Hledat  

Klára 605 432 392

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Klára 605 432 392

Příspěvekod pataq » sob 5. led 2013, 11:45

Goldladies. Máte někdo zkušenosti?
http://www.goldladies.cz/show/girl/71/
pataq

Re: Klára 605 432 392

Příspěvekod n1501 » sob 5. led 2013, 20:55

pataq píše:Goldladies. Máte někdo zkušenosti?
http://www.goldladies.cz/show/girl/71/

Podle všeho o něco starší než udává, docela pěkná postava, zkušená žena. Privát GL, t.č. na Kozí.
Asi v té brněnské chudobě na dobré dívky se dá. Ale výrazné negativum je cena 1500/h, takže opakovat nebudu.
n1501

Příspěvekod marekz » úte 19. úno 2013, 22:40

Byl jsem za Klárou a můžu říct že to byl můj zatím nejhorší zážitek z privátu co mám ale začnu od začátku.Volám, telefon zvedá přímo Klára ptám se tedy na služby jaké nabízí a ceny s telefonu se náhle ozvalo odfunění a pak mi sdělila docela hrubým hlasem že 1h 1500kč a případně dle sympatií +500 za orál bez.No musím říct že na fotkách se mi docela líbila hlavně ty její 4 :oo: .Nuže tedy souhlasím(bral sem tu hodinu) i když už podle chování do telefonu se mi to moc nezdálo ale domluvily jsme se že můžu cca za 15 min. přijít. Po příchodu na adresu Kozí 9 a výšlapu do 2 patra mě už čekala v pootevřených dveřích takhle na první pohled docela hezká baba v pěkném spodním prádle, postavou krev a mlíko v obličeji taky docela pěkná holka. Následovalo podání ruky a pak si mě odvedla na pokoj tam mě zkasírovala a poté nabídla osušku a zavedla do koupelny k interiéru není co dodávat je to luxusní privát ale né moc diskrétní ale k tomu se dostanu. Tak sem si dal teda tu sprchu a najednou slyším na chodbě nějakou diskuzi sem si říkal to má pan majitel nějakou poradu se svými zaměstnanci nebo co? Tak sem chvilku počkal ale nakonec mě to nedalo aby na mě pak tam nezapomněla a vykoukl jsem ze dveří a volám na Kláru ale na chodbě stáli jiné osazenkyně tohoto podniku nicméně bylo mi řečeno že mám chvíli počkat byla prý zaneprázdněna tak jsem se zase schoval ale nepochopil jsem jak může být zaneprázdněna když tam má klienta to bylo pro mě první mínus, mezitím uběhla další chvilka a Klára si mě tedy slavnostně vyzvedla z koupelny s omluvou že jí to kolegyně zapomněly říct že už na ni někdo čeká ale už teď můžu říct že to započítávala do celkového času zato dávám teda další mínus. Odvedla mě zpátky na pokoj a teď že se pude osprchovat ona to už jí na štěstí netrvalo tak dlouho :P když se vrátila tak už měla kolem sebe jenom ručník. Následovalo ladění a zeslabení rádia :) pak si ke mě přisedla na postel sundala ze mě i ze sebe ručník to už jsem byl v poloze vodorovné a začala mě jemně hladit poté co jsem už byl připraven tak nasadila gumičku a začala mě ho kouřit musím říct že i přes tu gumu se mi to líbilo tak sem si to začal užívat a vtom najednou se mě zeptala jestli nechcu 69 já že teda jo ale že prý se musím posunout což jsem nepochopil postel se mi zdála dost velká místa bylo kolem dost no ale nechtěl jsem odporovat a provedl jsem to.Teď musím říct že Klárka má moc pěknou a voňavou kundičku když jsem ju měl tak před sebou to musím zase pochválit akorád se mi nelíbilo po chvíli jak na mě doslova ležela celou svoji vahou skoro sem nemohl ani dýchat tak mě to připadlo hlavně aby to bylo pohodlné pro ni ale ne pro mě. S tohoto důvodu jsem ji požádal aby si na mě už nasedla vzala gel natřela se ale tak strašně moc že ho tam tak tak strčila ale zase si přitom na mě tak nagecla že sem se nemohl ani pohnout ona aby se neřeklo tak se párkrát pohla dopředu a dozadu ale furt při tom na mě seděla celou svoji vahou hlavně aby se moc nenadřela :oops: .Pak z ní hned vypadlo jestli už nechcu zezadu musím přiznat že se mi docela ulevilo a už sem byl i docela zklamaný v tom se s chodby přes zavřené dveře ozvalo zvonění mobilního telefonu a pan majitel si asi zrovna musel vyřizovat hovory přímo na chodbě, mluvil do telefonu tak hlasitě že tak si teda diskrétnost nepředstavuji.Už mi ani nechtěl stát tak jsem požádal znovu o kouření a v tom najednou začala stávkovat Klára řekla po chvilce že už jí bolí pusa :roll: řekl jsem tak mě ho aspoň vyhoň ale byl jsem už tak z toho znechucený že sem to ukončil asi 10 min před koncem když jsem nevyděl žádnou snahu a šel do sprchy.A mazal sem od tam do Pr....!

Takže taková je moje zkušenost s Klárkou a celkově s Gold Ladies.

´d
marekz

Příspěvekod jerkeer » stř 20. úno 2013, 10:12

Nebrat!!
Fotky v inzerátu jsou udělány šikovně, skutečnost je poněkud... tělnatější.
Jak zaznělo v příspěvku výše, snaha veškerá žádná. Navíc z mého pohledu není pěkná ani v obličeji, divně mluví a během hodinové návštěvy jí asi třikrát nahlas zvonil telefon. Vše korunováno výrokem, že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...
jerkeer

Příspěvekod pedroza » ned 17. bře 2013, 16:40

jerkeer píše:že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...

Tak to mě pobavilo, že to dělá jen pro peníze. By mě zajímalo, která to dělá jen pro zábavu. Už je vidim, jak to dělaj za 100/h jak normální brigádníci :D

Jinak, nebyli jste někdo za Sárou? Líbí se mi, ale s tou cenovou politikou GL se sakra budu rozmýšlet, chci s ní zkusit dvě extra služby, takže 2500/h už je docela dost, taky by mohly holky vymyslet něco jako All inclusive :D
pedroza

Příspěvekod vulcan » ned 17. bře 2013, 18:15

pedroza píše:
jerkeer píše:že ona z toho nikdy nic nemá, že to dělá jen pro peníze. Tomu tedy odpovídá i ten přístup...

Tak to mě pobavilo, že to dělá jen pro peníze. By mě zajímalo, která to dělá jen pro zábavu.

... ale s tou cenovou politikou GL se sakra budu rozmýšlet, chci s ní zkusit dvě extra služby, takže 2500/h už je docela dost, taky by mohly holky vymyslet něco jako All inclusive :D

pedroza,
myslím, žes tu myšlenku trochu významově posunul. :shock:
jeeker psal, že ten její špatný přístup se odvíjí, od toho, že to dělá jen pro prachy.

to, že to dívky dělají kvůli výdělku není nic zvláštního, je to pochopitelné, :idea:
ale jen ty rozumnější dívky, řekněme i inteligentnější, k té spartakiádě přidají i nějaký ten lepší přístup, umělecký dojem.., :D - zcela logicky se jim to vyplatí, protože se pak norníci více vracejí. Takže i ekonomicky z toho profitují.

Cenová politika GL je špatná podle mne hlavně v tom, že je vysoko nastavená základní cena (za K, O), kde by místo 1500 lépe odpovídala v nynější době 1200 a pak třeba příplatky za extras, nechť si každý vybere. Lepší a tím pádem oblíbenější, navštěvovanější priváty to tak mají. Hlavně tedy v Praze nebo i tady, v jiných městech třeba i níž.
vulcan

Příspěvekod jerkeer » pon 18. bře 2013, 14:38

vulcan píše:
pedroza píše:

Tak to mě pobavilo, že to dělá jen pro peníze. By mě zajímalo, která to dělá jen pro zábavu.

... ale s tou cenovou politikou GL se sakra budu rozmýšlet, chci s ní zkusit dvě extra služby, takže 2500/h už je docela dost, taky by mohly holky vymyslet něco jako All inclusive :D

pedroza,
myslím, žes tu myšlenku trochu významově posunul. :shock:
jeeker psal, že ten její špatný přístup se odvíjí, od toho, že to dělá jen pro prachy.

to, že to dívky dělají kvůli výdělku není nic zvláštního, je to pochopitelné, :idea:
ale jen ty rozumnější dívky, řekněme i inteligentnější, k té spartakiádě přidají i nějaký ten lepší přístup, umělecký dojem.., :D - zcela logicky se jim to vyplatí, protože se pak norníci více vracejí. Takže i ekonomicky z toho profitují.

Cenová politika GL je špatná podle mne hlavně v tom, že je vysoko nastavená základní cena (za K, O), kde by místo 1500 lépe odpovídala v nynější době 1200 a pak třeba příplatky za extras, nechť si každý vybere. Lepší a tím pádem oblíbenější, navštěvovanější priváty to tak mají. Hlavně tedy v Praze nebo i tady, v jiných městech třeba i níž.

Tak tak, pane kolego.
Nebo ještě přesněji pro pana pedrozu - nepovažoval bych se za odborníka, ale myslím, že existuje několik skupin souložnic. Příslušnice té první skupiny si i přes skutečnost, že to dělají pro peníze, dokáží akci i užít. Tedy asi mají pozitivní vztah k mrdu. A tím pádem si to užije i protistrana. Důkazem o existenci této skupiny budiž spousta příspěvků v různých vláknech tohoto fóra. Druhá skupina si akci asi nijak zvlášť neužije, ale alespoň sehraje nějaké to divadýlko - více či méně zdařile. Což má opět přispět k tomu, že si to lépe užije protistrana. Ale pokud dojde k tomu, že ti děvčina narovinu svým otráveným projevem řekne, že ona z toho NIKDY NIC nemá, pak z toho máš co? A vrátíš se po takové zkušenosti? Takže napříště ona z toho má co? Něco na té připomínce o rozumnosti a řekněme i inteligenci bude.. :wink:
Jinak řečeno - když budu dělat něco se zcela negativným postojem k věci, možná dokonce i s odporem, a tento svůj postoj budu navíc hrdě veřejně demonstrovat, tak tomu asi bude odpovídat i kvalita výsledného produktu... To je asi to co jsem k přístupu této slečny chtěl říct.
jerkeer

Zpět na Dotazy na dívky