Zdravím,
pročítal jsem si toto fórum a hledal na webu a to opravdu v Brně není nějaká pořádná pohodová prsatice? (můžou být i silikony).
Pokud tady taková je, poradíte o kterou by se mohlo jednat ?
Ed
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
PeterR3 píše:Jedna tady je - na Purkynove - 736689179.
5ky silikony, brunetka, cca 25let. Ja jsem byl nadmiru spokojen, az na to, ze si nenech hulit bez gumy. Nevim jak na tom je dnes, mozna uz OK, ale ja to znova nerisknu.
PeterR3 píše:No, bohuzel v teto velikosti v Brne neznam konkurenci:(. Dobra byla Kristina na Kopecne, ta ma 4ky. Kdybys na nejakou sikovnou natrefil, tak se podel.
edison píše:PeterR3 píše:No, bohuzel v teto velikosti v Brne neznam konkurenci:(. Dobra byla Kristina na Kopecne, ta ma 4ky. Kdybys na nejakou sikovnou natrefil, tak se podel.
Je na ni nejaky kontakt, jsem v Brně novej a tady na foru jsou Kristin 3 pr*ele. Ed
ramses_ii píše:Záleží, jak si tu prsatici představuješ. Třeba Ve.ro.ni.ka.31 608819390
http://www.seznamka69.cz/inzerat/prsa-c-9-brno/11423/
je má fakt velký - ale k tomu má přiměřeně rozměrný i zbytek - takže pokud jsi na BBW, tak je to možnost. Znám ji jen z jedné pařby, takže o službách poreferovat bohužel nemohu.
PeterR3 píše: .... na Brno chces opravdu moc:( koc se slusnyma trojkama ....
Uživatelé procházející toto fórum: MNMN a 16 návštevníků