Hledat  

Strip bary Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Strip bary Brno

Příspěvekod Dann19 » čtv 10. led 2013, 20:05

Zdravím, není to zrovna téma co by sem zapadalo, protože se nejedná o noření. Předem se omlouvám.

Snažím se najít strip bar. Nedoporučil byste někdo nějaký v Brně? Na internetu se toho moc najít nedá
a když už jo tak jsou to nic neříkající informace. Ideálně jaký jsou ceny, za pití, vstup. Jak sem psal
nejde mně o noření, hlavně aby tam byl dobrej strip a bylo na co koukat. Když tanečnice i šukají
tak jen plus. Chtěl bych se vyvarovat místům, kde sice říkají že strip dělají, ale když tam člověk dojde
tak žádná netančí a když jo tak je hnusná a levá...

Za typy budu vděčnej!
Dann19

Re: Strip bary Brno

Příspěvekod vojnarr1 » pát 11. led 2013, 10:40

http://www.all-ex.cz/ .. Kdykoliv jsem tam byl, což je za posledních 5-6 let (nepravidelně cca 2x do roka), tak vždy spokojenost.. minimálně 5 tanečnic, které se střídají jedna po druhé.. některé šikovné, jiné spíš do počtu.. šuk spíš ne.. jen osobní striptýz za 2 tisice.. ale holky jsou v pohodě.. rády si pokecají (samozřejmě jim musíš koupit nějaký to obarvený pití). Nejsou tam problémy..
vojnarr1

Příspěvekod kcarlos » pát 11. led 2013, 16:53

all-ex není špatnej. Rozhodně bych se vyhnul Alibabě u křenky. Byl sem tam před Vánoci a úroveň šla hodně dolů. Nicméně jedna kočka byla super, pěkně uměla provokovat, nicméně nešukala, takže za mne neopáčko :)
kcarlos

Příspěvekod aceri » pát 11. led 2013, 17:29

Na kolik vyjde návštěva takovýho strip baru? :)
aceri

Příspěvekod mihal » sob 12. led 2013, 0:02

aceri píše:Na kolik vyjde návštěva takovýho strip baru? :)

Když ráno prohlídnu kapsy..... tak na dost, ale nevzpomínámsi za co..........asi je to tak lepší....... :|
mihal

Příspěvekod Dann19 » ned 13. led 2013, 16:00

Dík za typy. Kámoš mně doporučil club Siluette, tak jse tam zajdu mrknout a pak něco napíšu.
Dann19

Příspěvekod Dann19 » sob 16. bře 2013, 23:15

Už je to nějakou chvíli, ale snad jsem to všechno nezapomněl. Tak Vstup byl myslím 150 kč. Klub je celkem malej ale vypadá nově.
Ale težko se to hodnotí, protože všude bilakají nějaký světýlka. Jde za takovým mostkem je bar a za ním parket s bidilkama
pro holky a okolo sedačky pro pány. Vybral sem si jednu s pěkným výhledem a usadil se. Za chvilku u mě byla servírka. Normálně
oblečená jako v hospodě a ptá se co sí dám. Nepřišel sem se tam napájet za nekřesťanský peníze, tak jsem si dal to nejlevnější
co měli - Plzeň ve skle (0,3l asi) myslím za 80korun. A chvilku koukal. Občas prošla nějaká holka ve vysokých botách a županu a
zmizla za oponou. Od tam se později taky vynořovaly holky co měli taneček...

Po chvilce co sem tam seděl přišla jedna z holek za mnou a sedla si na opěradlo pohovky. Začala nucenou konverzaci, která přešla
k tomu co všechno můžu zkusit. A to její společnost s tím, že jí koupím pití cenou někde okolo 500. Pak lesbi show s její kamarádkou
myslím 1000. A privátní show, omlouvám se ale teď nevím kolik říkala. Řekl sem že díky a že se zatím rozkoukám a promyslím na
co mám chuť. Odešla. Tak sem srkal svoji miniplzeň a opona se poprvé rozevřela. Holka shodila župan a začila tančit. Poodešla od
tyče k pohovkam kde se trochu ukazala a zase zpatky k tyči. Postupně ubývalo oblečení až byla nic nezbylo. Pak dohrála hudba a
všechno posbírat a šup za oponu. A tak se to vpodstatě střídalo v pravidelných intervalech. Akorát jiná učinkující (jedna se dokonce
tak zapalila do choreografie, že nestihla shodi spodek než dohrála hudba tak je aspon rychle sundala už bez hudby a pak posbírala
zbytek). Mezi tím zkoušela servírka udat nějaký pití...

Nějak na mě padla špatná nálada tak sem tam tak seděl a pozoroval okolí. Vedle seděl nějakej chlápek a s ním spokojená tanečnice
do které ládoval jeden džusík za druhým a myslím, že si ji nakonec aspoň pohladil po zadku než mu utekla. Pak došla nějaká vetší
skupinka tak se na ně holky slítli jak vosy na med. Asi se nedařilo tak přišla zase jedna za mnou a nabídla tanec za 500, nechtělo se
mě tak sem ji odmítl a pak už se u mě žádná neukázala. Tance mě začali splývat, protože to vlastně bylo to stejný furt dokola.
Nejvíc mě na nich asi vadilo, že se vetšina holek koukala do prazdna nebo do zdi, takže mě ani z mé špatné nálady nevysvobodil nějakej
svůdnej pohled. Celkově asi po dvou a půl hodině jsem to zabalil.

Čtu si to teď po sobě a ani jsem neměl v umýslu to napsat tak ponurně, ale nějak to ze mně vylezno. Zase abych nehatil, holky byly
pěkný a střídaly se často. Obvzlášť jedna mladá (asi studentka) mně padla do oka, ale nechtělo se mně ji nikde hledat a ptat se jí
na tanec nebo něco. Abych shrnul svoje pocity. Za 230 si můžete seďet a koukat do sytosti. U mně to bylo spíš s pocitem,
že beztak nic nebude, akorát skončím s lehčí peněženkou. Holky tady totiž jen tančí, což by ani nevadilo, kdyby to bylo trochu
záživnější. Strip bar pro mě hold asi není.
Dann19

Příspěvekod sumiiik » ned 17. bře 2013, 18:42

Vím že se tady jedná jenom o Brno,ale rozhodl jsem se popsat svoji návštěvu v "luxusním tanečním klubu" v Praze.
Třeba se to někomu z vás bude hodit,když nebude mít při návštěvě naší Matičky stověžaté kam zajít.
Vyhrál jsem v jednom časopisu voucher pro dvě osoby na sekt v hodnotě 5000Kč v tomto podniku:

http://hotpeppers.cz/hotpeppers.html

Ono se stačí podívat na jejich stránky a hned ví o co jde,ale osobní návštěva je přece jenom něco jinýho...
Vzal jsem s sebou kamaráda a vyrazili jsme.
Kolem půlnoci jsme dorazili na Václavák,prodrali jsme se davem černochů,lákajících do podniků a zapadli po schodech do bývalého atomového krytu...
Vstup zdarma,přivítali nás anglicky(radši jsem držel hubu),razítko na ruku a hurá dovnitř.Podnik byl poloprázdný,tak jsme se usadili s dobrým výhledem na pódium.Přišla číšnice,dali jsme si třetinku Plzně za 90Kč... :? a pozorovali pódium.Tanečnice se střídaly většinou po jedné nebo po dvou,ale ať dělaly cokoliv,stejně nakonec odhodily všechny hadry...Do toho anglicky mluvící moderátor holky představoval,všechny byly podle něho "bjútifl..." Ale je pravda že holky byly fakt hezké,jenom se mě nelíbilo že minimálně polovina z nich měla silikony...Ale podle vkusu každého...Až skončila všechna vystoupení,nastoupily všechny na pódium k jakýmusi defilé.Potom slezly z pódia a začalo otravování...Obcházely všechny stoly a nabízely tanec na stole,striptýz apod. Dělaly to dost vtíravým způsobem,některý se i opakovaně vracely a ptaly se jestli jsme si to nerozmysleli.Byli jsme neoblomní,nechtělo se nám utrácet tolik.Zajímavý je že všechny začínaly konverzaci anglicky,asi to pro nás čechy moc není...Jedna si nás asi dost oblíbila,chodila za náma asi každých 15 minut,ale neuspěla.Zeptala se nás jestli nejsme teplouši,když nemáme zájem o její striptýz na stole.A věta jako "pánové,co to pro vás je,1000 nebo 2000 korun?" nás dostala úplně...Marně jsem jí vysvětloval jak dlouho na takovou částku musím dělat,ale to ji nezajímalo.U vedlejšího stolu si nějací blázni to vystoupení zaplatili,seděli jsme asi 1,5 metru od nich,tak jsme to měli zadarmo... :mrgreen:
Po dalším pivu přišel zlatý hřeb naší návštěvy,objednání výhry,sektu.Číšnice se zeptala jestli si to chceme dát ve VIP salonku,což jsme odmítli,protože jak je vidět na jejich videu,nabalilo by se tam na nás asi tak deset holek a z jedné flašky by nám zbyl pro más asi jenom tak špunt...Nechali jsme si to donést ke stolu,ale i tak jsme museli odhánět davy dívek,které se samy přišly nechat pozvat "na drink".Jak viděly ten kýbl na stole,slétávaly se tam jako vosy na med...Úspěšně jsme se jich zbavovali,potom už daly docela pokoj,asi nás otipovaly na vidláky co nepustí chlup.
Po asi tříhodinovém pobytu už nám vibrovaly hlavy z hlasité hudby,tak jsme zatroubili na ústup.Při odchodu jsme si ještě všimli,jak si rozverný číšnice navzájem škodolibě vytahují sukýnky až do podpaží,asi se nudily...Zajímavá podívaná...Na záchodě velkej plakát,pokud má host zájem o jiné služby,před podnikem je přistavená limuzína zdarma,která ho ráda odveze do "spřátelenýho" podniku,to už asi nebude nic tanečního...
Byli jsme rádi že jsme ve 3 ráno vypadli,dali si klobásu a zamířili do non-stopu,kde jsem se mohl zhluboka napít piva za 25 korun a nemusel cucat zvětralý bír v podniku.
Návštěva se docela povedla,ale kdybych nevyhrál ten voucher,asi bych tam nejel.bylo to čistě ze zvědavosti.
Třeba jsem tímto někoho inspiroval,až se vrtne do Prahy.Asi to tam bude pořád stejný,moje návštěva tam byla cca před 1,5 rokem.
Snad mě nebudete kamenovat za to že jsem to tady napsal.
sumiiik

Příspěvekod esuba » ned 17. bře 2013, 23:44

sume dobrá recenze to je tak když příjde člověk z moravy do prahy, kolikrát když se v tom kouzelném měste nacházím tak :roll: v sloup co se tam deje. S tema nahaneci je to pravda kolikrát si pripadam jako nekde v rime nebo parizy tak si rikam asi sme tu evropu dohnaly nebo co nakonec.
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 17:32

esuba píše:sume dobrá recenze to je tak když příjde člověk z moravy do prahy, kolikrát když se v tom kouzelném měste nacházím tak :roll: v sloup co se tam deje. S tema nahaneci je to pravda kolikrát si pripadam jako nekde v rime nebo parizy tak si rikam asi sme tu evropu dohnaly nebo co nakonec.

mnohdy uz i predehnali :D
Sportovec127

Zpět na Dotazy na dívky