|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Zelezny píše:Nemohl by někdo doporučit starší ženy tak kolem 40+. Díky
monikavenga píše:Ahojík,
No a nechcete se stavit u mne na kafe??? nehlídám čas .... a bydlím sama , ne na privátu ......Mám tu vlákno, Monika Venga 35 let, štíhlá, prsatá kamarádka ....Dám si nožky za krk ... můžu? 723 036 205
technik píše:monikavenga píše:Ahojík,
No a nechcete se stavit u mne na kafe??? nehlídám čas .... a bydlím sama , ne na privátu ......Mám tu vlákno, Monika Venga 35 let, štíhlá, prsatá kamarádka ....Dám si nožky za krk ... můžu? 723 036 205
no inzerce tady?? že by na Moniku dolehla krize
vulcan píše:technik píše:monikavenga píše:Ahojík,
no inzerce tady?? že by na Moniku dolehla krize
technik
to, že jste si s Monikou zrovna nepadli do oka, lze si snadno všimnout.
Ale tady, myslím, reaguje Monika docela přirozeně a mile. Rozhodně ne skryté promo.
Akorát s tím kafem...
nejmenuje se Monika Vávrová ?
technik píše:vulcan píše:technik píše: no inzerce tady?? že by na Moniku dolehla krize
technik, to, že jste si s Monikou zrovna nepadli do oka, ... Akorát s tím kafem...Monika nejmenuje se Vávrová ?
pan nejchytřejší to rozsoudí? nechápu proč to chceš řešit ty, když nevíš zhola nic, asi z pozice mistra světa v rozumování,
vulcan píše:Akorát s tím kafem...
nejmenuje se Monika Vávrová ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků