Hledat  

Privat Gold Ladies

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Privat Gold Ladies

Příspěvekod narcius » úte 13. črc 2010, 11:37

Zdravim panove,

nejake zkusenosti s http://www.goldladies.cz/ ? Privat je v Omeze, asi to prebral nekdo
novy. Fotky jsou nejspis prave, protoze jsou urcite foceny na tom privatu. Ceny u Jamajcanek
jsou docela prehnane, ale vybrat by se tam dalo.
narcius

Re: Privat Gold Ladies

Příspěvekod fuk » úte 13. črc 2010, 12:17

Tento privat neni novej jiz nejakej patek funguje , stale se tam stridaji holky . Vysoke ceny sluzby prumer. Kdo prijede autem tak velka smula ,stred mesta problem nekde zaparkovat . :D

napr. viewtopic.php?f=4&t=1955&p=12214&hilit=omega#p12214

kdo hleda najde vice
fuk

Příspěvekod vulcan » úte 13. črc 2010, 13:42

fuk píše:Tento privat neni novej jiz nejakej patek funguje , stale se tam stridaji holky . Vysoke ceny sluzby prumer.

fuk
na tom stejném místě sice privát už asi rok a půl je, ale není tam kontinuita s původním majitelem, přinejmenším zdánlivě.
Už vůbec ne v osazenstvu dívek, ty jsou tam nyní jiné než byly před rokem. Převažují Slovenky a Latinoamericans.

Klárka či Wendy jsou jinde. I když se už jmenují jinak. :D Alex je taky jinde, Jitka už delší dobu taky.

Jinak s dalším Tvým hodnocením se dá souhlasit - ceny, parkování...
vulcan

Příspěvekod narcius » úte 13. črc 2010, 14:18

Jasně ten privát znám, ale jelikož se to tam celkově obměnilo a dokonce udělali docela věrohodné stránky
tak mě zajímalo jestli už někdo má zkušenost s některou z holčin :)
narcius

Příspěvekod frantavb » úte 13. črc 2010, 23:50

Tak takhle si představuji prezentaci privátu, ty stránky nemají chybu. To osazenstvo ale mírně řečeno slabota. Slovenky kromě jedné vychrtlé až na kost a ty jejich tmavší kolegyně už nejsou vůbec moje typy. V tomto složení jim nedávám moc šancí na nějakou delší existenci.
frantavb

Příspěvekod Rafael » stř 14. črc 2010, 0:27

frantavb píše:Tak takhle si představuji prezentaci privátu, ty stránky nemají chybu. To osazenstvo ale mírně řečeno slabota. Slovenky kromě jedné vychrtlé až na kost a ty jejich tmavší kolegyně už nejsou vůbec moje typy. V tomto složení jim nedávám moc šancí na nějakou delší existenci.

Tak nějakou šanci jim dát můžeme. Spíše je špatné - pro ně- že mají vysoké ceny - 1000 / 1500, ty černé ještě vyšší :shock: .
A zdůvodňují to "kvalitou" , to je opravdu originální argument.
Pozitivum je ale provoz i večer.
Rafael

Příspěvekod antitom » pát 23. črc 2010, 23:33

Ahoj, rád bych navštívil Lindu, láká mě černoška. Byl jste u ní už někdo? Nenašel jsem reference. Díky
antitom

Příspěvekod esuba » ned 24. říj 2010, 20:54

Ta černoška Linda mě taktéž laka....nebyl u ni nekdo? Jak to tam chodi? Je tam nejaky pasmen?
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod vulcan » ned 24. říj 2010, 21:08

esuba píše:Ta černoška Linda mě taktéž laka....nebyl u ni nekdo? Jak to tam chodi? Je tam nejaky pasmen?

Ano, je tam pasman and wife paswoman :D ,
většinou je tam ten chlap,prý je dost nepříjemný :evil: na frekventantky..
vulcan

Příspěvekod montecinto » stř 27. říj 2010, 2:09

K čemu je dobré poměrně pěkné prostředí, když je tam draho a docela nepříjemno,
odměřuje se čas na stopkách..
Je tam ale pěkná koupelna. :D
montecinto

Monika 733 416 333 v Omeze

Příspěvekod vulcan » úte 2. lis 2010, 1:34

Před časem návštěva v Omeze, slečna Monika 733 416 333. tento telefon je ale takový - společný, je třeba si slečnu vyžádat.
(podle mně to není zrovna šťastný způsob, ale je pravda, že se dovoláte vždy - k někomu- i když je slečna na pokoji..)

Monika je střední postavy, asi 168cm, má 25 let, má pěknou postavu s útlým pasem a klenutějším zadečkem. Prsa 2-3, pěkná, pevná, sametová pokožka.
Je to už zkušená ťapinka, ale i inteligentní dívka, šibalské oči.
Společná sprcha v pěkné, velké koupelně, zasvěcení znají..
Všchny praktiky s ochranou, dodržuje čas, ale nepřetáhne, bojí se dohledu pasáka. Hodina 1500 Kč.
Orálek jsme trochu odbyli , ale klasický sex byl perfekt, s malou přestávkou v klidu a pohodě 2 čísla, měnění poloh nějak vyplynulo ze situace.
Mně bylo s Monikou příjemně, nicméně takové skryté profi návyky tam jsou cítit, ale v dobrém, po očku sleduje, jak to mně vyhovuje a přizpůsobí se. :wink:
Zkrátka - není to teenage girl. Mimo privát by se chovala určitě jinak. Tím chci říci, že by to bylo ještě lepší. :oo:
V Omeze se trochu polepšili s výběrem dívek. Těď ještě, aby se zamysleli na cenami..
Přílohy
Omega  Monika .jpg
Omega Monika .jpg (24.58 KiB) Zobrazeno 33652 krát
vulcan

Příspěvekod M666 » čtv 4. lis 2010, 2:57

Nové zlatokopky:
Sabrina 733 433 058
Sára 733 433 056

Sabrina:
V reálu mnohem hezčí než na fotkách.
1500/h, v ceně společná sprcha, klasika, O.
Za vše ostatní příplatek +500 za KAŽDÝ servis navíc (OB, líbání, A, PA, lízání ...).
Celkem přítulná, dojem kazí jen nesmyslný kumulativní příplatky.

Sára:
V reálu vypadá hůř než na fotu. Horší xicht, oplácaná, vetší zadek, ale jinak hodně snaživá.
V ceně 1500/h společná sprcha, O, klasika, masáže.
Líbání nelze, OO taktéž ne.

Obě prý začátečnice, Sáře jsem to i věřil, ale Sabrině nee.
Čas měří obě od příchodu na minutu přesně.
Po 18h je v ceně hodiny i konzumace na baru za 500 kreditů, což v praxi znamená 3x drink pro přítomné svlečny + 1x nealko pro norníka-řidiče,
s možností pokecat se svlečnama, než se to vypije.
(polovina položek z nabídky stejně není na baru k dispozici, neb doplňuje se jen to, co chutná svlečnám).

Qůli cenám nebudu opakovat, jináč nebyl důvod ke stížnostem.
M666

Příspěvekod jarjaroslav » pon 27. pro 2010, 12:19

Zdravím, zkoušel někdo Lucii nebo Natálku?
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod vulcan » pon 3. led 2011, 22:15

V Omeze - už asi měsíc působí Karolína, která v inzerci používá fotky Moniky - viz moje recenze a fotky výše.
Nemyslím si, že je to jen její vina, spíše majitelů, možná pohodlnost, možná snaha zvýšit návštěvnost na privátu, která je tam slabá...
Ale norníky to klame. :twisted:
Karolína určitě není Monika, viděl jsem obě.
vulcan

Příspěvekod vulcan » pon 3. led 2011, 22:45

M666 píše: Nové zlatokopky:
Sabrina 733 433 058
Sára 733 433 056

Sabrina:
V reálu mnohem hezčí než na fotkách.
1500/h, v ceně společná sprcha, klasika, O.
Za vše ostatní příplatek +500 za KAŽDÝ servis navíc (OB, líbání, A, PA, lízání ...).
Celkem přítulná, dojem kazí jen nesmyslný kumulativní příplatky.

Sára:
V reálu vypadá hůř než na fotu. Horší xicht, oplácaná, vetší zadek, ale jinak hodně snaživá.
V ceně 1500/h společná sprcha, O, klasika, masáže. Líbání nelze, OO taktéž ne.

Obě prý začátečnice, Sáře jsem to i věřil, ale Sabrině nee. Čas měří obě od příchodu na minutu přesně.
Po 18h je v ceně hodiny i konzumace na baru za 500 kreditů, což v praxi znamená 3x drink pro přítomné svlečny + 1x nealko pro norníka-řidiče,
s možností pokecat se svlečnama, než se to vypije. (polovina položek z nabídky stejně není na baru k dispozici, neb doplňuje se jen to, co chutná svlečnám).

Qůli cenám nebudu opakovat, jináč nebyl důvod ke stížnostem.

K oběma slečnám výše.. už je to poměrně dlouho zpátky:

Sabrina - menší, drobnější, s větším zadečkem než se zdá na fotkách, krátké nohy, pěkná prsa 3.
Nezdá se mně hezčí než na fotkách.
Rozhodně není začátečnice, ani zdaleka. :shock: A bohužel získány některé nešvary z klubů.
Příplatky za kdeco, pocit, že na privátu je to "levné" oproti klubům.
Ale přítulná nakonec byla.

Sára -
tu hodnotím daleko lépe. NIcméně aktuálně už v Omeze není. :evil:

V obličeji je pěkná (podle mne :D ), je to skutečně studentka vš , dá se s ní mluvit opravdu o všem, bystře reaguje,
má pěkná pevná prsa 2, ale.. od pasu dolů je dost oplácaná, široké boky, silnější stehna, zachraňuje to ta výška cca 175cm.
Já na baculatější nejsem vůbec, ale Sára se mně celkově líbila.
Prý hodně přibrala na jiném privátu, v Sekretářkách (tam byla pod jiným jménem), jen tam seděly a nikdo nechodil za ty 2 tácy.

Domluva s ní dobrá, ráda má společnou sprchu, rozhodně jsme jí neošidili (krásná koupelna), mazlivý typ je, líbání ano, příplatek po mně nechtěla.
Šuk jsme zvládli víckrát za hodinu, ke kouři ani nedošlo, zkrátka to nějak tak vyplynulo. Ale rozhodně není pro milovníky štíhlých dívek.
Cena 1500 za hodinu, příplatky žádné, čas bohužel musela sledovat, vedle byl pasák. V jiném prostředí by to bylo lepší.

Natálka a Jessica - nevím, zda tam vůbec jsou, podle vyjádření kolegy'n asi ne,
telefon taky hluchý.

Ale na rozdíl od web stránek je tam Seeme.

Celkově - privát je to určitě pěkný, pěkné pokoje, koupelna.
Ale dojem tam kazí taková podivná atmosfera, a vysoké ceny, příplatky.
Ty lepší slečny odtud většinou pláchnou.
vulcan

Další

Zpět na Dotazy na dívky