|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
narcius píše:Pokud se nepletu tak fotky jsou z privatu od Itava v Praze...... co panove? nezda se vam?
petr.2004 píše: Tato slečna (spíše žena) působila U Itala vloni v létě jako Vanessa, v pauzách mezi zahraničními cestami. Byla tam za VIP hvězdu.
Fotky jsou ještě z Jankovcovy, koupelnu jsem měl možnost vyzkoušet vícekrát, i když s jinými slečnami ... dávám obvykle přednost přírodním tvarůmmyslím, že vulcan také koupelnu poznává ...
![]()
pokud je to opravdu exVanessa ( a ne jen zneužité fotky), tak to by bylo opravdové oživení privátních vod v Brně![]()
btw - ten dům v Prague Marina má aktuálně problém se statikou - kroutí se.
nubis píše: ... celkove bych to ohodnotil na brnensky prumer ..
.... na recenze tu jsou jini
bruno03 píše:Zdar hosi jen chci podotknout ze ja jsem s ni byl pred 14 dni.Z jedne hodiny jsem si protahl na 2 a za sebe muzu rici vse ok dle predstav.Layla byla vstricna a jak tady kolega uvadi + za vystrik nic jsem neplatil na vic toto bylo v cene.
bruno03 píše:Chlape ses asi preslechlja mel kurbu bez s xystrikem do pusy za 1000
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků