Volal jsem na toto číslo a mám dojem, že je to podle hlasu Šárka z Tyršové, resp. z Provazníkové.
Nemám s ní úplně nejlepší zkušenost, tak jsem to vzdal. Ale víte někdo, že je to opravdu ona? Má to být prý někde na Černopolní.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
erofoto píše:dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
šárka to určitě není, spon ne ta kterou jsme znal z tyrsove.
je to v ciganské čtvrtí, i dokonce v tom baráku nějací sou. Ona mě trošku přišla taky jako cigoška.
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že si zaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.
erofoto píše: dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
je to v ciganské čtvrtí, i dokonce v tom baráku nějací sou. Ona mě trošku přišla taky jako cigoška.
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že sizaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.
Mohu být rád že jsem přežil bez ujmy na zdraví, jelikož o peníze sme se přetahovali, jelikož už jsme ji je dával, ale vten stejny okamžik dostal odpověď na to zda je nejak omezeny pocet vyvrcholení. Kdybych ji je dal o neco drive tak to asi dopaldo jinak.
montecinto píše:erofoto píše: dnes sem se rozhodl a risknul, a byla to chyba
Na domluvu relativne ochotná, dělá i SM, má i prádelko latexové, jenže výdrb je v tom že sizaplatíte půl hodiny a když se uděláte po 5 minutách tak vás vykopne.
Mohu být rád že jsem přežil bez ujmy na zdraví, jelikož o peníze sme se přetahovali, jelikož už jsme ji je dával, ale vten stejny okamžik dostal odpověď na to zda je nejak omezeny pocet vyvrcholení. Kdybych ji je dal o neco drive tak to asi dopaldo jinak.
tak jsi zanořil nebo otočka, erofoto ?
To jsi ji ty peníze nakonec nedal ne ?
erofoto píše:
tak jsi zanořil nebo otočka, erofoto ?
To jsi ji ty peníze nakonec nedal ne ?
nene pri domluve jsem prisel na tu fintu, kdyz jsem se ji zeptal pokud se udelam tak zda budeme pokracovat rekla ze v zadnem pripade co si mylsim, jenze to uz prave dochazelo k predavce penez, a kdyz sem rekl ze ne, ze odchazim tak pak prave takove handrkovani. ale jsem rad ze jsem odesel bez noření
erofoto píše: nene pri domluve jsem prisel na tu fintu, kdyz jsem se ji zeptal pokud se udelam tak zda budeme pokracovat rekla ze v zadnem pripade co si mylsim, jenze to uz prave dochazelo k predavce penez, a kdyz sem rekl ze ne, ze odchazim tak pak prave takove handrkovani. ale jsem rad ze jsem odesel bez noření
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků