Hledat  

Zralé lesby

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zralé lesby

Příspěvekod buran » sob 23. úno 2013, 10:58

Zdravím, má někdo prosím zkušenost ?
Jsme zralé ženy a nabízíme originální lesbické hrátky s možností připojení se... Rády si to užíváme, přijď nebudeš zklamán. Brno - 774 566 378
buran

Re: Zralé lesby

Příspěvekod nokid » pon 11. bře 2013, 17:45

Pro zájemce dávám odkaz na svoji recenzi... sem ji nepíšu, protože by mi zase nadávali.
http://nokidova.webnode.cz/blog/
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod aila » ned 24. bře 2013, 19:44

Ahoj, já jsem tam teda byl a nedoporučuju. Šel jsem tam i pod vlivem té recenze v odkazu. Měl jsem chut ženský na dvě ideálně lesbi, nechat si pokouřit a pri tom si nechat olizat koule případne i něo jinýho :.-) Mezi cca 3 dvojicema žen zralého veku jsem si v\bral tyto dvě- vzhled jsem kvuli veku nějak neřešil. Hned jak jsem vešel, jsem poznal že tto byla chyba.Vek nebyl inzerovaných 39 ale blond určitě pres padesát, hnědovlasá něco mín. Nabídli mi 30 minut za 1500 + 200 za O bez,ale to že mi odpustí když videli jak se tvářím,řekl jsem že jsem si predstavoval něco jinýho a ony že OK, 1000 za 15 -20 minut - tak jsem na to kývl. Po sprše už to bylo jen 15 minut a prý se to ndá stihnout a že musíme spěchat že se nesmí přetáhnout. Během prvních 5 minut to hnědovláska pořad mlela dokola, tak jsem jí řekl že už jsem to slyšel 5 x a že to stihneme. Lesbi šidili ( půl roku jsem měl profi holku jako milenku tak ty fligny znám :-) ), jen si líbali bradavky a mačkali prdele, tak jsem si řekl o líbání, po mém napomenutí se začali i lehce líbat jazykama. Pak že hnědá bude lízat blond -lízalaji jen po stranách po pyskách - tak jsem ji rukou tu kundu rozdělal aby se dostala i na pošteváček,ale tomu se vyhýbala jak čart kříži :-). Pak byla 69 - to jsem nevidel nic jak byli špekatý.Mezitím mě chvilkama kouřili, smaozřejmě že s upozorněním že stříkat do pusy nesmím, dokonce mi chvilku blond i lízala koule, asi po 10 mnutách jsem se hnědé vystříkal na kozy a nasranej šel dom. Celou dobu byla nálada na bodu mrazu - asi je srala že sukají jen za litr.
Suma sumárum- hnusný baby a a neskutečnej přístup a litr v prdeli. Kdyby jsem měl někdo reference na ty dvě na Vysoké nebo na Lesné tak to tady napište , at si přiště zase nespálím prdel .Díky
aila

Příspěvekod aceri » ned 24. bře 2013, 20:00

Ty vole trojka s dvouma bábama. :D

Nokide ty seš teda pěknej zmrd, aila si kvůli tobě prožil peklo. :D
aceri

Příspěvekod Kracmar » pon 25. bře 2013, 0:18

Lenka z Vysoké je hodně profi. Spíš chladnější, ale asi by takto nešidila, jakási slušnost tam je. Není tak štíhlá, jak na fotkách, ale ještě to jde. S věkem to asi sedí.
Co je zač ta druhá nevím, co mají nacvičené ...
Kracmar

Příspěvekod nokid » pon 25. bře 2013, 15:23

No mně nenadávejte! Sám aila říká že měl NA VÝBĚR mezi 3 dvojicemi, a dle všeho tyhle byly něco úplně jiného než jsem měl já. To pro pořádek, a po minulých zkušenostech s ostatními norníky jasně upozorňuji (již v článku) že každému to tam nemusí sednout,,,
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Zpět na Dotazy na dívky