusovala, bricho ma bohuzel vetsi nez jsem myslel a cela je pomerne silna, zadnou sexy postavu z plakatu nehledejte... Nastesti je to zatim mlada holka, ale chtelo by to trosku zapracovat na svem tele, pokud se jim chce zivit i do budoucna... Navic se v tu chvili nekonalo z jeji strany zadne vzrusovani, zadne svadeni, eroticke pradlo nebo cokoliv jineho, cim by mi davala najevo, proc tam vlastne jsem. Zkratka jenom sedela na posteli. Mel jsem z ni v tu chvili pocit, jako by se za svou postavu stydela a uz chtela rychle zacit, aby se mi nemusela moc "ukazovat" v cele sve krase, nevim... Kazdopadne cela akce byla moc prijemna, Verunka je mila, mazliva a ve vsem vyhovi, je spise submisivni... Vyse nekdo psal, ze za Verunkou nepujde kvuli lokalite - aktualne nepracuje v centru, ale ma svuj pokoj na diskretnim miste na severu Brna (nebudu blize uvadet, sama svoji adresu nikde neuvadi...). Byl jsem na hodinu, cas nijak nehlidala, cele to probehlo v takove pratelske atmosfere, i kdyz jsem u ni byl poprve. Verim, ze druha navsteva bude jeste lepsi. Na rozdil od jinych Verunka nema zadne profi manýry a clovek si pripada spis jako u kamaradky, se kterou prisel zabit nudu, neni nijak dominantni ani proaktivni, spis vyhovi pozadavkum. I pres to, ze svoji postavou neuchvati kazdeho, ja ji rad znovu navstivim diky opravdu mile a pratelske atmosfere. Ja pri techto navstevach nechci jenom rychle vyprazdnit pytel a vypadnout, ale chci stravit prijemny cas s cizi holkou, pred kterou se muzu uvolnit a zapomenout... A nechci, aby ta holka mela porad oci na hodinach nebo znudene koukala do stropu. Proto se za Verunkou rad vratim znovu (bohuzel ale pracuje v blbe casy, odpoledne ani brzy rano nebyva).