Alibaba, zkušenost z nedávna... Zazvonil jsem u vchodových dveří a bzučákem mi byly otevřeny vchodové dveře, šel jsem dál, kde už mi otevřel securiťák. Požádal mě o 300 Kč za vstup. U vstupu do hlavní haly se mě ujala mladá slečna, která mě usadila a u které jsem si rovnou objednal drink. Aktuálně v podniku byla mladší slečna co mě uvítala, další mladá blondýna a pak 4 starší ženy (3 bych tipoval něco přes 30 a poslední tak kolem 45 let). Napřed jsem si objednal pití sám - cola zde stála do 200 Kč s tím, že se trošku rozkoukám... Následně ke mně přišly všechny slečny blíže, abych si mohl lépe vybrat. Vybral jsem si drobnou, mladou, černovlasou a decentně potetovanou slečnu, která mě usazovala. Koupil jsem ji lady drink za 800 Kč. Dle jejích slov jí je 22 let, každopádně skrz drobnou postavu a vzhled vypadá tak na 16 let

... Následně mi navrhnula 30 min na pokoji za 2600 Kč na klasickém pokoji, případně 6000 Kč

za hodinu v pokoji s vířivkou (s tím že pokoj s vířivkou furt opakovala)... Já jsem si vybral klasický pokoj, 2600 Kč jsem předal přímo na baru obsluze. Do pokoje jsme stoupali po schodech, měl BDSM tématiku - kříž, gynekologické křeslo a postel v rohu

Dostal jsem ručník a byl jsem poslán do sprchy, po mém návratu byla slečna na posteli již nahá a sama si také šla dát sprchu. Samotná akce nebyla špatná, jen mě naštvalo, že slečna nechce jít na mě - prý na to mám moc velký péro

Takovou výmluvu jsem ještě neslyšel

Ale i tak jsme vystřídali pár dalších poloh a po udělání jsme ještě leželi a povídali jsme si... Následně zazvonil intercom v pokoji s tím, že je to 30 minut, byla mi ale ještě umožněna sprcha... Z podniku jsem odcházel celkem spokojený, o necelých 4000 Kč lehčí... Za mě to není špatný podnik, pokud zrovna není v Brně nic kloudného k dispozici, dá se zajít sem...