Hledat  

Katka 777219771

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Katka 777219771

Příspěvekod Marast » pon 18. úno 2013, 12:11

Zdravím,

máte zkušenosti s touto paní?
údajně Královo Pole a ceny 500-700-1000. Ale nikde jsem víc nenašel...
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10716871-katka?Reg=brno&Ppg=100&S=7

Díky
Marast

Re: Katka 777219771

Příspěvekod Marast » pon 25. bře 2013, 9:52

Tak jsem před nějakou dobou sám navštívil.
Sice jsem už nenašel žádný inzerát a všechny původní byly smazány, i přes to jsem se dovolal a i domluva na čase proběhla bez problémů.
Automaticky jsem předpokládal, že se bude jednat o soukromý byt a to byla první mýlka. Možná někteří z vás znají - jedná se o jakýsi podnik v Králově Poli na ulici BN. Trochu mě to zaskočilo - zvenku to vypadá jako by už podnik nefungoval. Každopádně ne moc dobře působí dvě kamery nad dveřmi a kovová mříž. Když už jsem tam byl, zavolal jsem si o otevření. Paní (musím říct) mi přišla otevřít, já jsem přes mříž a dveře vešel do chodby a začalo mi to v hlavě šrotovat jestli se otočit nebo ne. Nakonec jsem zůstal, ale s odstupem času si opět říkám, že to byla chyba a měl jsem asi odejít...
Něco k prostoru: podle toho, co mi Katka říkala a co jsem pochopil, je dole větší místnost s barem, kde se dělají i nějaké akce, oslavy, večírky apod. (patrně v přítomnosti dívek) a nahoře jsou tři pokoje a malá koupelna. Kamery údajně slouží k tomu, aby dívky od baru (kde jsou když čekají na klienty během dne) viděly komu jdou otevřít a dále, aby si majitel hlídal počty a délky jednotlivých návštěv. Dívky u baru samozřejmě vidět nejsou, jdete rovnou nahoru. Prý tak bývají obvykle dvě nebo tři...
Ke Katce: věkově bude přes 40, velmi malé postavy, ovšem poměrně pěkný pevnější zadek (který mě nejspíš zvyklal abych se neotočil) a cca 3ky prsa, na svůj věk pevná. To vše bylo umocněno upnutými džínami a tričkem. Horší je to v obličeji, kde se mi opravdu moc nelíbila, tady byl ten věk hodně znát. Stejně tak by se dalo zapracovat i na obutí - klasické šněrovací zimní boty jako když jedete na hory nejsou úplně to, co vás rozpálí :D. Domluva o ceně byla poměrně zmatená - pokud jsem ji správně pochopil, chtěla 800/1200 a to mělo být vše S. Když jsem jí řekl, že když jsem jí volal dříve, řekla mi 700/1000, najednou to změnila a přistoupila na tyto ceny... Po sprše se šlo na věc, akce nebyla z nejhorších, ale až tehdy jsem si všiml velmi povislého břicha, které opravdu nepůsobilo vůbec pěkně :?. Nejsem ani schopen říct proč, ale celkově jsem spokojen úplně nebyl, asi na tom měl velký vliv i ten vzhled, protože jinak se snaží být docela milá a příjemná.
Za mě tedy nic moc, ale kdo je na starší malé dámy se zachovalou postavou (až na to břicho), asi si za ty peníze přijdou na své, já rozhodně opakovat nebudu...
Marast

Re: Katka 777 219 771

Příspěvekod petr.2004 » pon 25. bře 2013, 11:01

jen pro ilustraci
Nová atraktivní černovláska Katka 41 let 165/55/3 Ti nabízí chvíle rozkoše ve svém útulném pokojíčku.Splním Ti vše co si budeš přát.
10727710.jpg

i01.jpg

Díky Marast za osobní nasazení při získávání negativní zkušenosti :D
petr.2004

Zpět na Dotazy na dívky