Zdar vespolek,
po delší době zde píši, jelikož je zde často a zbytečně moc hádek než užitečných info. Bohužel se někdy dovím o Brně více na jiných forech např. masher.
Inu, zpět k tématu. Jedna recenze je zde
viewtopic.php?f=2&t=2866&start=420Já mám tedy zcela jiný zážitek a rozhodně ji nemohu potvrdit (tu citovanourecenzi). Sára dle mého patří k tomu nejlepšímu co lze v placeném sexu v Brně v současné době dostat. Pokud se mnou nesouhlasíte sem s Vašimi protinávrhy.
Nicméně zpět k Sáře vyšší odbarvená blondýna, barbínovský typ, postava moc hezká, náběh na vetší zadek, ale s ohledem na věk v pohode (je za co vzít), kuřbu moc nemiluje, spíše jak říká ráda šuká ( což mohu potvrdit). Nicméně já byl s s kuřbou spokojen (včetně práce s gulama) a to si na ní jako na předehře zakládám. Líbá se opravu velmi vášnive, cpe vám jazyk do úst. Jinak vlastní akce velmi dobrá, ochotně mění polohy i netradičně na pohovce apod. Já už opáčko dal několikrát.
Ano je z Prahy a bývala vždy po-út někdy i st od 9 do ca 16h, teď nějak pauzíruje. Ja pravda, že s tím solárkem by to nemusela tak přehánět, i jsem jí to řekl.
Za mě mohu doporučit, pokud vám vlastní ministr financí dovolí. Jak známo ceny v SOHO nejsou příliš user friendly - s líbáním a OB 2,5t není žádné terno např. oproti privátu MIA, což je ale všebecně známo.
Pokud tedy nemusíte příplatkové služby, a akceptujete 1500/h, stojí za vyzkoušení. Za sebe mohu určitě doporučit.