Hledat  

amateri radasukam

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

amateri radasukam

Příspěvekod 3Gf » stř 16. říj 2019, 20:18

https://www.amateri.com/cs/lide/1925341/radasukam

Dobrý den, hledám přivýdělek pouze večer po zaměstnání .. ale jsem amatérka schůzka jednou, dvakrat do měsíce, proto mám vyšší finanční představu než profesionálka. .. přijedeme k tobě ....... ja pohledná dlouhovlaska SŠ 35let 175cm 74kg,vše přírodní, nabízí erotické služby v Brně a okolí za finanční odměnu pro mě ..... pouze ve tvých prostorech nebo jestli jses tu ubytovaný nebo venku...manzel by byl přítomen... prosím pište pouze slušní muži s vychováním a oboustrannou diskrétnosti.. ..pouze klasická služba... od 2000kc...

Zkousel nekdo?
3Gf

Re: amateri radasukam

Příspěvekod vulcan » stř 16. říj 2019, 23:09

3Gf píše: Zkousel nekdo?

To by mně taky zajímalo, zda se najde někdo, kdo by do toho šel. :shock:

Ženská, postavou asi velryba, při 175cm 75kg, to jinak nejde, ledaže by byla osvalená kulturistka.
Že ráda šuká, budiž. Samozřejmě to není štětka, takže má vyšší ceny, nemá své prostory a bude se na to dívat její manžel. No, nekup to. :shock:
Manžel asi bude mít ručník a bude utírat pot tomu nešťastníkovi, co se marně snaží dostat do té dorostenky.
Chápu, že se genofond v posledních letech rapidně zhoršil, ale stejně... :shock:
vulcan

Příspěvekod 3Gf » čtv 17. říj 2019, 7:46

:D nejspíš máš recht
3Gf

Příspěvekod Erikborovicka » sob 19. říj 2019, 22:45

vulcan píše:
3Gf píše: Zkousel nekdo?

To by mně taky zajímalo, zda se najde někdo, kdo by do toho šel. :shock:

Ženská, postavou asi velryba, při 175cm 75kg, to jinak nejde, ledaže by byla osvalená kulturistka.
Že ráda šuká, budiž. Samozřejmě to není štětka, takže má vyšší ceny, nemá své prostory a bude se na to dívat její manžel. No, nekup to. :shock:
Manžel asi bude mít ručník a bude utírat pot tomu nešťastníkovi, co se marně snaží dostat do té dorostenky.
Chápu, že se genofond v posledních letech rapidně zhoršil, ale stejně... :shock:

Je to úplný ojeb, ten chlap chtěl po mě popisovat co přesně s tou ženskou jak chci dělat jaký mám penis a nevím co ještě.
Erikborovicka

Příspěvekod nokid » pon 21. říj 2019, 17:59

Erikborovicka: A šels' do toho ?! :?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Erikborovicka » pon 21. říj 2019, 18:03

nokid píše:Erikborovicka: A šels' do toho ?! :?

Nešel, kromě toho po mě chtěl(a) 3 000 Kč zarychlovku někde venku
Erikborovicka

Příspěvekod vulcan » pon 21. říj 2019, 21:21

Erikborovicka píše: Nešel, kromě toho po mě chtěl(a) 3 000 Kč zarychlovku někde venku

Tak jsi ji nejspíš řekl:
Ty jsi nějaká laciná děvka.., do toho nejdu, že ? :D
vulcan

Příspěvekod benq555 » sob 29. úno 2020, 11:31

Ahoj jsem tu nový a všiml jsem si tohoto příspěvku, nick radasukam jsem navstivil nekdy v roce 2018,velryba slečna určitě není tehdy myslím inzerovala asi 70kg ted myslim píše 74kg,nohy štíhlé a to úplně, velká prsa určitě minimálně 3....trochu bříško nic dramatického, možná ty prsa taky něco váží...jinak obličej pekny a vzhledem bych zipoval kolem 25-30 let... byl jsem zvědavý, protože žádnou amatérku jsem zde nemohl najít, klidně si nechám poradit od vás nejake tipy.... tenkrát bylo léto byl jsem večer nadržený a napsal, domluva byla venku na dece... snad mam dojem ze říkala ze jsem první tenkrát, asi si dala panáka na kuráž a tréma byla, takže je to možné. Bylo to jedno jedno číslo na dece, kouř a pak zepředu nohy jsem ji dal az za hlavu....poprvé to delat asi mohla protože si vzpomínám, ze vůbec neřešila dopředu peníze a ani snad nevěděla ze ma mit kondom.... velikost řešili asi proto, ze kundička me připadla akorát a to mam spíše průměrnou velikost, větší by ji mohl dělat problémy .. az to skončilo dal jsem ji 1500. sice je to dost za 15min ale co uz... zkoušel jsem se pak domluvit, ale jiz se me to nikdy nepodařilo, bud nebyli on line, nebo nemeli čas, nevím jestli vůbec se dnes s nimi dá domluvit. ja bych zopakoval me se líbila, ale jak rikam pětkrát jsem se snažil domluvit a jiz to nešlo.... jo ten pan seděl jen bokem a nic, me to nevadilo, spíš me rajcovalo ja mu sukam ženu...
benq555

Zpět na Dotazy na dívky