od ugo » sob 20. zář 2025, 20:02
Půl roku zpět jsem se s ní domluvil na setkání za 2 tis, vystupovala jako amatérka ale při setkání se dost rozpovídala a nebojí se toho. Je ji kolem 40, postava průměr ale fotky jsou šikovně nafocené jako vždy. Najdete ji v Milovicích, má na to udělanou živnost a zázemí doma, masáže, sexuální kurzy, koučování a poradna. Má to normálně jako živnost, s web stránkami kde vše popisuje, ale webovky jsou její celé jméno a tu skrz pravidla nesmí být. Takže kdyžtak DM.
Zkusil jsem ji napsat chvilku jsme kecali, pak prohodili čísla a asi hoďku telefonovali a kecali. To bylo odpo kolem 2 v telefonu milá a příjemná, ale schůzku nechtěla, že je vyřízená z práce. Večer kolem 8 napsala, že se chce ještě potkat. Nadřzenost a zvědavost vyhrála.
Milé přivítání, v obličeji hezká nabídnuta voda/ víno. Pak začalo otlapkávání chtěla se hodně líbat ale byl z ní cítit chlast a cigára a to jsem nedal. Dostali jsme se do postele předehra mazlení 2-3 pozice ale nějak mě to nevonělo tak jsem to ukončil poděkoval a rozloučil se. Před odchodem si řekla požadovanou odměnu což bylo malé plus že až po akci.
Možná že jsem byl mladší a menší jak ona tak jsme si nesedli, je na chlapi 182 cm plus. Třeba budete mít štěstí . .