Ahoj,
Dal jsem dohromady zpětně přehled svých necelých 10 dnů v Thajsku. Třeba moje zážitky taky někoho nalákají do Thajska
Den prvníCestoval jsem sám, jako první podnik jsem vybral Slutz, který byl na LK Metro. Uprostřed bylo podium s několika tancujícíma holkama a kolem pódia se rozprostíraly křesla a sedačky. Na podiu mě zaujaly 2 krásné mladé holky, které na mě pokukovaĺy, vždy se usmály, pak se spolu bavili a zase se koukaly na mě. Takhle několikrát, každopádně po vystřídání holek na podiu za mnou ani jedna z nich nedorazila, zmizely někde v backstage. Zaplatil jsem svůj účet a šel jsem do Beer baru, kde jsem se potkal s random lidma z FB skupiny o thajsku, se kterými jsme si dali par piv. Jelikož jsem v Thajsku byl poprvé zavedli mě znovu na LK Metro do podniku se jménem Kink. Navigovali mě do prvního patra, kde probíhaly naked shows s hlavním pódiem uprostřed. Kolem bylo několik nahých holek se zákazníky, které se od nich nechaly uspokojovat prsty či ústy. Kolem nějakého macateho Němce byly hned 3, dokonce ho jednu chvilku 2 naráz uspokojovaly ústy. Já sedel u hlavního pódia, kde jsem měl vyhledat na krásné holky jak se po sobě vlnily a různé se nastavovaly a provokovaly lidi kolem sebe. Jedna z nich se ke mne začala více mít, tancovala kolem mě, koukala se na mě, následně tancovala i na mě, jezdila po mne svým tělem a já si s ji mohl taky hrát jak jsem chtěl - nebyl problém ji zajet rukou mezi nohy, nebo si hrát s prsama. Koupil jsem ji za tu dobu 2 lady drinky - tuším kolem 200 bahtu jeden, následně jsem zaplatil barfine (1000 BTH) a šli jsme na hotel. Na hotelu nebyla už tak aktivní jako v podniku, ale i tak akce nebyla úplně špatně, každopádně nic co bych chtěl znovu opakovat. Za akci (ST) jsem zaplatil 3000 BTH. Následovalo předání line kontaktu (který jsem za celý pobyt nevyužil) a rozloučení.
Den druhýPo obědě jsem vyrazil na Soi 6, kde na mě křičely holky ze všech stran, a to jsem jsem jen procházel kolem, jedna mě dokonce chytnula za ruku a snažila se mě dotáhnout do podniku ve kterém pracovala. Já ale nikam nezapadnul, jen jsem se se chtěl porozhlédnout jak to tam vypadá… Nakonec jsme s kamarádem z fb skupiny šli do místní hudební restaurace s jeho thajskou kamarádkou, kterou našel přes thaifriendly (thajská seznamka - je tam dost freelancers), ta přivedla i svoji kamarádku, byla hezká, jen měla tak 35 kg a to včetně bot

Objednali jsme asi 6 různých jídel, s tím ze si každý nabíral to co chtěl… Čekal jsem, ze se mi povede ,,sbalit" její kamarádku, bohužel bez úspěchu - prý se jen zastavila na chvilku, musí do práce. Šli jsme následně ještě do gogo, které bylo kousek od mého hotelu, líbila se mi tam jedna holka, která se na mě hned přisála, po objednání lady drinku byla ještě více přítulná… Zavírali za 10 minut, jenže i tak chtěla zaplatit BF a docela dost za LT (prý by radši LT), odmítnul jsem a šel jsem zpět na hotel, sám.
Den třetí Ráno jsem podniknout hodinovou aloe vera masaz za 300BHt.
Na 14:00 jsem vyrazil na soi 6, zase jsem se setkal s velkým pokřikováním. U jednoho podniku seděla holka, která se mi velmi líbila, měla decentní tetování a velmi krásné tělo. Usmívala se na mě, tak jsem neváhal a šel jsem dovnitř. Po přilákání do podniku (Poison) a objednání drinku se ke mne ale holky moc neměly, seděly nadále vepředu- ke mne zády a pokřikovaly na další lidi chodící kolem. Nakonec ke mně ale přeci jenom přišla jedna slečna, se kterou jsme se trosku víc poznali - prý se jmenovala ,,Kung Fu”. Zaplatil jsem 680 za Lady drink, moje pití a barfine…slečna si řekla o 1000. následně jsme vyrazili nahoru do patra, kde jsme měli společnou sprchu, následovala akce na pokoji a další společná sprcha. Celkově jsem byl moc spokojený, za celkem málo peněz dost přímá zážitek. Na slečnu jsem dostal line kontakt.
Večer jsem se znovu potkal s lidmi z FB skupiny, tentokrát u Beer Garden. Vypili jsme pivní věž a vyrazili jsme na Walking Street, první zastávka byla GOGO Windmill. Ani jsme se poradně nerozhlédli a hned nám mamasan vnutila holky, drink a lady drink pro ně… Každopádně v podniku byla uprostřed hlavní STAGE, na které bylo asi 6 holek v uniformách - v sukýnce, některé naostro, některé měly spodní prádlo. Na rohu pak úplně nahé holky předváděly nahou show. Kousek dal byla další stage kde další 2 holky předváděly lesby show. Na druhé straně pak byla poslední stage - kulatá vana s nonstop zapnutou sprchou ve které spolu 2 nahé holky dováděly. Za celou dobu jsem zaplatil 3 lady drinky a užil jsem si celkem dost zábavy – celou dobu se na mně slečna vlnila, nechala se osahávat – i mezi nohama (byla naostro), sahala mi do rozkroku atd. Nakonec jsme zaplatili a přesouvali jsme se jinam – holkám se moc nelíbilo, že půjdeme pryč – navrhovaly už i před tím bar fine, že by s námi šly na hotel. Jinak točené pivo stálo 90 THB, láhev 170, za lady drink chtěli 200 THB.
Naše další cesta směřovala do Anabelle gogo – Náš kamarád nás hned nasměroval do druhého patra podniku. Každopádně podnik byl tak neskutečně zaplněný, že jsme byli nuceni odejít – nebylo si kde sednout, dokonce ani v přízemí podniku. Šli jsme kousek dál do podniku Pin Up – tam nebylo bohužel ani místo pro jednoho člověka, natož pro 3, takže jsme po minutě taky místo opustili. Následovalo XS Go Go – stejný výsledek. Náš večer jsme zakončili v Sapphire gogo. Na kamaráda se hned nalepila holka, které kupoval lady drinky, já si jen užíval show na pódiu a pil pivo, nic víc jsem už neměl v plánu.
Den čtvrtý Odpoledne jsem vyrazil na Soi 6. Jako první podnik co mě zaujal byl Candy Bar, každopádně holky se mi po zapadnutí do podniku vůbec nevěnovali, takže jsem dopil drink co jsem si koupil a šel jsem hledat jiné místo. Jako další jsem šel do podniku Lolipop, bohužel mě tam začala otravovat holka, která se mi absolutně nelíbila. Když jsem ji odmítil, tak mě začaly ignorovat i ostatní holky. Po 2 drincích ale došla mamasan, s tím že mi jednu moc hezkou holku přihrála. Dle toho co říkala ji bylo čerstvě 22 let, v podniku byla poprvé - neuměla skoro vůbec anglicky, takže jsme se dost dorozumívali přes google překladač. Koupil jsem ji 2 lady drinky a tak nějak jsme se dostali k tomu, že půjdeme nahoru na pokoj - souhlasila. Na pokoji jsem byl příjemně překvapen, holka vypadala neskutečně krásně i bez oblečení a byla taková nesmělá... Akce byla taky moc super - za 1000 bahtů a jako bonus byla hrozně moc úzká

... Po akci na pokoji mi dala line kontakt, já následně zamířil zpátky na hotel.
Den pátýJelikož jsem chtěl změnu, tak jsem vyrazil na Walking Street - do insomnie. Jedná se o podnik, který se tváří jako klasický hudební klub, každopádně je plný freelancers - holek co nabízí služby. Takže se stačí bavit, objednat si drink a čekat... K mému stolečku obsluha dovedla 2 korejky s tím, že mají narváno a půlka stolečku bude má a půlka jejich... Asi po hodině se o mě začala zajímat holka z party holek kousek vedle mě... Docela dost jsme toho spolu vypili, následně jsme zamířili na hotel, s tím že chce 2000 BTH za LT (sex před spaním a pak ráno). Co se týče akce, nebylo to nejhorší, ale ani nejlepší, každopádně za tu cenu - 1200 Kč jsem měl mladou, hezkou holku u sebe na hotelu až do rána...
Den šestýVečer jsem zamířil znovu na Walking Street, do podniku Windmill, kde jsme již předtím byli, takže jsem již věděl co čekat. Ani jsem se nestihl posadit a mamasan u mě byla již s holkou, která se mi ale nějak moc nelíbila... Proto jsem následně využil šance, kdy musela na stage a přesednul jsem si jinam - ke stage se sprchou, kde se mi líbila jedna holka. Mamasan mi hned pro ni vnutila jeden lady drink, každopádně po tom co skončila show se na mě zmiňovaná slečna hned přisála. Tancovala mi na klíně, různě se vlnila a předváděla. Nechala si sahat mezi nohy atd. Dostal jsem z ní info, že je jí 23 let - ale vypadala tak na 16

... Následoval další lady drink a bar fine... při placení účtu přišla ještě další holka - malá blondýna, která se mi hrozně líbila s tím, že ať si vezmu i jí

Každopádně bych utratil více než jsem měl v plánu, tak jsem odmítnul a vzal jsem si s sebou pouze tu jednu. Ta se šla převléknout a jeli jsme spolu na mototaxi na hotel. Na hotelu byla ještě akčnější jak v podniku, šli jsme spolu do sprchy, kde proběhlo mazlení s tím, že se věnovala i penisu a chvilku mě tam i kouřila... přesunuli jsme se do posteli, kde to bylo opravdu něco, holka byla hodně divoká. Každopádně díky četnosti sexu za posledních pár dní jsem měl problém se udělat, chudák holka ukazovala že už nemůže

Ale nakonec se mi povedlo se udělat s tím že ona tak tak stíhala vrácení zpět do podniku. Každopádně se jednalo o jednu z nejlepších sexů co jsem zažil - na slečnu jsem dostal při jejím odchodu line kontakt.
Jinak barfine byl 1000 BTH (přišlo mi divný, že ta druhá holka na kalkulačce ukazovala 800 - ano jazyková bariéra, kalkulačka, nebo google překladač vždy pomohl

), každopádně jsem se nechtěl hádat, tak jsem prostě zaplatil 1000.
Den sedmýJelikož se jednalo o můj poslední den v Pattaya, chtěl jsem si jej náležitě užít. Odpoledne jsem šel na Soi 6, kde mě zaujal podnik Exotica. Holky teprve začínaly, takže se mi zase žádná nevěnovala. To asi za půl hodiny napravila mamasan, která mi jednu slečnu přihrála - jednalo se o 24 letou holku, neuměla skoro vůbec anglicky, ale dost se mi líbila - já ji nejspíše taky, jelikož navrhovala jít nahoru už skoro od začátku. Koupil jsem ji 2 lady drinky, sobě nějaké pití a po jejích vypití jsme se přesunuli - k mému překvapení o 5 podniků vedle. Podnik nejspíš neměl nahoře vlastní pokoje, takže holka dostala po zaplacení barfine kupon, který o 5 podniků vedle směnila za klíč v pokoji. Každopádně pokoj nahoře byl asi nejmodernější co jsem na Soi 6 za tu dobu viděl - obří postel s pohodlnou matrací, noční stolek a v rohu oddělený sprchový kout.
Holka byla taková nesmělá, trošku působila nezkušeně, každopádně jsem si sex s ní i tak dostal užil - byla opravdu moc krásná. Po akci jsem znovu dostal line kontakt při rozloučení.
Po rozlučče mi napsala na line holka na který jsem dostal kontakt třetí den - Kung Fu s tím, že je v místním obchodním centru - kousek ode mě, jestli se nechci nezávazně potkat, že aktuálně nepracuje. Jelikož jsem neměl plány, tak jsem souhlasil. Potkal jsem se s ní, prošli jsme spolu obchodní centrum, následně jsme byli na jídle v restauraci. Každopádně nechtěla abych za ni nic platil, že jsme dnes spolu jako ,,kamarádi".. I tak jsem ze slušnosti zaplatil oběd, následně jsme se rozloučili...
Večer jsem se potkal znovu s lidmi z FB skupiny. Šli jsme do Kink gogo - do podniku kde jsem dá se říct začínal. Znovu jsme mířili znovu do prvního patra, kde jsme koukali na nahé holky jak předváděly show. Žádná z holek ale nepřišla přímo za námi, skoro všechny byli u prostorově výraznějšího američana, který tam rozhazoval peníze ve velkém a kupoval jim jeden lady drink za druhým... I tak jsem si ale dost užil show - už jen ten pohled na krásná nahá těla. Po pár drincích jsme zaplatili a přesunuli jsme se do gogo vedle Slutz - kde jsem viděl znovu holku co se na mě v minulosti usmívala a pak šla pryč... Tento den to nebylo jiné, zase úsměvy a pak zmizela do backstage. Každopádně jsme si i tak užili show - holky v prádle, chvilkama topless. Po 2 pivech jsme se přesunuli do podniku Las Vegas GOGO , který neměl úplně nejlepší reputaci. Každopádně jsme byli celkem překvapení, v podniku někdo slavil narazeniny, takže to tam bylo opravdu dost rozjeté, většina vystupujících holek byla už dost přiopitá. Jedna z vystupujících holek ke mně po její show přišla a začala se o mně otírat, koupil jsem ji lady drink. Sice byla dost hezká, ale byla už dost opitá - měla problém na mně tancovat. Párkrát u nás byla obsluha, že jestli se nechceme přesunout od pódia na sedačku, že se slečna nemůže pořádně udržet na nohách... Koupil jsem ji ještě jeden lady drink, ale neměl jsem v plánu si ji brát na hotel. Takže jsme jen sledovali show, já jsem si užíval to, že mi na klíně tancuje pěkná holka, s kterou si můžu hrát. Kolem 2 hodiny ráno jsme zaplatili útratu a zamířili jsme každý na svůj hotel.
Den osmýPřesunul jsem se do Bangkoku, proti Pattaya zatím zklamání, menší nabídka, větší ceny. Přesouval jsem se mezi Nana a Soi Cowboy pěšky, na ulici stálo neskutečně moc holek - freelancerek. Jedna se mi snažila nabízet, každopádně vypadala tak na 14, takže jsem ji slušně odmítl... Šel jsem na jídl na Nana Plaza do Hooters, kde jsem narazil na chlapíka z Floridy, se kterým jsme se tam bavili... Následně jsme spolu vyrazili na tour po barech... on vždy vešel do podniku, prohlídl si to tam a šel hned pryč, naštval při tom docela dost lidí

Jelikož se mu ani jeden z podniků nezamlouval, tak jsme se přesunuli na Soi Cowboy, kde to nebylo o moc lepší... Nakonec jsme zůstali na 2 piva v beer baru na konci Soi Cowboy (po pravé straně - nepamatuji si název). Na mě se tam hned přisála holka, kamarád z Floridy ale každou odmítal. Po 2 pivech jsme nakonec šli pryč, já za slečnu barfine nezaplatil, jelikož byla starší jak já a úplně se mi moc nelíbila i když byla fajn...
Nakonec jsme se znovu vrátili na Nana, kde jsme skončili v nějaké baru kousek od Nana Plaza - o pár podniků níže. Objednali jsme si pití, chvilku na to se na nás přisály holky. Na mě drobná thajka s dlouhýma vlasama kousek nad zadek a na kamaráda světlejší černoška se zapletenýma vlasama (ale na černošku měla hrozně drobnou postavu). Nakonec jsem zaplatil svoje pití a zamířil se slečnou na hotel. Za ST na hotelu jsem slečně nakonec dával 1500 BTH. Akce byla takový průměr, úplně mě nenadchla.
Den devátýJelikož se jednalo o můj poslední večer před odletem, tak jsem si jej chtěl náležitě užít. Vygooglil jsem si proto nejlepší gogo v mém okolí a měl jsem je v plánu projít než narazím na nějaký úlovek. Jelikož se můj hotel vyskytoval na Nana Plaza, tak jsem začal tam. Přišel jsem na Nana na otvíračku, před podnikem ještě večeřely některé holky, tak jsem chvilku počkal, než tam dorazí alespoň nějací zákazníci, nechtěl jsem tam být první. Podnik byl celkem dost velký, vlevo byla obří stage na které tancovaly holky, vpravo byla pak menší stage, kde byly další a vedle stage pak byla vana, na kterou byla namířená nonstop zapnutá sprcha. Holky v podniku byly topless. Co mě zaujalo, zahlédl jsem tam černošku ze včerejška. Každopádně jsem si jen chvíli užíval show, dal jsem si 2 piva a zamířil jinam. Přesunul jsem se do podniku Spankys, který byl blízko.
Ve Spankys se mi vnucovaly 3 holky, z toho jedna fakt hodně, i přes kamarádky říkala, že se ji líbím atd, že si ji mám přizvat k sobě... Každopádně mě zauajala jiná, slečna co tancovala kousek ode mě - velmi drobná slečna, nejspíše mix thajky a vietnamky, vypadala hrozně roztomile, měla krásné pevné tělo... celou dobu se na mě pousmívala... po zaplacení lady drinku to pořádně rozjela na mém klíně, nechala se osahávat a kolikrát vzala mou ruku a dala je na svá prsa atd ... Na stage mezi tím probíhaly různé shows - holky kouřily okurky, nebo jiná holka dělala, že tou okurkou jinou píchá... show s horkým voskem, atd ... Jinak v podniku byly gumové obušky, kterými jste mohli plácat holky, to dělaly i ony při show, kolikrát obuškama mlátily i hosty

... Za slečnu jsem po druhém lady drinku zaplatil barfine - 1000 BTH a šli jsme na hotel - domluva byla na 1500 za ST. Napřed jsme oba absolvovali sprchu - každý zvlášt a pak jsem šli na to... Slečna se na mě doslova vrhla, byla neskutečně divoká, vůbec bych to do ní neřekl... Napřed to rozjížděla na koníčka, pak jsme na to šli zezadu, pak klasika... takhle jsme to 3x prostřídali, jelikož jsem měl znovu problém se udělat... nakonec se mi povedlo se udělat až při její autoerotice

Následně u mě zůstala ještě asi hodinu na hotelu, pouštěla si nějaké thajské písničky, přojížděla facebook, myslel jsem si, že asi ani neodejde

... Jinak to byl asi můj nejlepší sex za celou dovolenou, i celkově co jsem zažil... K mé smůle jsem na slečnu žádný kontakt nedostal - nezeptal jsem se na něj :/
To je shrnutí celé mé dovolené, další den jsem již v žádném podniku nebyl, jelikož byly zavřené - zákaz prodeje alkoholu zkrz místní svátek.
ShrnutíCelková útrata v Thajsku 42 000 BTH (26 700 Kč) - Sex, pití, jídlo, taxi,.. za 9 propařených nocí
Nejlevnější ST (short time sex) byl za 1000 BTH (asi 600 Kč)
Nejlevnější LT (long time sex - s přespáním) byl za 2000 BTH (asi 1200 Kč)
PattayaZa mě byla Pattaya o něco lepší co se týče shows a možností, v některých podnicích byly holky úplně nahé, kdežto v Bangkoku pouze topless.
Nejlepší podniky na Soi 6: Poison, Lolipop
Nejlepší podniky na LK Metro: Kink (holky jsou tam totálně nahé, nahé lesbi shows), Las Vegas Gogo (velký výběr holek, některé velmi hezké)
Nejlepší podniky Walking Street: Widmill (nahé shows, dost pěkných mladých holek), Pin Up
BangkokO něco dražší jak Pattaya, pouze topless shows, menší výběr podniků, ale i tak to tam není špatné. Obří výběr freelancers - nezkoušel jsem - ať už na celé nana ulici, tak pak na chodníku u bts z Nana až na Soi Cowboi.
Z Bkk mohu doporučit
Spankys (zajímavý nápad s obušky, pěkné holky, hodně druhů shows + v rohu se za sklem sprchuje holka) , případně Billboard (velký výběr holek, zajímavé shows)...