DomHWcoura, má někdo zkušenost? Teď se hodně nabízí na chatu:
https://www.amateri.com/cs/lide/2728612/DomHWcoura
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Fuckingshit píše:Borci bacha, něco roznáší, měl jsem s ní schůzku a mám nějaké urologické problémy.
Je dost často na chatu, dělá orál bez a vůbec se toho nebojí a to bude asi ten problém...
Nevím jestli přede mnou vykouřila nějaký UK-áčko, nebo proč něco má, ale viděl bych to na přenos skrz orál.
S nořením končím, nebo minimálně se slečnami z modrého webu. Tohle je už na mě fakt moc, nechat si ho jednou za rok vykouřit bez a skončit na kožním. Mám neskutečnou smůlu. Je prostě blbá doba dnes... Nikde moc nechodím poslední dobou, jestli jsem byl letos někde tak 8x asi, tohle byl můj jediný orál bez a bum, je to tam. I OB může být dnes fakt nebezpečný...
Takže nenechávejte si ho teď od ní hulit bez.
Fuckingshit píše:Tak je to nakonec asi to "nejlepší" co mohlo být... Jenom bakterie hemofilus. Tak jsem z toho vyvázl ještě dobře. Každopádně orálík bez se slečnama z chatu už nikdy.
Mělo mě varovat i to, že si při domluvě v mezičase posunula čas schůzky o hodinu dozadu, zřejmě aby stihla dva naráz... Takové to kouření co hodina, to někoho jiného, tam je potom zaděláno na průser
Fuckingshit píše:Haemophilus Influenzae
Pořád lepší jak kapavka, syfilis, nebo chlamydie.
Ono to ani není vedeno jako pohlavní choroba, ale příznaky jsou podobné...
Uživatelé procházející toto fórum: chaospace, vamakumm a 17 návštevníků