manzes píše:Nechala se lízat, ale pouze frndu, nikoliv anál. Na těle nezvyklé pupínky. Pane vy jste teda fajnšmekr.

Jak to myslíš? To jako že taky můžu něco lapnout? Ale co všechno se dá chytit z tohotle lízání.
Já teda bohužel se taky někdy nedržím a holku prostě lížu, taky jsem četl že to chlapovi prospívá a
posiluje imunitu. Jen teda si vybírám a lížu ty pěkný holky co mě přijdou, že jsou čistotné.
Když je holka pěkná, upravená a voní jí vlasy tak ji postupně zkouknu i tam dole a když je všechno cajk tak se většinou nedržím a líznu si. Pravda je, že před x lety jsem bohužel lízal nějakou holku, která se mě docela líbila, a ta měla doma kočky a asi po čtrnácti dnech se mě začal v tlamě dělat pocit zahlenění, který jsem před tím nikdy neměl. Tak možná na mě přenesla viri a parazity i třeba z těch koček, měl jsem to v sobě potom pár let a zvyknul si na to až minulý rok co jsem bral asi po deseti letech antibiotika kvůli zánětu plic tak mě to zmizelo.Jinak poslední co jsem lízal byla tady ta pěkná gruzínka viz foto dole, taky jsem neudržel byla to pěkná čistá pipina neutrální chuť a vůně tak snad z toho nic nebude.