Hledat  

Šarlota 774 920 184

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Šarlota 774 920 184

Příspěvekod soliter. » čtv 13. srp 2009, 15:23

Volal jsem na toto číslo a mám dojem, že je to podle hlasu Šárka z Tyršové, resp. z Provazníkové.
Nemám s ní úplně nejlepší zkušenost, tak jsem to vzdal. Ale víte někdo, že je to opravdu ona? Má to být prý někde na Černopolní.
soliter.

Re: Šarlota 774 920 184

Příspěvekod fotoer » pát 14. srp 2009, 0:20

dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
šárka to určitě není, spon ne ta kterou jsme znal z tyrsove.

je to v ciganské čtvrtí, i dokonce v tom baráku nějací sou. Ona mě trošku přišla taky jako cigoška.
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že sizaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.
Mohu být rád že jsem přežil bez ujmy na zdraví, jelikož o peníze sme se přetahovali, jelikož už jsme ji je dával, ale vten stejny okamžik dostal odpověď na to zda je nejak omezeny pocet vyvrcholení. Kdybych ji je dal o neco drive tak to asi dopaldo jinak.

Pánové navrhuji všude se ptat na totoomezení a pokud ano tak odejít.
kde sme? platíme čas a ne vyvrcholení. to pak at rekne 300 za střik a je to
fotoer

Příspěvekod montecinto » pát 14. srp 2009, 10:36

erofoto píše:dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
šárka to určitě není, spon ne ta kterou jsme znal z tyrsove.

je to v ciganské čtvrtí, i dokonce v tom baráku nějací sou. Ona mě trošku přišla taky jako cigoška.
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že si zaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.

V jaké cigánské čtvrti ? Můžeš napsat ulici ?
A jaká byla cena za půlhodinu ?
montecinto

Příspěvekod fotoer » pát 14. srp 2009, 16:10

černopolní 1C, ale je to ten kosuek řčernopolní co je z francouzské :-), takže same černo, byt v přizemí hned po par schodkach primo naproti vchodovejch dveří.
s SM 1000/1500, bez mozna o neco malinko mene
fotoer

Příspěvekod montecinto » ned 16. srp 2009, 0:12

erofoto píše: dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že sizaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.
Mohu být rád že jsem přežil bez ujmy na zdraví, jelikož o peníze sme se přetahovali, jelikož už jsme ji je dával, ale vten stejny okamžik dostal odpověď na to zda je nejak omezeny pocet vyvrcholení. Kdybych ji je dal o neco drive tak to asi dopaldo jinak.

tak jsi zanořil nebo otočka, erofoto ?
To jsi ji ty peníze nakonec nedal ne ?

Obrázek
montecinto

Příspěvekod fotoer » ned 16. srp 2009, 10:55

montecinto píše:
erofoto píše: dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba

Obrázek

nene pri domluve jsem prisel na tu fintu, kdyz jsem se ji zeptal pokud se udelam tak zda budeme pokracovat rekla ze v zadnem pripade co si mylsim, jenze to uz prave dochazelo k predavce penez, a kdyz sem rekl ze ne, ze odchazim tak pak prave takove handrkovani. ale jsem rad ze jsem odesel bez noření
fotoer

Příspěvekod vulcan » pon 17. srp 2009, 1:10

erofoto píše:

nene pri domluve jsem prisel na tu fintu, kdyz jsem se ji zeptal pokud se udelam tak zda budeme pokracovat rekla ze v zadnem pripade co si mylsim, jenze to uz prave dochazelo k predavce penez, a kdyz sem rekl ze ne, ze odchazim tak pak prave takove handrkovani. ale jsem rad ze jsem odesel bez noření

erofoto
myslím, že jsi udělal to nejlepší. takové praktiky je třeba zcela odmítnout.
Přece si platíš služby za celý čas, za příjemně strávený čas. A ne za jednu ejakulaci.
vulcan

Příspěvekod Rafael » stř 27. led 2010, 23:01

erofoto píše: nene pri domluve jsem prisel na tu fintu, kdyz jsem se ji zeptal pokud se udelam tak zda budeme pokracovat rekla ze v zadnem pripade co si mylsim, jenze to uz prave dochazelo k predavce penez, a kdyz sem rekl ze ne, ze odchazim tak pak prave takove handrkovani. ale jsem rad ze jsem odesel bez noření

Má někdo informaci, jestli tato dívka nyní pracuje ?
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky