Zdravim panove,
nejake zkusenosti s http://www.goldladies.cz/ ? Privat je v Omeze, asi to prebral nekdo
novy. Fotky jsou nejspis prave, protoze jsou urcite foceny na tom privatu. Ceny u Jamajcanek
jsou docela prehnane, ale vybrat by se tam dalo.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
fuk píše:Tento privat neni novej jiz nejakej patek funguje , stale se tam stridaji holky . Vysoke ceny sluzby prumer.
frantavb píše:Tak takhle si představuji prezentaci privátu, ty stránky nemají chybu. To osazenstvo ale mírně řečeno slabota. Slovenky kromě jedné vychrtlé až na kost a ty jejich tmavší kolegyně už nejsou vůbec moje typy. V tomto složení jim nedávám moc šancí na nějakou delší existenci.
esuba píše:Ta černoška Linda mě taktéž laka....nebyl u ni nekdo? Jak to tam chodi? Je tam nejaky pasmen?
M666 píše: Nové zlatokopky:
Sabrina 733 433 058
Sára 733 433 056
Sabrina:
V reálu mnohem hezčí než na fotkách.
1500/h, v ceně společná sprcha, klasika, O.
Za vše ostatní příplatek +500 za KAŽDÝ servis navíc (OB, líbání, A, PA, lízání ...).
Celkem přítulná, dojem kazí jen nesmyslný kumulativní příplatky.
Sára:
V reálu vypadá hůř než na fotu. Horší xicht, oplácaná, vetší zadek, ale jinak hodně snaživá.
V ceně 1500/h společná sprcha, O, klasika, masáže. Líbání nelze, OO taktéž ne.
Obě prý začátečnice, Sáře jsem to i věřil, ale Sabrině nee. Čas měří obě od příchodu na minutu přesně.
Po 18h je v ceně hodiny i konzumace na baru za 500 kreditů, což v praxi znamená 3x drink pro přítomné svlečny + 1x nealko pro norníka-řidiče,
s možností pokecat se svlečnama, než se to vypije. (polovina položek z nabídky stejně není na baru k dispozici, neb doplňuje se jen to, co chutná svlečnám).
Qůli cenám nebudu opakovat, jináč nebyl důvod ke stížnostem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků