ať hledám jak hledám tak nenacházím, ale asi tu někde je..
http://nick.amateri.cz/01dracek
a pokud není.. znáte?:) je to kousek ode mě... tak hledám bližší info..

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jasan123 píše:zdar chlapi..
ať hledám jak hledám tak nenacházím, ale asi tu někde je..
http://nick.amateri.cz/01dracek
a pokud není.. znáte?:) je to kousek ode mě... tak hledám bližší info..
jasan123 píše:njn,adminům je to v zásadě jedno, snaha rozlišit to do kategorií není, a tak nezbývá než se s tím smířit:)
rore píše: A jak si představuješ definici amatérky?
Pokud jde zadara? I tak to může být kurva. A nebo pokud za to bere jen symbolickou odměnu? A co je to symbolická? 5kč, 100kč, 1000kč? Pro každého něco jiného. A nebo jsou amatérky ty co to dělají jen na vlastní triko bez pasáka? To je polovina privátů.Nebo ty co nemají zázemí? Znám takové a věř že se samy považují za profesionálky. Nebo ty co to dělají jen jednou za čas? Za jaký čas?Ten interval je zase jen subjektivní a diskutabilní. ... případy svob.matek nebo studentek které to skutečně živí, přesto se profesionálkami necítí ,protože tuto činnost považují pouze za dočasné řešení. ... Nic takového jako "amatérka" neexistuje. Buď je profi, nebo nenabízí sex. Žádný mezistupeň není!
PS.nejsem pasák,mám jen 20ti leté zkušenosti norníka.
péro za kloboukem píše: ...... můj zážitek .. místo toho, aby předal finance ... pražských antikvaritátech já sháněl sto let starou knihu slečně
péro za kloboukem píše: ....se mi příčí milovat se s dívkou, která naseká ve větě o šesti slovech sedm hrubých pravopisných chyb.
péro za kloboukem píše:Za vše mluví jeden můj zážitek z poslední doby: kdo může říci, že místo toho, aby předal finance z ruky do ručky, sedl do auta a v pražských antikvaritátech sháněl sto let starou knihu slečně ke zkoušce?![]()
péro za kloboukem píše:
A samozřejmě perfektnímu exteriéru se nic nevyrovná, ovšem mohu-li, dávám přednost stejně bohatému interiéru.
.... Má poznámka s knihou také měla naznačit, že ne všem dívkám hned naskočí v očích dolarové bankovky a mají jiné priority. ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků