Hledat  

Dominika 702625274

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Dominika 702625274

Příspěvekod manzes » čtv 12. pro 2013, 20:13

Měl bych dotaz,nemáte někdo zkušenost s Dominikou,telefon 702625274?Inzeruje například na Adult.cz,pod mailem SanTelmo@centrum.cz,nebo MladaMilenka@centrum.cz?
manzes

Re: Dominika 702625274

Příspěvekod Fuckingshit » sob 14. pro 2013, 1:25

Jedná se o tuhle holku viewtopic.php?f=2&t=3590
Fuckingshit

Příspěvekod Pavel533 » čtv 26. pro 2013, 2:26

Dotaz.... Ty jsi s ní byl, že jseš si jistej, že je to ta Tereza? Já bych si zcela mimořádně nějaké spestření před Silvestrem zapatil....,ale nerad bych naletěl.....,ovšem taky musím přiznat, že jsem několik dní zde četl příspěvky a "recenze" na holky, a připadá mi, že většina chlapů zde jen kritizují.... , jsou asi nasraní, že se nezmohlou na mladou holku jen tak bez placení......,prostě ji zbalit někde v baru, na zábavě, atd, ......pokud mohu soudit podle sebe, tak normální chlap platit nemusí i když je starší......, a když tak jen mimořádně a občas......, ale jak jsem tady četl...tak někteří zde mají vyzkoušené snad všechny holky, kterým se dá zaplatit.....a na každé našli něco negativního.......čím to asi bude....
Pavel533

Příspěvekod montecinto » čtv 26. pro 2013, 3:31

Pavel533 píše: ...většina chlapů zde jen kritizují.... , jsou asi nasraní, že se nezmohlou na mladou holku jen tak bez placení......,prostě ji zbalit někde v baru, na zábavě, atd, ......pokud mohu soudit podle sebe, tak normální chlap platit nemusí i když je starší...... .......čím to asi bude....

Pavle, :D já bych Tě chtěl uklidnit. :wink:
Jsem přesvědčen, že většina chlapů tady určitě nemá problém si najít holku mimo placený sex a třeba gratis. To, že jdou někdy na privát, tak není nic špatného, si myslím, určitě je to nějaká změna, časově to vyjde určitě rychleji. A to víš, že je uspěchaná doba.
Já tedy nemám vůbec pocit, že by tady byla jen kritika. Co jsem si četl a všiml a to tu sleduju forum a píšu sem už dost dlouho, tak jsou příspěvky kladné i kritické.

Spíš mám pocit, že tady čím dál více píší samy holky a zejména holky, co mají poměrně špatnou pověst a snaží si to tady vylepšit.
Pak taky často píšou pod nickem mužského jména a nejednou jsou čerstvě zaregistrovány.
Nevíš o tom něco, Pavle ?
montecinto

Příspěvekod mlekardan » čtv 26. pro 2013, 13:25

taky jste si všimli, jak ťapinu za mužkou přezdívkou většinou poznáte podle toho, že za každým druhým slovem dělá trojtečky až padesátitečky? :D to už by bylo skoro na nějaký psychologický výzkum.
mlekardan

Příspěvekod scorepion » čtv 26. pro 2013, 15:30

Pavel533 píše:jsou asi nasraní, že se nezmohlou na mladou holku jen tak bez placení......,prostě ji zbalit někde v baru, na zábavě, atd, ......pokud mohu soudit podle sebe, tak normální chlap platit nemusí i když je starší......

si taky uvědom, kdo na takový akce chodí - mladý holky, který většinou v posteli toho moc neumí a jsou často ze všeho vyjukaný - já se nechci pomilovat, já si chci zamrdat. A už třeba nechci zažívat, když holce po sexu vysvěltuješ, že už jí fakt nechceš vidět, že šlo jenom o "to".
A i u starších holek platí, že člověk neví, do čeho jde. Žádná nemá na čele napsaný "chcisidneskajenomzapíchat".

Obecně platí, že lovení vhodných ženských stojí dost času a člověk to proto musí mít jako koníček. Baví ho flirt, když neuloví, je rád i za samotné uhánění holek (něco jako ti rybáři, co hovno chytí, ale stejně k té vodě pořád lezou). Jsou mužský, který to nebaví, nebo tohle dělat nemůžou nejen kvůli času - roli hraje rodina, samozřejmě i vzhled, nebo neumí balit, ale i povaha povolání. Jsou pro to ubožáci? Proč?

A teď k povaze přípěvků na foru: tohle forum je důležitý, protože každý tržní mechanismus je pro stranu poptávky zkvalitňován tím, čím víc informací o "produktu" má klient k dispozici. Veřejné domy starého střihu po válce zanikly. Tam se pánové setkávaly a o dívkách si na baru ve vzájemných diskusích mohli říct všechno potřebný. Chození do bordelu nebylo takový tabu, jako dneska. Jenže když si to ženský zařidily.... Jedině fora jako tato mohou učinit "konec kundí nadvlády" (cituju z filmu) a vytvořit nějaký tlak na kvalitu poskytovaných služeb.
To, že se tady řeší spíš problémový věci, je úplně logický a s osobností klientů to vůbec nesouvisí!!! Já jsem naopak celkem překvapený tím, že pozitivních ohlasů na dívky je zde relativně dost. Vezmi v úvahu, že člověka motivuje k napsání příspěvku na internetu spíš nasranost, než neproblémový zážitek. Podívej se na diskuse pod normálními zpravodajskými články. Bohužel to tak je a děvčata to musí ustát.

Faktem je, že mezi kurevníky i kurvami panuje nezdravý vztah vzájemného pohrdání. Tipuju, že u kurevníků je podíl idiotů, který na dívky koukají jako na totální póvl, v menšině. U děvčat to vidím, bohužel, naopak. Pokud se na prostituci nahlíží jako na problém, není divu, že mnohé dívky si svojí psychickou integritu zachraňují tím, že se na své chlebodárce :twisted: dívají spatra.

Podezření, že jsi (konkrétní) dívka z privátu, je zde namístě, právě kvůli tomu, co píšeš o kurevnících. No a vedle toho i použitý slova, syntax.................................................... :D
Vykašli se na to a neřeš to.
scorepion

Příspěvekod lance7 » čtv 26. pro 2013, 17:27

Naprosto skvěle napsané, scorepion!!!
Nevím proč bych měl hučet do baby celý večer abych se ve finále dozvěděl, že neééééé nebo že má "krámy". Baby jsou v tomto směru neskutečně vychcané. Nechají se vydržovat a skutek utek. To opravdu nemám zapotřebí a nemám na to nervy - mám je jenom jedny :D Takže, zavolám-přijdu-zaplatím-šukám. Klasický obchod - baba chce moje prachy, já si chcu zašukat. Neřeším kraviny, nemusím si vydržovat náladovou blbku. Navíc až na výjimky je přístup úplně jiný, než když "musí". Když vidím kolem sebe ty "šťastlivce", co si nemůžou málem ani prdnout bez souhlasu té "svojí", tak se musím řehtat :lol: Hlavně, že "TO" mají doma, zoufalci... :roll:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod vulcan » pát 27. pro 2013, 15:41

scorepion píše: .. Podezření, že jsi (konkrétní) dívka z privátu, je zde namístě, právě kvůli tomu, co píšeš o kurevnících. No a vedle toho i použitý slova, syntax. :D
Vykašli se na to a neřeš to.

scorepion, možná sis jen nevšiml souvislostí. :idea:
Zmiňovaná Tereza není dívka z privátu, hraje si na studentku, amatérku. To, že se tady na ni upozorňovalo, mělo nějaký důvod, a to především její nekalé unfair jednání.
Možná to vystihuje jedna reakce:
... se vas bude snazit nachytat a okrást je na 99%

Tady je popsáno více a ještě více toho bylo popsáno na fóru Masher a Kurti.
viewtopic.php?f=2&t=3590

Samozřejmě nevím na 100%, zda tato Dominika je Tereza,
ale podle způsobů její inzerce to tak vypadá.
reakce toho Pavla je tady dost divná, pokud někdo hledá holku na Silvestra, tak se nevypisuje v takovém filozofování. :shock:
vulcan

Příspěvekod vulcan » pát 27. pro 2013, 16:05

scorepion píše: ... Faktem je, že mezi kurevníky i kurvami panuje nezdravý vztah vzájemného pohrdání. Tipuju, že u kurevníků je podíl idiotů, který na dívky koukají jako na totální póvl, v menšině. U děvčat to vidím, bohužel, naopak. Pokud se na prostituci nahlíží jako na problém, není divu, že mnohé dívky si svojí psychickou integritu zachraňují tím, že se na své chlebodárce dívají spatra.
..
.. že se tady řeší spíš problémový věci, je úplně logický ...člověka motivuje k napsání příspěvku na internetu spíš nasranost, než neproblémový zážitek. ....

Nemyslím si, že se to tak dá obecně brát, .. :evil:
cituji: "že mezi kurevníky i kurvami panuje nezdravý vztah vzájemného pohrdání". :shock:
Toto je, podle mne, jen extrémní poloha, extrémní postoj mezi Ťapinou a norníkem.
Podobně se vyskytují někdy extrémní postoje v celé společnosti.

Já myslím, že převážně funguje taková "symbióza".. :D
Většina holek z privátu jsou IMHO v pohodě a ani nepovažují za nutné se třeba tady nějak angažovat.

Určitě některé ťapiny mají třeba špatnou zkušenost a jsou tím dílem poznamenané. Zejména ty, co se tím živí už dlouho nebo co jsou osobnosti spíše konfliktní, příklad třeba SexyMavis. :D
Ty je pak vidět a slyšet hodně, ale nevypovídá to nic o normální, průměrné dívce z privátu.
vulcan

Příspěvekod tigerone » pát 27. pro 2013, 18:20

mlekardan píše:taky jste si všimli, jak ťapinu za mužkou přezdívkou většinou poznáte podle toho, že za každým druhým slovem dělá trojtečky až padesátitečky? :D to už by bylo skoro na nějaký psychologický výzkum.

já dělám trojtečky taky a chlap jsem... :-) znamená to něco? :-D
tigerone

Zpět na Dotazy na dívky