Hledat  

Bibiana Třebíč

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Bibiana Třebíč

Příspěvekod bobogti » pon 9. pro 2013, 13:49

Ahoj,zkusil už někdo baculku Bibianu z Třebíče?? Je k vidění i na Amatérech pod nickem Baculinka_28 Já jsem tam zatím nebyl,ale určitě tam zajdu a pak napíšu jaká byla.Ale pokud by už někdo měl zkušenost,nechť se o ni podělí... :)
bobogti

Re: Bibiana Třebíč

Příspěvekod bobogti » pon 9. pro 2013, 22:49

Tak jsem byl nedočkavý a zkusil jsem hned dnes-zatím jen orálek,neměl jsem moc času.A musím říct SUPER,ta holka opravdu ví,co dělá a umí to úžasně.
Za orálek bez gumy s výstřikem do pusy si řekla 450,- a ještě mi u toho půjčila na hraní prsa. Na nic nespěchala a pěkně jsme si pokecali.Bohužel to bylo jen v autě-prostory má pouze dopoledne a někdy prý i večer,ale to málokdy ví nějak moc dlouho dopředu.Tak že až budu mít čas dopoledne,určitě zkusím víc.Jinak rychlovku v autě(půl hoďky) prý dělá za 650,-,škoda že mi to neřekla dřív.Doma pak nabízí hoďku za 1000,- s předehrou,oboustranný orál atd...Jen nelíbá na pusu.Jinak prý vše jako regulérní milenka.
Určitě její služby využiju se vším všudy.Pokud by chtěl někdo kontakt,tel: 722676832
Ještě ji tu moc lidí nezná,protože s tím teprve začíná...
Tak pokud by někdo vyzkoušel,ať se taky podělí,já jsem spokojen a těším se na příště...
bobogti

Příspěvekod Marast » pon 9. pro 2013, 23:49

PROMO
Marast

Příspěvekod vulcan » úte 10. pro 2013, 1:48

bobogti píše:Tak jsem byl nedočkavý a zkusil jsem hned...
..... Bohužel to bylo jen v autě..
...Ještě ji tu moc lidí nezná,protože s tím teprve začíná...
... těším se na příště...

No, co k tomu říci..
to je tedy regulérní Hrůza :shock: :shock:
Baculinka_28 z Třebíče.jpg

ctitelé těstovitých baculek snad prominou...

V tom autě, bobogti, to musel být tedy masakr..
(abys pak prošel technickou... :wink: )
vulcan

Příspěvekod bobogti » úte 10. pro 2013, 10:08

vulcan píše:
bobogti píše:Tak jsem byl nedočkavý a zkusil jsem hned...
..... Bohužel to bylo jen v autě..
...Ještě ji tu moc lidí nezná,protože s tím teprve začíná...
... těším se na příště...

No, co k tomu říci..
to je tedy regulérní Hrůza :shock: :shock:
Baculinka_28 z Třebíče.jpg

ctitelé těstovitých baculek snad prominou...

V tom autě, bobogti, to musel být tedy masakr..
(abys pak prošel technickou... :wink: )

Když se ti nelíbí baculky,tak si běž k nějaké vychrtlině.Já nerad obírám kosti,k vychrtlé bych nešel.Byl jsem spokojen a vím že budu zase... 8)
bobogti

Příspěvekod lukš » úte 10. pro 2013, 21:57

fujtajbl, to je hnus velebnosti :oops:
lukš

Příspěvekod bobogti » sob 14. pro 2013, 22:50

Kolegové myslím že jste tady tak trošku mimo mísu....Ptal jsem se na to,jestli už u této slečny někdo byl,ne na to,jestli se líbí někomu,kdo ji nikdy neviděl.
Uznávám že má na amatérech pár nekvalitních fotek,zřejmě focených mobilem,ale vybrat pár nejhorších a pak urážet....to může jen hovado.
Už jsem tuto slečnu "vyzkoušel" a vřele doporučuji-šikovná,sympatická a nezkažená.....v tomto oboru (zatím) amatérka.
Návštěva u ní není povinná,tak že kdo nemá rád baculky,ať jde jinam.Já půjdu zase k ní-je prudce návyková....
bobogti

Příspěvekod acx » ned 15. pro 2013, 15:11

bobogti píše:Kolegové myslím že jste tady tak trošku mimo mísu....Ptal jsem se na to,jestli už u této slečny někdo byl,ne na to,jestli se líbí někomu,kdo ji nikdy neviděl.
Uznávám že má na amatérech pár nekvalitních fotek,zřejmě focených mobilem,ale vybrat pár nejhorších a pak urážet....to může jen hovado.
Už jsem tuto slečnu "vyzkoušel" a vřele doporučuji-šikovná,sympatická a nezkažená.....v tomto oboru (zatím) amatérka.
Návštěva u ní není povinná,tak že kdo nemá rád baculky,ať jde jinam.Já půjdu zase k ní-je prudce návyková....

Přiznávám, že je pro i pro mě prudce , ale v žádném případě návyková. :mrgreen:

Pitomče, takhle jí nepomůžeš, jen uškodíš .... :shock: :roll: :roll: :roll:
acx

Příspěvekod Rafael » ned 15. pro 2013, 21:19

bobogti píše:Kolegové myslím že jste tady tak trošku mimo mísu....Ptal jsem se na to,jestli už u této slečny někdo byl,ne na to,jestli se líbí někomu,kdo ji nikdy neviděl.
Uznávám že má na amatérech pár nekvalitních fotek,zřejmě focených mobilem,ale vybrat pár nejhorších a pak urážet......
... vřele doporučuji-šikovná,sympatická a nezkažená..... ...

bobogti, nejspíš přímo Bibiano z Třebíče,
asi si neuvědomuješ, jak jsi trapná :evil: :evil: v tomto "prudce inteligentním" projevu.
Schválně jsem se podívalk na ty amatéry a ty fotky, co tam máš nejsou ani tak nekvalitní, všechny jsou zhruba stejný,
Bibiana tam vypadá všude zhruba stejně, jako neforemná, tlustá ženština,
jestli je nezkažená, to nevím, ani nebudu riskovat to zkoušet, ale rozhodně nemá schopnost sebekritiky.

Pokud bobogti, nejsi sama Bibiana, tak popiš nějaké další návštěvy u jiných ženštin, ať vidíme, jaký máš vkus. :shock:
Rafael

Příspěvekod bobogti » pát 20. pro 2013, 22:03

Já nejsem Bibiana.A zkusil jsem sex za peníze v různých koutech evropy,kde mnozí z vás nebyli ani prstem na mapě.Pokusil jsem se napsat recenzi na slečnu,u které jsem byl spokojen.Bohužel jsem netušil,že se já,i ona staneme terčem posměchu a urážek od lidí,kteří ji,ani mě nikdy neviděli.Vidím že psát něco sem opravdu nemá smysl....
bobogti

Příspěvekod Rafael » pát 20. pro 2013, 22:36

bobogti píše:Já nejsem Bibiana.A zkusil jsem sex za peníze v různých koutech evropy,kde mnozí z vás nebyli ani prstem na mapě.Pokusil jsem se napsat recenzi na slečnu,u které jsem byl spokojen.Bohužel jsem netušil,že se já,i ona staneme terčem posměchu a urážek od lidí,kteří ji,ani mě nikdy neviděli.Vidím že psát něco sem opravdu nemá smysl....

bobogti, asi to máš opravdu nějak popletené. Proč bych já nebo někdo jiný Tebe měl vidět, když nejsi Bibiana ?? :shock:

Já jsem tě jen vyzval, abys popsala návštěvy i u jiných dívek, abys rozptýlila podezření, že si recenze píšeš sama. To je snad jasné.
Nemůžeš čekat, že tady každý bude jásat nad tím, když si ženštiny samy budou psát o sobě jak jsou perfektní.
Nehledě na to, že když si soudný člověk podívá na fotky Baculinka_28 z Třebíče - Bibiany,
tak vidí fotky nevábné, tlusté ženy, nemohu si pomoci,
a když tam napíšeš, že je prudce návyková :shock: , tak je to směšné.
Rafael

Příspěvekod bobogti » sob 21. pro 2013, 13:39

Rafael píše:
bobogti píše:Já nejsem Bibiana.A zkusil jsem sex za peníze v různých koutech evropy,kde mnozí z vás nebyli ani prstem na mapě.Pokusil jsem se napsat recenzi na slečnu,u které jsem byl spokojen.Bohužel jsem netušil,že se já,i ona staneme terčem posměchu a urážek od lidí,kteří ji,ani mě nikdy neviděli.Vidím že psát něco sem opravdu nemá smysl....

bobogti, asi to máš opravdu nějak popletené. Proč bych já nebo někdo jiný Tebe měl vidět, když nejsi Bibiana ?? :shock:

Já jsem tě jen vyzval, abys popsala návštěvy i u jiných dívek, abys rozptýlila podezření, že si recenze píšeš sama. To je snad jasné.
Nemůžeš čekat, že tady každý bude jásat nad tím, když si ženštiny samy budou psát o sobě jak jsou perfektní.
Nehledě na to, že když si soudný člověk podívá na fotky Baculinka_28 z Třebíče - Bibiany,
tak vidí fotky nevábné, tlusté ženy, nemohu si pomoci,
a když tam napíšeš, že je prudce návyková :shock: , tak je to směšné.

Jsi prostě kokot,co jiného dodat...
bobogti

Příspěvekod Rafael » sob 21. pro 2013, 14:03

bobogti píše:
Rafael píše:
.. Nehledě na to, že když si soudný člověk podívá na fotky Baculinka_28 z Třebíče - Bibiany,
tak vidí fotky nevábné, tlusté ženy, nemohu si pomoci,a když tam napíšeš, že je prudce návyková :shock: , tak je to směšné.

Jsi prostě kokot,co jiného dodat...

Co dodat ? :shock: :shock:
že Ti asi došly argumenty a nejsi schopna (pochopitelně) popsat své návštěvy u jiných dívek..
Rafael

Zpět na Dotazy na dívky