Hledat  

Meliska621 a jeji sestra udajna-nick z amatérů

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Meliska621 a jeji sestra udajna-nick z amatérů

Příspěvekod Opatovicezajda » čtv 26. čer 2025, 10:35

Ahoj, byl nekdo na trojce? Kocicky vypadaji mlade… nebo byl nekdo i samostatne
Opatovicezajda

Re: Meliska621 a jeji sestra udajna-nick z amatérů

Příspěvekod rocoboko » čtv 26. čer 2025, 17:33

tohle psal kolega na jiné stránce...
Zdar, píšu první recenzi tak snad to bude správně.

Byl jsem v Brně tak jsem na modrém webu narazil na Meliska621 - tel. č. 737 297 292. Bylo to moje první noření a já blbec jsem si jí tady nevyhledal - což už pro vás pro začátek znamená NEBRAT.

Píše 23let, 160cm 67kg což asi odpovídá, vypadá i trošku mladší. Menší bříško ale nic hroznýho, mně se vzhledově líbila.

Nabízí hodinu za 2000/ půl za 1500, rychlovku za 1000. Oral 1000 - OB 1200
Já se domluvil za 1500 rychlovka s OB.

Jedná se o Airbnb v ulici Skořepka (na rohu je Alza).

Poté co píšu že jsem dole napíše že ji došli kondomy tak jsem musel ještě zajít koupit. Behěm toho co jsem tam čekal do vchodu vyšlo asi 15lidí. Po návratu jsem bloudil a nemohl najít její dveře protože jsou tam 2 vchody - musel jsem ji zavolat a v tom slyším v pozadí další hlasy. Po tom co příjdu do bytu tak tam má další 2kamarádky. Já šel rovnou dát sprchu, po té jdu do pokoje kde jsou kamarádky pořád a odešli pouze do koupelný kde se bavili a vše bylo za dveřmi slyšet.

K akci - bylo vidět že se jí vůbec nechce, nechtěla kouřit, kouř stál zahovno ani mi neztvrdnul, potom pouze zezádu kde jsem jí ani nemohl naslinit a nemohl jsem ani zasunout jak byla uzká a nohy u sebe, poté co už jsem ztvrdnul a začal přirážet tak začla mít keci že né tak tvrdě že to bolí.
Pro mě který má 2metry nízká postel s dřevěnými okraji, ona vůbec nevyšpulila takže jsem se ještě mlátil o postel. No prostě tragédie. Celkově akce mohla trvat 10-15minut(sám už fakt nevím) a už začla že konec takže jsem se ani neudělal.

Takže na konec docela pěkná cikánka která když by chtěla a byla sama tak dobrý, takhle jí jde jen o to z tebe dostat prachy a ať co nejrychleji vypadneš ať se muže dál bavit s kámoškama - takže NEDOPORUČUJU. Snad při dalším noření už nebudu mít takovou smůlu, Noření zdar.
rocoboko

Re: Meliska621 a jeji sestra udajna-nick z amatérů

Příspěvekod edwimz » pát 27. čer 2025, 17:24

Díky, rocoboko. Jen sem nechám odkaz, aby se vlákno dalo najít přes vyhledávání.

https://www.amateri.com/cs/lide/3136497
edwimz

Zpět na Dotazy na dívky