|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
cesta píše:Já u ní byl taky. Kdo hledá modelku neuspěje. Je to normální obyčejná ženská. Nechápu ty níže uvedený řeči. Když jdu za babou co inzeruje 177 cm a 96 kg asi nejdu za modelínou. Kozy má výstavní.Každá s přírodníma kozama má i břicho. Přístup byl za mě v pohodě. Nabídla kafe, prostředí čistý. Požádal jsem ji na místě zda nemá bílé prádlo, vyhověla mi. Kouř byl příjemný, šuk taky. Přijel jsem na čas, vypil si kafe, čas nijak nezkracovala.
herman píše:Chodím opakovaně a jsem maximálně spokojený. mě naprosto vyhovuje. Má nádherný kozy a nohy. Vždy dopředu řeknu co si má nachystat za oblek na sebe. Vždy jsem dostal kafe a čas navrch. Prostředí čistý. Za mě fajn ženská.
sontakous píše:cesta píše:Já u ní byl taky. Kdo hledá modelku neuspěje. Je to normální obyčejná ženská. Nechápu ty níže uvedený řeči. Když jdu za babou co inzeruje 177 cm a 96 kg asi nejdu za modelínou. Kozy má výstavní.Každá s přírodníma kozama má i břicho. Přístup byl za mě v pohodě. Nabídla kafe, prostředí čistý. Požádal jsem ji na místě zda nemá bílé prádlo, vyhověla mi. Kouř byl příjemný, šuk taky. Přijel jsem na čas, vypil si kafe, čas nijak nezkracovala.
souhas, nechápu, že když si přečtete 177cm a 96kg, že čekáte nějakou modelku. Prostě holka krev a mlíko
Uživatelé procházející toto fórum: Michal85 a 8 návštevníků