Hledat  

Lucy_XXX 703962341

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucy_XXX 703962341

Příspěvekod Xapacp@centrum.cz » ned 11. kvě 2025, 16:24

Ahoj Norníci :)

Někdo zkušenost?

https://www.amateri.com/cs/lide/2757050/Lucy_xxx

Inzeruje na AM jako domina , docela bych zkusil ale nikde nemůžu najít žádnou recenzi, nebo hledám blbě.

Díky
Noru zdar!
Xapacp@centrum.cz

Re: Lucy_XXX 703962341

Příspěvekod Tomm123 » ned 11. kvě 2025, 22:46

Píše že real nedělá, jenom webka, to si nedokážu moc představit :roll:
Tomm123

Příspěvekod bushmills » pon 12. kvě 2025, 14:37

Tomm123 píše:Píše že real nedělá, jenom webka, to si nedokážu moc představit :roll:

Real nabízí pro onuce:

Osobní popisek
VIRTUÁLNÍ SLUŽBY, REÁLNĚ JEN LEKCE PRO SUBA
bushmills

Příspěvekod Fuckingshit » pon 12. kvě 2025, 19:21

Mám nějaké info Pardálové :wink: Ptal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...
Fuckingshit

Příspěvekod Xapacp@centrum.cz » stř 14. kvě 2025, 10:31

Díky!

U mě dost podobně, komunikace o ničem a ještě by chtěla 3,5.
Xapacp@centrum.cz

Příspěvekod christopher » stř 14. kvě 2025, 11:44

Fuckingshit píše:Mám nějaké info Pardálové :wink: Ptal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...

Tak to se jí vůbec nedivím. Taky bych tě blokl
christopher

Příspěvekod vulcan » stř 14. kvě 2025, 12:16

christopher píše:
Fuckingshit píše:Mám nějaké info Pardálové :wink: Ptal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...

Myslím, že otázky od Fuckingshit jsou naprosto OK.
Zcela legitimní dotazy.
Ty honičky jsou obvykle podivné bytosti.
vulcan

Příspěvekod Fuckingshit » stř 14. kvě 2025, 16:34

christopher píše:

A důvod? :o Imho na 99% to bude schůzka na tom privátě AFH. A tam máme hned 2 problémy... Není to žádné diskrétní soukromí, byl jsem tam v minulosti a je to něco ve stylu privát Mia na Skořepce, při vchodu prekračuješ něčí cizí boty a z vedlejšího pokoje slyšíš hekání nebo hlasy ostatních, pro tento typ schůzky absolutně nevhodné prostředí. Dále cena je absolutní přepal, 3500 za hodinovou schůzku na klasickém denním privátu. Ale to už jsem ani nestihl napsat... Že jsem si jen chtěl ujasnit kam jdu, přece není nic nezdvořilého. Naopak to že jsem to správně odhadl a ona hned znejistěla, jako když odhalíš skořápkáře při podvodu a najednou končíme, zavíráme kasíno, je jenom její problém. Já jsem se jen zasmál :)
Fuckingshit

Zpět na Dotazy na dívky