Tak jsem před nějakou dobou sám navštívil.
Sice jsem už nenašel žádný inzerát a všechny původní byly smazány, i přes to jsem se dovolal a i domluva na čase proběhla bez problémů.
Automaticky jsem předpokládal, že se bude jednat o soukromý byt a to byla první mýlka. Možná někteří z vás znají - jedná se o jakýsi podnik v Králově Poli na ulici BN. Trochu mě to zaskočilo - zvenku to vypadá jako by už podnik nefungoval. Každopádně ne moc dobře působí dvě kamery nad dveřmi a kovová mříž. Když už jsem tam byl, zavolal jsem si o otevření. Paní (musím říct) mi přišla otevřít, já jsem přes mříž a dveře vešel do chodby a začalo mi to v hlavě šrotovat jestli se otočit nebo ne. Nakonec jsem zůstal, ale s odstupem času si opět říkám, že to byla chyba a měl jsem asi odejít...
Něco k prostoru: podle toho, co mi Katka říkala a co jsem pochopil, je dole větší místnost s barem, kde se dělají i nějaké akce, oslavy, večírky apod. (patrně v přítomnosti dívek) a nahoře jsou tři pokoje a malá koupelna. Kamery údajně slouží k tomu, aby dívky od baru (kde jsou když čekají na klienty během dne) viděly komu jdou otevřít a dále, aby si majitel hlídal počty a délky jednotlivých návštěv. Dívky u baru samozřejmě vidět nejsou, jdete rovnou nahoru. Prý tak bývají obvykle dvě nebo tři...
Ke Katce: věkově bude přes 40, velmi malé postavy, ovšem poměrně pěkný pevnější zadek (který mě nejspíš zvyklal abych se neotočil) a cca 3ky prsa, na svůj věk pevná. To vše bylo umocněno upnutými džínami a tričkem. Horší je to v obličeji, kde se mi opravdu moc nelíbila, tady byl ten věk hodně znát. Stejně tak by se dalo zapracovat i na obutí - klasické šněrovací zimní boty jako když jedete na hory nejsou úplně to, co vás rozpálí

. Domluva o ceně byla poměrně zmatená - pokud jsem ji správně pochopil, chtěla 800/1200 a to mělo být vše S. Když jsem jí řekl, že když jsem jí volal dříve, řekla mi 700/1000, najednou to změnila a přistoupila na tyto ceny... Po sprše se šlo na věc, akce nebyla z nejhorších, ale až tehdy jsem si všiml velmi povislého břicha, které opravdu nepůsobilo vůbec pěkně

. Nejsem ani schopen říct proč, ale celkově jsem spokojen úplně nebyl, asi na tom měl velký vliv i ten vzhled, protože jinak se snaží být docela milá a příjemná.
Za mě tedy nic moc, ale kdo je na starší malé dámy se zachovalou postavou (až na to břicho), asi si za ty peníze přijdou na své, já rozhodně opakovat nebudu...