Vím že se tady jedná jenom o Brno,ale rozhodl jsem se popsat svoji návštěvu v "luxusním tanečním klubu" v Praze.
Třeba se to někomu z vás bude hodit,když nebude mít při návštěvě naší Matičky stověžaté kam zajít.
Vyhrál jsem v jednom časopisu voucher pro dvě osoby na sekt v hodnotě 5000Kč v tomto podniku:
http://hotpeppers.cz/hotpeppers.htmlOno se stačí podívat na jejich stránky a hned ví o co jde,ale osobní návštěva je přece jenom něco jinýho...
Vzal jsem s sebou kamaráda a vyrazili jsme.
Kolem půlnoci jsme dorazili na Václavák,prodrali jsme se davem černochů,lákajících do podniků a zapadli po schodech do bývalého atomového krytu...
Vstup zdarma,přivítali nás anglicky(radši jsem držel hubu),razítko na ruku a hurá dovnitř.Podnik byl poloprázdný,tak jsme se usadili s dobrým výhledem na pódium.Přišla číšnice,dali jsme si třetinku Plzně za 90Kč...

a pozorovali pódium.Tanečnice se střídaly většinou po jedné nebo po dvou,ale ať dělaly cokoliv,stejně nakonec odhodily všechny hadry...Do toho anglicky mluvící moderátor holky představoval,všechny byly podle něho "bjútifl..." Ale je pravda že holky byly fakt hezké,jenom se mě nelíbilo že minimálně polovina z nich měla silikony...Ale podle vkusu každého...Až skončila všechna vystoupení,nastoupily všechny na pódium k jakýmusi defilé.Potom slezly z pódia a začalo otravování...Obcházely všechny stoly a nabízely tanec na stole,striptýz apod. Dělaly to dost vtíravým způsobem,některý se i opakovaně vracely a ptaly se jestli jsme si to nerozmysleli.Byli jsme neoblomní,nechtělo se nám utrácet tolik.Zajímavý je že všechny začínaly konverzaci anglicky,asi to pro nás čechy moc není...Jedna si nás asi dost oblíbila,chodila za náma asi každých 15 minut,ale neuspěla.Zeptala se nás jestli nejsme teplouši,když nemáme zájem o její striptýz na stole.A věta jako "pánové,co to pro vás je,1000 nebo 2000 korun?" nás dostala úplně...Marně jsem jí vysvětloval jak dlouho na takovou částku musím dělat,ale to ji nezajímalo.U vedlejšího stolu si nějací blázni to vystoupení zaplatili,seděli jsme asi 1,5 metru od nich,tak jsme to měli zadarmo...
Po dalším pivu přišel zlatý hřeb naší návštěvy,objednání výhry,sektu.Číšnice se zeptala jestli si to chceme dát ve VIP salonku,což jsme odmítli,protože jak je vidět na jejich videu,nabalilo by se tam na nás asi tak deset holek a z jedné flašky by nám zbyl pro más asi jenom tak špunt...Nechali jsme si to donést ke stolu,ale i tak jsme museli odhánět davy dívek,které se samy přišly nechat pozvat "na drink".Jak viděly ten kýbl na stole,slétávaly se tam jako vosy na med...Úspěšně jsme se jich zbavovali,potom už daly docela pokoj,asi nás otipovaly na vidláky co nepustí chlup.
Po asi tříhodinovém pobytu už nám vibrovaly hlavy z hlasité hudby,tak jsme zatroubili na ústup.Při odchodu jsme si ještě všimli,jak si rozverný číšnice navzájem škodolibě vytahují sukýnky až do podpaží,asi se nudily...Zajímavá podívaná...Na záchodě velkej plakát,pokud má host zájem o jiné služby,před podnikem je přistavená limuzína zdarma,která ho ráda odveze do "spřátelenýho" podniku,to už asi nebude nic tanečního...
Byli jsme rádi že jsme ve 3 ráno vypadli,dali si klobásu a zamířili do non-stopu,kde jsem se mohl zhluboka napít piva za 25 korun a nemusel cucat zvětralý bír v podniku.
Návštěva se docela povedla,ale kdybych nevyhrál ten voucher,asi bych tam nejel.bylo to čistě ze zvědavosti.
Třeba jsem tímto někoho inspiroval,až se vrtne do Prahy.Asi to tam bude pořád stejný,moje návštěva tam byla cca před 1,5 rokem.
Snad mě nebudete kamenovat za to že jsem to tady napsal.