Hledat  

Hledám masérku - jméno nepamatuji :-D

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Hledám masérku - jméno nepamatuji :-D

Příspěvekod NornikOV » pát 28. srp 2026, 18:50

Zdravím pánové..po roce se teším, že zavítám do vašeho krásného města a rád bych zašel k masérce kde jsem byl cca rok zpátky, ale bohužel si nepamatuju...ani jméno, ani telefon...ani adresu :( jen vím, že to bylo super a bylo to na doporučení na tomto fóru, ale bohužel ať dělám co dělám nemůžu to najít....
- aspoň dvě malé a asi i slabé indicie.... byla to podle mě slečna z ukrajiny...byteček byl ve sklepních prostorech - jedna malá cimřička a sprcha, ale hezké.... a slečna se snad věnuje psychologii nebo nějak tak....
- co si ještě pamatuju tak je to spíše klidnější část brna...starší baráky - řadovky... asi max 4-5 pater.... na kopci...a parkoval sem pod nějakým svahem kdy parkoviště - dá li se to tak nazvat je spíše vybraná část asfaltu vedle cesty a když zaparkujete hned u staré betonové zdi tak tak projede auto a zprava z auta nikdo nevyleze...
- bohužel víc nemám, ale co si pamatuju byly na ní super recenze a nezklamalo mě to...
poradíte Ostravákovi? díky
NornikOV

Zpět na Dotazy na dívky