Dobermann píše:Ještě ke kauze Andrej Anastasov a erotická inzerce co by kuplířství... je to jen nález ústavního soudu a nikoliv rozsudek, nicméně, i tak - k blití
Nicméně, alespoň doufám, jde o stanovisko týkající se především zajištění majetku, tam ústavní soud usilovně hájí svoje pozice a kdyby ustoupil, strhla by se lavina - zrušení zajištění se snad ještě nestalo -
znárodňování jak za komančů
„Podle dosavadní judikatury k naplnění znaku kořistění z prostituce provozované jiným podle § 189 odst. 1 alinea druhá trestního zákoníku, byť stěžovatel může své námitky v tomto směru uplatňovat i v dalším řízení, se nevyžaduje, aby pachatel výslovně vyžadoval nebo vynucoval hmotný prospěch z prostituce jiného, postačí opakované přijímání úplaty za to, že provozování prostituce umožňuje, a rovněž tak se nevyžaduje, aby pachatel dosáhl určité hranice majetkového prospěchu, zisku (srov. např. usnesení Nejvyššího soudu sp. zn. 3 Tdo 1045/2014 či sp. zn. 8 Tdo 1086/2009). Podstatné je, že pachatel odčerpává celý výtěžek nebo jeho část z úplaty získávané osobou provozující prostituci za tuto činnost, tedy že z této činnosti vědomě těží,“ vysvětluje se v unesení.
https://protikorupcnilinka.cz/zpravodajstvi/sexcz-andrej-anastasov-trestni-stihani-pro-kuplirstvi-podporil-ustavni-soudten závěr US je geniální. zbývá jen otázka - jaktože dál inzerují annonce, avizo a další? Asi podám trestní oznámení, z prdele...
Kdyz jsem sedela na policejni stanici Behounska v Brne, jak udelali staru na Jakubaku, tak jsem jim rikala, proc nejdou naproti na Kozi do Diamontu, kde se konaji vecirky zamestnancu z magistratu, chodi tam jejich kolegove z kriminalky atd....
Odpoved byla, ze by nedelali nic jineho.
Taky jsem na ty privaty co v tom byly nejak tak zapleteni podala trestni oznameni a to primo na statnim zastupitelstvi v Brne. Jaky byl vysledek?
Prisli policajti na privat, dali si pratelske kafe a zase odesli. Nic nezakoneho se nedeje. Tedy vlastne je jeste upozornili, ze je nekdo udal. Tedy rekli i kdo.
Privaty vede byvali majitel Gold privatu na Kozi P.H.
Ja jsem to uz pak dal neresila, protoze jsem odletela.
Kdyz me propousteli z prvniho vyslechu, jak me sebrali hned pri prvni stare, tak me vysetrovatel Koza rikal, ze kdyz uzavru s holkama najemni smlouvy, ze budou kazdy den platit za pronajem pokoje, takze to mu vadit nebude, ze s tim mit problem nebude. Pritom je to uplne to stejne.
Taky jsem si nasla par rozsudku, ze nekdo pronajimal svuj byt studentkam, ktere tam delaly prostituci a dostal treba dva roky podminku, ze koristil z prostituce, protoze mu ty divky platily penezi, ktere si vydelaly prostituci.
Vlastne tak muze byt stihany i taxikar, ktery prijede k bordelu, nabere prostitutku a ta mu zaplati.
Tady neco velkeho smrdi..... Hlavne, kdyz v to vlastni lide, kteri bud delali na policii a nebo tam maji hodne dobre zname.
Jeste dodatek.
Cele tohle u me zacal vymyslet jeden prislusnik z kriminalky, ktery chodil za Dianou a ktery dohazoval divky do Soha a naproti do Diamontu.
Nejdrive na Jakubak poslali socialni pracovnice, ze pry tam v byte jsou pritomni me deti.
Samozrejme vse bylo v poradku. Na zaklade toho se o ten privat zacali zajimat. Ja jsem pak zjistila celou jeho komunikaci, jak vse domlouvali atd.
Predala jsem to na Gibs v Praze, kde to postoupili do Brna a ozvali se az za cca pet mesicu. Mezi tim vsichni z kriminalky z Behounske co v tom byli zapleteni podali najednou vypoved z osobnich duvodu. Jak me bylo receno, jeden pry uz od mala chtel jezdit kamionem atd
Pak se najednou ozval nejaky pracovnik z Gibs, ze se mam dostavit k vyslechu a tam me rekl, ze uz dotycni nedelaji u policie CR a ze tedy oni to nemuzou resit.
No zjistila jsem, ze ten pracovnik Gibs drive delal na stejnem patre oddeleni na Behounske, jak ti dotycni. Docela smesny paradox.
Zkousel me zastrasovat, ze to bude krive obvineni a tak nejak podobne.
Nakonec jsem to podala znova na Gibs v Brne a dostala to nejaka Chovancova, ktera sedela v kanclu se svym manzelem Chovancem a vedle v kanclu sedel ten co to resil predtim.
Meli celou tu jejich komunikaci, jejich sluzebni telefoni cisla, profily z FB a plno dalsich usvedcujicich veci.
Jako vedela jsem, ze to nejak hodi do autu.
Vysledek? Rekla me ta Chovancova, ze ted to bude jen podminka a ze priste nemam byt tak aktivni. No a pak jsem dostala dopis, ze se vse zamita, ze dotycni nikdy nedelali a nebyli prislusnici policie CR, ze se jedna o zajmenu jmena a prijmeni
Takze asi tak nejak to funguje.
A pokud si pamatuji, tak sam Anastasov rekl, jak je mozne, ze Annonce, Avizo a další normalne inzeruji. A vidis, do dnes se jim nic nestalo.
Omlouvam se za carky, hacky atd, nemam ted ceskou klavesnici
Take si myslim, ze zverejneni jmen vysetrujicich pracovniku jak kriminalky Brno, tak Gibs je verejne a neni to nejake poruseni pravidel tohodle fora. Pokud to tak nekdo vezme, se predem omlouvam.
Mia