Já k Niki chodím taky ,asi poslední 2 roky ,a nemám důvod si stěžovat, není na co.. Hledal jsem obyčejnou ženskou co má pěkný prsa a pěkný nohy. I když není žádná modelka tohle ze považovat za její devizy. Mezi námi to není jen o sexu a masáži. Nikdy nebyla proti dát minerálku nebo uvařit kafe. Prostředí ok. Čas vždy překročen. Jinak bobříka má pěknýho a voňavýho. často se domlouváme na hrách. Nejvíc mě vzrušuje hra kdy ona je učiteka.
Re: --NikcaN, brunetkabrunetka, 773150465
Příspěvekod takjo3333 » sob 2. led 2016, 17:27
Nikču- tmavovlásku jsem navštívil koncem prosince. Dopředu upozorňuji, že to bylo mé poprvé, o to víc jsem si dával s výběrem záležet a posuzuji věc jako celek . A protože mám rád pěkná prsa a pěkné nohy padla volba na Nikču.
Fotky, vzhled, postava - veškéré snímky k ní, co jsou k nalezení na amatérech, jsou autentické. Její devíza jednoznačně pěkná a velká prsa.
Domluva byla po meilu, který jsem našel na seznamce- nedělá jí problém psaná komunikace, jako některým kolegyním z oboru

Po té volání telefonem , domluva bezproblémová, stejně jako navigace.Jak bylo zmíněno je v paneláku. Upozornila, že je třeba se chovat diskrétně. To chápu, koupelna i pokoj s letištěm čisté, ručník velký.
Byl jsem poprvé, tudíž vcelku nervózní, ale Niki mi nabídla posezení u kafe a za pár minut bylo po úvodním ostychu. Domluvili jsme se na mírně dominantním přístupu, což do písmene splnila. Došlo na footfetish / nohy má krásný/ a hru učitelka - žák, kterou inzeruje. Řekl bych, že mi splnila dávný sen o tajném sexu s učitelkou co ojede žáka . Už při kávě mě sváděla bez kalhotek.Čas byl určitě o hodně víc jak hodina, platba proběhla předem, účtována , ale byla jen ta hodina. Návštěvu mohu doporučit.. gratuluji si, že jsem měl šťastnou ruku při výběru