Hledat  

Dáte mně tip na dívku z Brna?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Dáte mně tip na dívku z Brna?

Příspěvekod Maarty » ned 31. led 2010, 22:08

Hledám nějakou mladší, tak do 25-ti let, sympatickou dívku z Brna s dobrým přístupem?? Nejsem moc zkušený! Za přípané info dík, potom bych napsal..! :wink:
Maarty

Re: Dáte mně tip na dívku z Brna?

Příspěvekod soliter. » stř 3. úno 2010, 17:06

a číst umíš, ne...?
:)
soliter.

Příspěvekod montecinto » pát 19. úno 2010, 22:01

Maarty píše:Hledám nějakou mladší, tak do 25-ti let, sympatickou dívku z Brna s dobrým přístupem?? Nejsem moc zkušený! Za přípané info dík, potom bych napsal..! :wink:

včera jsem jednu takovou viděl, na tramvajové zastávce u hlavního nádraží.. jméno neřekla, poznávací znamení - měla čepici. Ale přístup ( do MHD) měla docela dobrý, byla tam hned. Zkus se dívat po zastávkách.
montecinto

Příspěvekod šoustool » pát 19. úno 2010, 22:16

Maarty píše:Hledám nějakou mladší, tak do 25-ti let, sympatickou dívku z Brna s dobrým přístupem?? Nejsem moc zkušený! Za přípané info dík, potom bych napsal..! :wink:

Jseš-li nezkušený tak ti doporučuji více číst tady o dívkách,ještě třeba na norníkovi,stránky Agama jsou k dispozici..je toho mnoho a určo něco najdeš.Pro začátek zkus třeba privát Omega na Svoboďáku v Brně..je tam mladá drobná Wendy-723921691,taky ji zase navštívím...tento privát nijak nepreferuji,ale Wendy je celkem v pohodě,ceny má Omega vyšší-1000-půl hoďka....1500-hodina...čau
šoustool

Zpět na Dotazy na dívky