od Andrey17 » pon 30. zář 2024, 19:11
Z nějakýho důvodu mi to tu nefungovalo, tak jsem tu teď nebyl...
Byl sem večer v Brně a měl jsem chvilku čas tak sem si řekl, že zkusím Tatianu. Většinou spíš vyhledávám trochu něco jinýho (mám rád velký prsa a když je holku za co chytit) ale teď jsem chtel vyzkoušet tuhle.
Domluva přes WhatsApp, ale pak nastala klasika. Šel sem do bytu R1-107 a otevřela nějaká malá bloncka. Řikal sem jí, že na to ser, že chci tu tatianu a šel sem do hajzlu. Napsal jsem teda ješte jednou, že chci přimo Tatianu a poslali mě do bytu R1-106.
Tam už byla opravdu zrzavá opravdu hubená holka. Měla celkem dost tetováni, ale to mně osobně je celkem jedno. V obličeji byla teda těžkej průměr, ale zůstal sem. Dal sem 30min za 1600.
Prvně sprcha, pak sem si lehl na postel a začala mně líbat na krku, což sem opětoval. Uplně plynule přešla k orálu. Kouřila dobře a dost hluboko, trošku sem se musel držet, abych se hned neudělal. Následně ona na mě a zakončil sem to zezadu. Nechala si celkem naložit, takže sem to už nedal. Pak sprcha, prohodili sme pár slov a spokojenej sem šel, protože od tech ukrajinek většinou nečekám uplně vřelej přístup.