http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... =100&S=137
ahoj panove po delší odmlce se hlasím.. mate nekdo nejaké info pls?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
esuba píše:sexprivate ano chci. mohl bys mi říct jaký je ten privátek?a jaký má ona přístup, je to diskrétní místo nebo ne?
díky
Velkaokurka píše:esuba píše:sexprivate ano chci. mohl bys mi říct jaký je ten privátek?a jaký má ona přístup, je to diskrétní místo nebo ne?
díky
Emailová adresa ukazuje na noční klub Paris. Je to na Šefanikové blízko lužánek. Diskrétní to není.
esuba píše:Aceri nereš co je čí chyba. Moje téma když si zakladal to svoje bylo zhruba 3-4 řádky pod tím tvojím. Tudíž když si založil jak říkáš to duplicitní forum (což je moje vina) tak pokud by ses koukl ten kousek dolu tak bys vydel napis exoticka aneta podle ktereho by te to mohlo trknout. Ale nechci zabehnout do nejakych hadek ci podobnych hlouposti co foru rozhodne neprospeji.Tudiíž se te ptam Aceri, byl jsi u ní.? Mě porad docela zajima ani nevím proč.-..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků