|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pavel01 píše:Dobrý den,
buďme rádi, že jsou nyní tak neskutečně nízké ceny.
Když jsem byl poprvé na privátě v roce 1994, zaplatil jsem 1500Kč, při tehdy průměrné mzdě 7004Kč, tj. 21,4% prům. mzdy, a to jsem byl ještě student a byly to pro mě obrovské peníze.
Nyní při průměrné mzdě 26067Kč (IV.Q 2011) je to jen 5,8% prům. mzdy.
Pokud by se zachoval poměr k průměrné mzdě, platili bychom nyní za hodinu cca. 5600Kč.
Tobiáš píše:já to myslel tak, že když tě ženská sere, tak jí ignoruješ, nedáš ji pozornost...necháš jí vycukat vzteklou na gauči a ona pak povolí
tímhle stylem ona akorát tlačí standart 3500/h, za rok to bude 5000/h jen za podívání se a co přijde potom?
nemluvě o tom, že je to není dvacítka
to je ten princip
samozřejmě proti principu poptávky a nabídky se nedá bojovat, ony teď tahají za delší provaz, ale taky dost díky tomu, že o inzerci vedle máš honírny
Chcete lepší nabídku?
Bojkotujte honírny a tyhle baby, co to zkouší...
Stojan_jakotyc píše:Tak nevim, davat zenske, jejiz jedina cinnost je roztahnout nohy, vic nez pravnikovi, spickovemu chirurgovi atp. Je proste ulet.
Co je taky tristni je, ze zcela zrejme neplati vetsi cena = vetsi cena.
Stojan_jakotyc píše:Tak nevim, davat zenske, jejiz jedina cinnost je roztahnout nohy, vic nez pravnikovi, spickovemu chirurgovi atp. Je proste ulet.
Dobermann píše:Stojan_jakotyc píše:Tak nevim, davat zenske, jejiz jedina cinnost je roztahnout nohy, vic nez pravnikovi, spickovemu chirurgovi atp. Je proste ulet.
tak jdi dělat gay prostituta. o nic nejde, jenom nastavíš zadek každýmu, kdo si zaplatí. snadný prachy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků