Ahoj, byl někdo?
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... nela-35156
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše:...já bych jako gigolo asi zkrachoval:)
bushmills píše:Dobermann píše:...já bych jako gigolo asi zkrachoval:)
A presne tak by mely zkrachovat ty, ktere nejsou schopny aspon zahrat divadlo, kdyz uz je to nebavi. A ne jim jeste priplacet jen proto, ze na to mam, a tim je udrzovat "pri zivote". Ostatne jakou by melo logiku, kdyby za tapkama chodili jen mladi, krasni a bohati? Proc by si je meli platit?
Dobermann píše:To je asi krásný sen, ze jim chodí samí sympaťáci a ony si můžou vybírat
Lukes19 píše:Dobermann píše:To je asi krásný sen, ze jim chodí samí sympaťáci a ony si můžou vybírat
Ale asi ji chodí dost lidi, protože mě vyprovodila hned ve dveřích, pry ji vadi, ze jsem jen o 5 let starší...
gumak píše:Lukes19 píše:Dobermann píše:To je asi krásný sen, ze jim chodí samí sympaťáci a ony si můžou vybírat
Ale asi ji chodí dost lidi, protože mě vyprovodila hned ve dveřích, pry ji vadi, ze jsem jen o 5 let starší...
Počkej jako že tě nevzala?
Lukes19 píše: Jo, pry jsem mladý a to ji vadi (Pokud je pravda to co je v inzerci, tak jsem o 5 let starší jak ona)Ale třeba si zákazníky vybírá a nebyl jsem typ, který se jí líbí... )
Poas000poas píše:Lukes19 píše: Jo, pry jsem mladý a to ji vadi (Pokud je pravda to co je v inzerci, tak jsem o 5 let starší jak ona)Ale třeba si zákazníky vybírá a nebyl jsem typ, který se jí líbí... )
Já ti to už jednou povídal, že jako mladý máš spíše hledat mimo priváty. (neber si to
)
Ale už jsem často slyšel od ťapky, že mladý ne, moc starý taky ne. Nejspíš u chlapa jde o to, jak celkově působí, věk je důležitější u těch ženských, proto si ten věk snižují. Některý třeba o 10 let.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků