|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
leo357 píše:Ahoj,mrkni na . www.privatbrno.com ,jsou super,krásné prostředí. Leo
Honzi píše:leo357 píše:Ahoj,mrkni na . www.privatbrno.com ,jsou super,krásné prostředí. Leo
Fakt neznáš míru![]()
Leošku, když děláš promo, tak si dej do pořádku službičky na svých www stránkách, službičky na seznamkách a to co slečny nabízejí v telefonu.
A hlavně fotečky. Ono se to někdy celkem rozchází. A potom teprve dělej reklamu.![]()
david2 píše:Kde je vidíš?
david2 píše:Souhlasím s tím, co napsal Honzi. Je to privát původem z ul. Jánská, kde nesedí téměř nic, co se inzeruje, takže se mu zatím vyhýbám. Ve svém předchozím psaní, jsem pouze reagoval na Pavlmicha a jím viděné hrubky, které já nevidím.
Honzi píše: Je to privát původem z ul. Jánská, kde nesedí téměř nic, co se inzeruje, ...
.. Lenka je na stránkách pořád, už z dob Jánské. Ví někdo, jestli je to na ni FAKE nebo znovu pracuje? Pokud ne, tak je to podle mě svinstvo , to se v solidní "firmě" nedělá.
dejme tomu trochu slovenský termín..Pojd vyskoušet můj bohovský orálek.
Patrik567 píše:Běhounská 20 Eden, tam tě nezklamou Míša tam má vždycky dost děvčat na výběr.728097866
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků