od romanzbrna » čtv 17. dub 2014, 9:43
Zkusil jsem s ní se domluvit. První telefonát - milá příjemná holka, prý může ve 12, ať půl hoďky předem zavolám. Volám v 11:30, sprdla mě, že bych mohl ty telefonáty omezit, že má taky doma nějakou práci. Pak řekla, že dnes nemůže, že není doma sama nebo co. A domluvili jsme se na druhý den na 10. Druhý den o půl desáté sama napsala SMS, že dnešní schůzku ruší, že jí do toho něco vlezlo. Mezitím jsem si s ní psal na amaterech pod jiným nickem, kde jsem se jí ptal, jestli se nechá prstit nebo lízat. Napsala mi že to je jak v mateřské školce, že v profilu má, že nabízí orál, nic víc. Na prstění a lízání prý má svého kluka.
Já tuhle slečnu vzdávám, nakonec bych zjistil, že má o 20 kilo víc než to na fotkách vypadá a ještě bych si neužil.
Co se těma holkama v poslední době děje... mají možnost vydělat pět stovek za pár minut skoro bez práce a ony se neumí k chlapovi ani chovat. Zvláštní je že po té, co seznam.cz zku.vil lide.cz a chat na lide.cz, hledám na amatérech a tam mám obdobné zkušenosti už s několikátou Ťapinou.