od Franta_F » čtv 27. říj 2016, 14:21
taky jsem ji v poslední době navštívil. Inzeruje na Sexprivat pod jménem Elen. Pozor, neplést si s Elen ze Husovic (ul. Jana Svobody). Ceny 1000/1300. Je to určitě zkušená pracovnice, protože mi říkala, že dříve pracovala na privátu na Kotlářské, předtím v Německu. Postavu má velice pěknou, prsa přírodní trojky. Na tuto práci se opravdu hodí, je vidět, že ji to baví a snadno se vzruší, pak stříká a teče a stříká ..... S takovou intenzitou jsem se fakt ještě nesetkal. Musí si pod sebe dávat ručník, skoro bych řekl, že to pro ni až tak moc příjemné není. Je docela ukecaná, taková spíš jednodušší, ale to není na závadu. Věk inzeruje myslím 38, těžko se to odhaduje, podle obličeje bych řekl lehce víc, ale to je detail.
Byt a koupelna luxusní, je tam sama se psem, ten je ale v jiné místnosti, takže při akci neruší.
Přístup jak píše brnodriver68 je opravdu proklientský, ale nebudete mít pocit jako u milenky, což nemusí být na závadu, když jste si přišli pořádně zašukat. Při akci se nelíbá, vše provozuje s ochranou. Podle mě stojí za vyzkoušení.