Ahoj, já jsem tam teda byl a nedoporučuju. Šel jsem tam i pod vlivem té recenze v odkazu. Měl jsem chut ženský na dvě ideálně lesbi, nechat si pokouřit a pri tom si nechat olizat koule případne i něo jinýho :.-) Mezi cca 3 dvojicema žen zralého veku jsem si v\bral tyto dvě- vzhled jsem kvuli veku nějak neřešil. Hned jak jsem vešel, jsem poznal že tto byla chyba.Vek nebyl inzerovaných 39 ale blond určitě pres padesát, hnědovlasá něco mín. Nabídli mi 30 minut za 1500 + 200 za O bez,ale to že mi odpustí když videli jak se tvářím,řekl jsem že jsem si predstavoval něco jinýho a ony že OK, 1000 za 15 -20 minut - tak jsem na to kývl. Po sprše už to bylo jen 15 minut a prý se to ndá stihnout a že musíme spěchat že se nesmí přetáhnout. Během prvních 5 minut to hnědovláska pořad mlela dokola, tak jsem jí řekl že už jsem to slyšel 5 x a že to stihneme. Lesbi šidili ( půl roku jsem měl profi holku jako milenku tak ty fligny znám

), jen si líbali bradavky a mačkali prdele, tak jsem si řekl o líbání, po mém napomenutí se začali i lehce líbat jazykama. Pak že hnědá bude lízat blond -lízalaji jen po stranách po pyskách - tak jsem ji rukou tu kundu rozdělal aby se dostala i na pošteváček,ale tomu se vyhýbala jak čart kříži

. Pak byla 69 - to jsem nevidel nic jak byli špekatý.Mezitím mě chvilkama kouřili, smaozřejmě že s upozorněním že stříkat do pusy nesmím, dokonce mi chvilku blond i lízala koule, asi po 10 mnutách jsem se hnědé vystříkal na kozy a nasranej šel dom. Celou dobu byla nálada na bodu mrazu - asi je srala že sukají jen za litr.
Suma sumárum- hnusný baby a a neskutečnej přístup a litr v prdeli. Kdyby jsem měl někdo reference na ty dvě na Vysoké nebo na Lesné tak to tady napište , at si přiště zase nespálím prdel .Díky