Hledat  

Kristýna 723 373 143 privát Martina

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Kristýna 723 373 143 privát Martina

Příspěvekod Petr Šoustal » pát 18. říj 2013, 16:43

Zdravím norníci,
nemáte někdo zkušenost?http://www.iprivaty.cz/privt-martina/kristyna/#prettyPhoto
Zahlédl jsem ji na chodbě privátu ,když jsem byl za Tarou, je velice hezká v obličeji.
Její pokojík byl ale celkem zatemněn,tak nevím jestli je to u ní standart, já spíše na to potřebuji vidět a vzhledem k neodhaleným fotkám bych řekl ,že je bud stydlivá ,nebo má nějaký mindrák.
Nenašel jsem na ni zatím žádné reference, a nerad bych ztrácel čas.
Diky
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Re: Kristýna 723 373 143 privát Martina

Příspěvekod vulcan » pát 18. říj 2013, 19:09

Petr Šoustal píše:.. nemáte někdo zkušenost?http://www.iprivaty.cz/privt-martina/kristyna/#prettyPhoto
Zahlédl jsem ji na chodbě privátu ... je velice hezká v obličeji.
..... Nenašel jsem na ni zatím žádné reference, ...

Šoustale, vždyť je to Bohyně lásky :-)

viewtopic.php?f=2&t=3651
vulcan

Re: Kristýna 723 373 143 privát Martina

Příspěvekod Petr Šoustal » ned 20. říj 2013, 20:29

No já to tušil ,že by to byly vyhozené peníze, čas a jedno velké zklamání. :roll:
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Zpět na Dotazy na dívky