Hledat  

607 590 869

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

607 590 869

Příspěvekod email » čtv 8. led 2015, 11:30

S tou zálohou mi to přijde jako šmé.

Ahoj nabízím ti erotické služby v podobě masáže,69,sexíku,orálku,polykání,hlubokého kouření,análku,pissu a jiných praktik.Jsem štíhlá 4 prsa,blond.Zalezeme spolu do vany dáme dobré vínko hmm?Jezdím i eskort,jinak mám svůj byt v Brně,kde tě ráda přivítám.Požaduji zálohu na účet,bez té nikoho nepřijímám,jelikož je opravdu hodně podvodníků, co poté mají problémy z placením.Upozornuji na skrytá čísla a sms nereaguji.Tak se pojd se mnou pomilovat diskrétnost a zdraví nabízím i požaduji 607 590 869.MOHU KDYKOLIV-607 590 869

http://www.amateri.cz/?a=profil_galerie&userid=1149512
email

Re: 607 590 869

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 8. led 2015, 13:55

jelikož je opravdu hodně podvodníků, co poté mají problémy z placením

Perfektní "sdůvodnění" :lol: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Chris Redfield » čtv 8. led 2015, 14:14

to je snad nějakej podvod ne ? že by si do profilovky dala ksicht ? a ty fotky v galerce se mi zdají stažené z netu.
Chris Redfield

Příspěvekod vulcan » čtv 8. led 2015, 15:07

Chris Redfield píše:to je snad nějakej podvod ne ? že by si do profilovky dala ksicht ? a ty fotky v galerce se mi zdají stažené z netu.

S tou zálohou mi to přijde jako šmé.

Vždycky, když nějaká "amatérka" chce zálohu, neřku-li poslat na účet, tak je to šméčko. :idea:
Její zdůvodnění je fakt úsměvné.
Ty galerie - taky skvělé :D . Místo , aby se ukázala ve své kráse, se svou figurou, tak tam dá pipku v akci. :shock:
vulcan

Příspěvekod acx » čtv 8. led 2015, 19:05

email píše:S tou zálohou mi to přijde jako šmé.

Ahoj nabízím ti erotické služby v podobě masáže,69,sexíku,orálku,polykání,hlubokého kouření,análku,pissu a jiných praktik.Jsem štíhlá 4 prsa,blond.Zalezeme spolu do vany dáme dobré vínko hmm?Jezdím i eskort,jinak mám svůj byt v Brně,kde tě ráda přivítám.Požaduji zálohu na účet,bez té nikoho nepřijímám,jelikož je opravdu hodně podvodníků, co poté mají problémy z placením.Upozornuji na skrytá čísla a sms nereaguji.Tak se pojd se mnou pomilovat diskrétnost a zdraví nabízím i požaduji 607 590 869.MOHU KDYKOLIV-607 590 869

http://www.amateri.cz/?a=profil_galerie&userid=1149512

"Zálohy" se rozšířily postupně na všechny kraje. :mrgreen: Vždy velmi zajímavé ceny, zdůvodnění nedodržováním domluvy. :wink:
Jsou jen dvě možná vysvětlení :
1) podvod, slečnu po zaplacení neuvidíš,
2) když ji uvidíš, tak hrůzou utečeš a jí zůstane aspoň záloha :lol:

Vyber si ... :mrgreen:
acx

Příspěvekod vulcan » čtv 8. led 2015, 20:15

acx píše: ....Požaduji zálohu na účet, bez té nikoho nepřijímám, jelikož je opravdu hodně podvodníků, co poté mají problémy z placením.
"Zálohy" ... , zdůvodnění nedodržováním domluvy. :

Možná by nebylo od věci chtít od té děvy opačně - zálohu pro případ falešných dat v inzerátu. :wink:

Příjedu za tebou, abych Ti zaplatil za sex či podobné, ale pošli zálohu, kterou Ti vrátím, když bude vše OK.
To víš, těch podvodnic, s falešnými fotkami, s podceněným věkem, přeceněnými kily.. s úplně jinými :oo: , se šokujícím zjevem.. :D je řádově víc než těch pánů co maj problémy z :wink: placením .

Natěšený norník váží cestu, čas.. :evil: a najde tam v řadě případů... no nebudu komentovat, jsa slušně vychován. To je porušení dohody - chcete-li - smlouvy, mnohem větší.

Bohužel na amaterech.cz se nyní rozmáhají ty šméčka :shock: , často tam inzerují ne amatérky, ale spíše pracovnice, které by se jinde neupíchly. A proto pak vymýšlejí podobné věci, jako jsou zálohy.

Ty dobré holky, pěkné, solidní, nemají potřebu vymýšlet takové ptákoviny. :wink:
vulcan

Příspěvekod Fuckingshit » sob 10. led 2015, 21:34

Autor inzerátu může být i mužského pohlaví... prostě kdo na tohle naletí, je hlupák a ty prachy už v životě neuvidí samozřejmě. Podvodník počítá i s tím, že jméno majitele účtu se nedá jen tak lehce zjistit, někde jsem četl, že je k tomu potřeba soudní příkaz.
Fuckingshit

Příspěvekod acx » ned 11. led 2015, 0:08

Fuckingshit píše:Autor inzerátu může být i mužského pohlaví... prostě kdo na tohle naletí, je hlupák a ty prachy už v životě neuvidí samozřejmě. Podvodník počítá i s tím, že jméno majitele účtu se nedá jen tak lehce zjistit, někde jsem četl, že je k tomu potřeba soudní příkaz.

Kdyby se někdo moc snažil, tak je získá, pokud nahlásí platbu jako omyl, má právo zjistit, komu je poslal, pokud dotyčný odmítne peníze vrátit. Ale oni se spoléhají na to, že vzhledem k malé částce to každý nechá plavat a pokud už někdo podá trestní oznámení pro podvod, tak to nebude v součtu minimální částka za určité období, aby to byl trestný čin, ale jen přestupek.
acx

Zpět na Dotazy na dívky