Hledat  

Marta 702316707

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Marta 702316707

Příspěvekod neoam » ned 23. čer 2013, 14:50

Zdravím všechny norníky, nemáte zkušenost s Martu tel. 702316707, text inzerátu PŘÍRODNÍ KLÍN Brno-lišen.
V inzerátu má i fotky - může někdo potvrdit, že jsou její?
http://www.seznamka69.cz/inzerat/prirod ... sen/89413/

díkes
neoam

Re: Marta 702316707

Příspěvekod nokid » pon 22. črc 2013, 12:57

Marta 30/172/80/4
Nedá mi to, abych se nepodělil o mimořádný zážitek...
Fotky jsou naprosto její, Marta je třicetiletá holka plná života, vášnivá a ochotná. Teď navíc pěkně opálená, a to bez pruhů od bikin. Už když jsem ji požádal aby se oblékla podle mého, vzala si k černému kombiné i černé síťované punčošky; asi už tušila, že se zpočátku zaměřím na její pěkné nožky. Líbali jsme se, já ji pomalu svlékal a skutečně hned jsem si všímal těch nožek v punčoškách. Ačkoli jsem to neřekl do telefonu, měla je pečlivě upravené, udržované a k mému překvapení hned věděla jak mi ho stisknout mezi šlapky a honit. I když jsem je pak vzal do rukou a hladil po celé délce, dráždila mi ho rukama dál.
Pak jsem ji svlékl úplně, hrál si s jejími poctivými čtverkami (a to by vydržela klidně celý den, jak je jí to příjemné), dostal se na chlupatinku která je pěkně sevřená a dobře se líže. Přitom mě celkem silně tiskla stehny k sobě - ale nebylo to vůbec nepříjemné, naopak mírné přidušení zvyšovalo moje vzrušení!
Začali jsme dovádět jako blázni.
Šla na orál a kouřila jak divá. Bez přemlouvání vcucla do pusy i koule, jedno po druhém a pak obě najednou! Měnila polohy - je ohebná a pružná, jak bych do ní zprvu neřekl. Líbali jsme se, hladili, lízali si tváře jako psi a já poznal, že umí skoro všechno co já. Naučil jsem ji tedy ten zbytek, třebas vývrtku do ucha; nechala si všechno líbit, vyhověla ve všem. Jen mi pak sdělila, že ji to neskutečně šimrá...
Zkrátka a dobře, divočina! Dle mého, zatím zdaleka nejlepší holka na privátech, která se pečlivě udržuje (má nalakované i nehtíky na nohou), cvičí a je maximálně vstřícná. Má zdravé bílé zoubky a pořád se usmívá. Pro úplnost (to aby mi někdo nevytýkal, že zas jenom chválím!), její bříško je trochu povolené, což po dětech už tak bývá - leč to se snadno přehlédne, vůči tomu ostatnímu. Dokonce mi pak řekla, že jsem ten den už její sedmý (klient), aniž by to však bylo na ni znát; tak byla stále svěží a pohodová, samozřejmě i čistá. Ještě mi utírala pot z čela. Dávám prostě samé jedničky.
"Škoda, že se nechci ženit," uklouzlo mi na závěr.
"A já zas nechci vdávat," odtušila.
"I v tom si rozumíme."
Jen mi opět nenadávejte, pokud je váš typ drobná, hubená bloncka s jedničkama - to asi spokojeni nebudete, tak.
Privát samotný sídlí v Líšni nedaleko zámečku, nenápadný řadový barák. Uvnitř vše jako nové, po rekonstrukci, pokoje, nábytek i koupelna září čistotou. Je tam ještě s Nikitou, ta je víc perverzní, jestli ji znáte. Byla vedle v pokoji, taky ´pracovně´ a celou dobu se chichotala (asi ji tam lechtal...). Zahlédl jsem rovněž Janu z Úvozu, takže výběr je širší.
Je to první holka u níž zvažuji opakování, rovněž jsem jí navrhl účast na gang-bangu, připravovaném na září v Brně.
A ještě bomba na závěr: Marta má t.č. letní slevu, nevím přesně do kdy, já platil za celou hodinu jen 800,- no ukažte mi něco lepšího !!!
02133402507.jpg
10770484.jpg
10762489.jpg
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Re: Marta 702316707

Příspěvekod martinkaxl » pát 27. zář 2013, 9:27

Děkuji za velmi pěknou recenzi.Vždy mě moc těší že je zákazník spokojen a to je u mě na 1 místě.Ještě jednou děkuji :P
martinkaxl

Zpět na Dotazy na dívky