Hledat  

Perverzní sex | Místo: Brno - Žebětín Telefon:776298235

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Perverzní sex | Místo: Brno - Žebětín Telefon:776298235

Příspěvekod geRoy » úte 21. říj 2008, 14:06

Tak co, kdo to je? Byl nekdo???

Já 27 letá 175/58/4 blond vlasy tě ráda uvítá ve svém soukromí v Brně v Žebětíně. Nabízím klasiku, orál, anál a včetně těchto služeb ještě perverzní praktiky. O jaké se jedná - to nechám na tobě, myslím, že se určitě domluvíme. Mám ráda submisivní i dominantní roli, ráda se přizpůsobím. Vyžaduji férové jednání, míru inteligence a slušné chování. To samé i nabízím, diskrétnost zaručena. V dopoledních hodinách od 10 hodin se od pondělí do pátku pořádá gangbang párty. Skrytá čísla neberu. Telefon:776298235 --:o
geRoy

Příspěvekod Alda26 » úte 21. říj 2008, 21:03

Taky by mně to zajímalo.
Alda26

Příspěvekod SJ » úte 21. říj 2008, 21:34

Tak kdo jde na gangbang? :D
SJ

Příspěvekod LoveMike » stř 22. říj 2008, 19:24

volal jsem tam, v telefonu byla normální. jestli se akce koná nebo ne řekne večer před tí, podle zájmu.
Uvažuju, že bych šel v pátek. Přidá se někdo?
LoveMike

gangbang

Příspěvekod pepan » pát 24. říj 2008, 13:16

Já bych si v příštím týdnu dal někdy říct na gangbang
pepan

Příspěvekod karlosbrno » ned 2. lis 2008, 20:12

takova zlatokopka za hodinu 2000 kc + 1000 kc anal preji ji hodne stesti a malo blbcu co ji to daji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
karlosbrno

Příspěvekod meliconi » pon 3. lis 2008, 16:35

Taky sem ji volal a ptak jsem se na ten perverz, tak prej udělá cokoliv, když jsem chtěl konkrétnější odpověď tak dělá anál, piss na tělo ve vaně klasiku,orál oboustraný bez a za to všechno chce 4000 korun za hodinu!!! Tak sem ji poslal do prdele, to snad nemyslí vážně!!!!
meliconi

Příspěvekod Honzi » pon 3. lis 2008, 19:46

meliconi píše:Taky sem ji volal a ptak jsem se na ten perverz, tak prej udělá cokoliv, když jsem chtěl konkrétnější odpověď tak dělá anál, piss na tělo ve vaně klasiku,orál oboustraný bez a za to všechno chce 4000 korun za hodinu!!! Tak sem ji poslal do prdele, to snad nemyslí vážně!!!!

No, myslí. :roll: A pokud se najdou takoví, kteří to dají, tak si to bude myslet pořád ... . :!: :!: :!:
Honzi

Příspěvekod 25TO » stř 5. lis 2008, 14:13

U tý co inzeru v Brně-žebětíně jsem byl před 3 dny. Měl sem služebku do Brna a chtěl sem si užít. Je to v novým rodiným domku, celkem dobrý dojem. Ani mi nepřišlo nějak předražený za klasiku s análem jsem dával 3 tisíce, sympatická a nechá se s ní dobře pokecat. Hlavně neležela jako prkno a celou hodinu byla aktivní a věnovala se mi. Určitě si to zopakuju, nepreferuju půl hodinové schůzky, je to o ničem. V Brně jsem byl asi na 3 privátech a můžu řict že se to nedá srovnat. Jsem zvědavý a určitě vyzkouším, jaký je ten gangbang s ní, protože jí šukání vyloženě bavilo. Zítra jedeme zase na služebku s kolegou, tak to zkusíme se zastavit ve dvou, pak napíšu, jak to dopadlo. :D :D :D
25TO

to se mi snad jen zdá

Příspěvekod technik » stř 5. lis 2008, 15:15

není to jen sen?? S tou reklamou šlápot se tady na tom fóru poslední dobou roztrhl pytel ne??? I to svědčí o úrovni šlapky, jo a když říká, že udělá cokoliv, potřebuju složit fůru uhlí, tak jí asi brnknu, stejně není asi k ničemu jinému
technik

Příspěvekod meliconi » stř 5. lis 2008, 17:17

Jasná reklama od šlapky ze Žebětína!!!!!!!!!!
Tohle by normální norník nenapsal ,a ještě to datum založení toho niku ,to vypovídá za vše!!!
25TO píše:U tý co inzeru v Brně-žebětíně jsem byl před 3 dny. Měl sem služebku do Brna a chtěl sem si užít. Je to v novým rodiným domku, celkem dobrý dojem. Ani mi nepřišlo nějak předražený za klasiku s análem jsem dával 3 tisíce, sympatická a nechá se s ní dobře pokecat. Hlavně neležela jako prkno a celou hodinu byla aktivní a věnovala se mi. Určitě si to zopakuju, nepreferuju půl hodinové schůzky, je to o ničem. V Brně jsem byl asi na 3 privátech a můžu řict že se to nedá srovnat. Jsem zvědavý a určitě vyzkouším, jaký je ten gangbang s ní, protože jí šukání vyloženě bavilo. Zítra jedeme zase na služebku s kolegou, tak to zkusíme se zastavit ve dvou, pak napíšu, jak to dopadlo. :D :D :D
meliconi

Příspěvekod 25TO » stř 5. lis 2008, 18:25

Nejsem žádná šlápota ze Žebětína, ani žádná socka, že bych neměl na zaplacení za kundu 3 tis za hodinu jako vy. Podívejte se na norníka, od kdy jsem registrovaný a pak tady pište tyhle sračky. Nevyhledávám holky za 1500 na hodinu, protože to stojí za hovno. Většinou každá tohle nesmíš, tamto nesmíš, prstit ne, líbat ne apod a já na tohle nejsem zvyklý. Nevím jestli tady v Brně jste na to zvyklý. Šlapce, pokud je dobrá, dám i 20 tis za noc, ale musí to stát za to. Takže pokud si tady pěkná holka čte, tak mi může napsat, budu jen rád. A na to, kdo tam u ní byl, jste se ptali vy. Já jen odpověděl. Přečtěte si na nornikovi - www.nornik.net - šukal jsem kundu a za tu jsme ve 3 dávali 25 tisíc. A stála za to. Zase reklama, co? :D :D :D :D :D Prostě mě když se kunda líbí a stojí za to, tak nelituju peněz.Jediný tento problém neřeším, naštěstí. :) :) --:o --:o --:o --:o
25TO

Příspěvekod PeterR2 » stř 5. lis 2008, 18:26

Ze ty baby misto tech ubohych reklam sem nevlozi nejake svoje poradne fotky nebo video. To umi nazhavit daleko lepe, nez ty blby kecy.
PeterR2

Příspěvekod Honzi » stř 5. lis 2008, 21:01

25TO píše:Nejsem žádná šlápota ze Žebětína, ani žádná socka, že bych neměl na zaplacení za kundu 3 tis za hodinu jako vy. ......

Kecáš!!! :roll: :lol: :mrgreen: Kdyby jsi ťapinám dával 20000,- tak se nebudeš plahočit na jedinou ubohou hodinku do Žebětína. :wink: To víš, my socky, když už se jednou za 10 let zmůžeme na ty směšný 3 tisíce, tak si vybíráme trochu jinak, nemůžem co ty. --:o

A jen tak, ty vejtaho, tohle jsi napsal na norníkovi, tak kde je těch 20k. :idea: :wink: :D :P :mrgreen:

Díky moc 8 táců je docela rána. jak dlouho jsi tam byl a co si nechala vsechno dělat? stálo to za to?

Jinak ti 3 kámoši jsou jediný příspěvek, jinak jen dotazy. Takže si dost honíš triko ... . :roll:

ťapka ale asi nejseš ... :?:
Honzi

Příspěvekod 25TO » stř 5. lis 2008, 22:22

Nikam se hoši neplahočím, ale zjistil jsem, že Brno je velká díra. Sehnat tady pořádnou kundu večer je pořádný problém. K tůtý kundě jsem se dostal čirou náhodou, co jsem asi před dvěma měsícema nechal v Redhouse 60 tis s kamarádama, jsem se rozhodl to změnit. Byl jsem u třech na privátu v Brně, potřetí jsem si říkal, že ani náhodou. Üplná hrůza a děs. Kdybych nebyl ožralej, tak jsem se do tý prdele Žebětína nikdy nedostal .Odvezl mě tam taxík, protože ve městě bylo mrtvo a jiný kundy to nebrali. Když píšete o tom, že bych kundě nedal 20 tisíc, tak píšu narovinu, že jsem mrdal luxusní kundu z Prahy která chtěla měsíční paušál 50 tisíc. :shock: :x :x :x Asi dost přehnaný, ale k tý kundě jsem se dostal přes známí a říkám narovinu, že jsem toho nelitovat. Jasně, zase smích :D :D :D :D :D ale doporučil mi jí jeden kamarád, byla to ta kunda s aférou s fotbalistama. Narovinu říkám že takovou kundu jsem nikdy neměl. Mrdala úplně supernevím, kam se poděla. Chlapi nejsem opravdu žádná socka ani debil. Ale říkám, že ta kunda byla dobrá. --:o --:o
25TO

Další

Zpět na Dotazy na dívky