Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod mireck » pon 21. dub 2025, 23:15

frantavb píše:Teď vlastně když tu něco chci napsat tak musím zapojit starý PC což je dost otravné. Nevím jestli je to nějak řešitelné. :?

To heslo máš uložené v prohlížeči, který používáš. Ve Firefoxu je v menu "Přihlašovací jména a hesla" a u hesla je ikona oko, na kterou když kliknu, tak se mi heslo zobrazí.
Btw. za jakou astronomickou částku teď sexuje?
mireck

Re: Womenka85 z Amaterů

Příspěvekod Dobermann » pát 27. čer 2025, 7:42

Jestli nemáš nic k věci tak nic nepiš. Jinak tě zabanuju. Ještě jednou a letíš :lol: nepřipomíná ti to něco? myslíš, že von ty fotky neviděl?
Neptal se na tvůj názor, ptal se na zkušenost.
To je pane pokrytectví :lol: :lol: :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 27. čer 2025, 11:10

Zklidni své hormony, Dobermane.
Tebe se taky nikdo na nic neptá.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 27. čer 2025, 12:20

a tebe se někdo ptal? na to co si o ní myslíš? předvádím jenom tvoje chování na světácích. buzeruješ druhý a sám děláš totéž :lol: :lol: :lol:
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 27. čer 2025, 12:43

Dobermann píše:a tebe se někdo ptal? na to co si o ní myslíš? předvádím jenom tvoje chování na světácích. buzeruješ druhý a sám děláš totéž :lol:

Já tu nebuzeruju. Sdílel jsem svůj názor a pokud tě nezajímá, tak to nečti.
Na světácích podobně nereaguji, jsem většinou jako moderátor velmi tolerantní. Někdy až moc, kolegové moderátoři říkají, že by takovou trpělivost neměli.
Ale to ty nepochopíš. :D

V jiném vlákně...
Dobermann píše:smažte toho dementa...

Toho dotyčného taky nezajímá tvůj názor. A už vůbec ne ta forma, jakou píšeš.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 27. čer 2025, 13:45

ovšem, zde je na místě zmínit, že já, vědom si toho, že se tato diskuse nebude vydávat knižně, netrvám na dokonalém dodržování pravidel. to jen ty, ale u ostatních.
na světácích jsem byl chvíli účasten, žádnou trpělivost jsi neprokázal, začals mě buzerovat, protože jsem na někoho reagoval, slušně jsem se zeptal, proč opravuješ mě, ale člověka, na kterého jsem reagoval,
kterýžto OT započnul /zjevně jeden z tvých pochlebovačů:) takhle nepeskuješ? - lup a byl jsem venku :lol:
dej člověku nízkému funkci a von si z ní vyvodí vlastní důležitost, sáhodlouhé litánie o tom, co kdo provedl a jak je málo inteligentní /z čehož samozřejmě vyplývá, že tys majákem ve tmě :lol:
a dotyčný kafilérista či kaviárista? inu, toho rajcuje, když se veřejně z té úchylky vypíše, a ztopoří se u toho, já mu to dopřávat nehodlám :roll:

tedy ptám se znovu - píšeš, jak chceš udržet světáky v určité "lati" a sem nám to chodíš kazit? :evil:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pát 27. čer 2025, 14:26

jednu perlu za všechny, proč by měl být Vulcan ultimátním moderátorem všech prostitučních fór :lol:

To však nestačí.
Moderátor by ale měl mít celkový přehled, znát historii tohoto koníčka, a poučit se z něj. To u něj , bohužel jsem nikdy neviděl.
Spíše to na mně působí jako by měl moderování jako hračku, sám se o to moderování přihlásil.
Dobermann

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma