Hledat  

RŮŽIČKA ZNOJMO

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

RŮŽIČKA ZNOJMO

Příspěvekod permino » stř 2. říj 2024, 14:51

KDO MÁTE ZKUŠENOST DEJTE PROSÍM INFO O ,,RŮŽIČCE" ZE ZNOJMA
DĚKUJI
permino

Re: RŮŽIČKA ZNOJMO

Příspěvekod Tomm123 » stř 2. říj 2024, 16:57

Něco málo je o ní psáno v sekci "Dívky mimo brněnské": https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 1&start=30 Sám jsem ji v posledních dvou letech navštívil třikrát a vždy v autě, neboť ještě nenabízela prostory jako nyní a vždy jsem využil pouze orálního sexu na půl hodiny s výstřikem do pusy za 500 Kč. I když jednou jsem se nemohl udělat, tak jsem šel na ní a že prý pokud budu do té půl hodiny, tak pořád platí 500 Kč.Fotky bych řekl že sedí, ale za mě je ta postava hrozná a obličej ještě horší (snad nejhorší jaký jsem u privátový holky viděl), prsa žádná a celkově jsem se tak nějak štítil na ní sáhnout, takže jsem byl vlastně rád že se při tom sexu v autě celá nevyslékla. Když jsem ji vyzvedl a jeli jsme autem na místo, tak je dost ukecaná, nicméně není hloupá, dalo se s ní o všem mluvit a ty ceny více než lidové. Ovšem ten orál byl od ní nic moc, takový strojový. Kdo hledá obyčejnou levnou holku bez sexy postavy, tak asi může být spokojený. Já už opakovat rozhodně nebudu.
Tomm123

Příspěvekod permino » sob 5. říj 2024, 23:42

DĚKUJI - SUPER!!!
permino

Příspěvekod M1986M » sob 30. lis 2024, 0:10

A věkově byste tu Růžičku viděli chlapi na kolik? 35 nebo 40+? Udávaných 32 asi ne, co? :) Díky
M1986M

Zpět na Dotazy na dívky