Lolitasara píše:Byl někdo na ty exotický děvy?jaké jsou ceny?fotky sedí?Moc se mi nechce věřit,že jsou některé reálné
Zkusil jsem, když jsou ty vánoce
https://dobryprivat.cz/divka/exoticka-riches/ 732808212 Fotky fake, postava podle popisu jakš takš seděla, černý to ovšem bylo jako čert

Tetovačka, nalepený dlouhatánský řasy, bylo to ještě v poledne poněkud zhulený po probdělé noci a na šteklech to vypadalo komicky, jak se tomu podlamovaly kotníky
V hampejzu bordel jak v tanku, musí se projít přes bar, kde si tě všichni se zájmem zlustrují. Ručník jeden, mokré po předešlých nornících. Holka se sice snažila, ale jak byla kóslá, tak poněkud kostrbatě a hrubě, což na tvrdosti nepřidá. Vzdor k inzerci si na ni moc šahat nechtěla nechat, evidentně ji měla rozbolavělou od jebání...další pokles

Po zdařilém zásunu polotuhé hadice kvasinkový závan

No ještě že jsem po prvotním zhlédnutí upustil od choutek si trochu líznout černých faldíků, twl to by asi byla tyčka!

Cena vysoká, 1800/2200, ale šel jsem do toho vyloženě s tím, že mám chuť na v Brně nebývalé zboží. Hodina ani omylem nevyužita, holka se snažila o masáž, při které používala i kolena, ale to jí asi při jejím stavu vůbec nešlo. Opakovat určitě nebudu a ani nedoporučuju, jedině že má někdo neodolatelnou chuť na černošku místo někde dvou bělošek