Hledat  

.

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

.

Příspěvekod solitudine » stř 6. led 2010, 19:53

.
Naposledy upravil solitudine dne čtv 8. bře 2012, 18:48, celkově upraveno 3
solitudine

Re: Simona z nam. 28.rijna Brno + kamaradka

Příspěvekod montecinto » stř 6. led 2010, 20:37

solitudine píše:Nema nekdo zkusenost se Simonou a jeji kamaradkou? Vypadaji lakave...

solitudine
vždyť je o ní napsáno asi 15 stránek..
montecinto

Příspěvekod frantavb » čtv 7. led 2010, 1:11

Zakladatel tématu samozřejmě myslel jestli má někdo zkušenost s oběma naráz. O tom není v původním vlákně o Simoně ani slovo. Stačí pořádně číst a ne pak někoho poučovat když není o čem.
Každý ví, že Simona je v Brně jasná jednička když bych použil klišé z jedné reklamy. Loni jsem i tu trojku vyzkoušel i když s jinou její kolegyní kterou nedávno pustila k vodě a dobře udělala. Taky jsem měl velká očekávání ale nakonec musím konstatovat, že je to lepší s jednou ženskou.
Člověk se může soustředit jen na tu jednu dotyčnou, dvě naráz už jsou podle mě rušivý element pokud by to opravdu nebyly nějaké super sex bomby. Nevíš kam bys dřív skočil a prožitek se jaksi tříští, alespoň u mě to tak je.
frantavb

.

Příspěvekod solitudine » čtv 7. led 2010, 9:18

.
Naposledy upravil solitudine dne čtv 8. bře 2012, 18:55, celkově upraveno 1
solitudine

Příspěvekod montecinto » čtv 7. led 2010, 14:48

solitudine píše:Františku, díky za obhajobu i za pěkný komentář. Nerad bych vypadal jako hůlka, číst ještě umím, ale myslel jsem to přesně jak jsi ty uvedl na pravou míru.

solitudine, frantavb,
nechtěl jsem nikoho poučovat, jen jsem odkázal na vlákno Simony.
myslím, že dotaz nezněl zrovna jednoznačně, že jde o trojku.
Myslím, že nikomu z nás tady nejde o to, aby dělal z druhého kolegy "hůlku", ale abychom si navzájem pomohli. A na druhé straně, abychom nezakládali zbytečně další vlákna, jinak v tom bude guláš.
K té trojce obecně - souhlasím s frantavb, já osobně si 2 ženský najednou neužiju, ta další je vždy rušivý element. A nástroj máme taky jen jeden. :D
montecinto

Zpět na Dotazy na dívky