Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod madmanbill66 » sob 8. lis 2025, 13:40

Dobermann píše:Asi mi uniká, co je super na tom bušit do ženské hodinu. To můžu dělat někde, kde se chci předvést:) na privéé využiju toho, že jsme tam kvůli mě a udělám se kdy chci:) a potom ještě jednou:) někdy :oops:
krom toho si myslím, že spíš mlaďoch nevydrží

Tak to určitě ne no, mladej má určitě větší výdrž, ať už kvůli lepší fyzické kondici, nebo už jen kvůli tomu, že mu bude lépe fungovat nářadí.
madmanbill66

Re: Mia

Příspěvekod Mara170 » ned 11. led 2026, 15:15

Proč admin u tématu Mia viewtopic.php?f=2&t=3325&start=2385 smazává nekonfliktní komentáře a dotazy? :?: Tohle nebylo ani na nornik.net. :evil:
Mara170

Příspěvekod JaJsemOuca » ned 11. led 2026, 18:03

Mara170 píše:Proč admin u tématu Mia viewtopic.php?f=2&t=3325&start=2385 smazává nekonfliktní komentáře a dotazy? :?: Tohle nebylo ani na nornik.net. :evil:

Protože pisatel smazaného dotazu je línej (či neumí) číst a zeptal se na věc, kterou Mia uvedla doslova o příspěvek výš, ostatní byly reakce na toto - naprostej odpad.

Tohle se na cenzuru uhrát nedá, to je jen každodenní úklid. :)
JaJsemOuca

Příspěvekod Mara170 » ned 11. led 2026, 18:32

Mě jenom zajímalo, jaké Mia plánuje zdražení a kde bude inzerovat. Proč by nás ve svém vláknu nemohla informovat, když tam stejně má hafo balastu, mnohdy kecy o ničem.
Má tam 160 stran.... tak by se asi hovno stalo. :cry:
Mara170

Příspěvekod Miaaa » pon 12. led 2026, 17:17

Mara170 píše:Mě jenom zajímalo, jaké Mia plánuje zdražení a kde bude inzerovat. Proč by nás ve svém vláknu nemohla informovat, když tam stejně má hafo balastu, mnohdy kecy o ničem.
Má tam 160 stran.... tak by se asi hovno stalo. :cry:

Ahojky, Nechtela jsem jeste nic psat konkretniho, protoze fakt vubec nevim jak to bude skrz ty prostory. Co se tyce cen, urcite zdrazovat nebudu a inzerovat bych mela na ceskych holkach, bez pasaka a jeste neco co je tak nej a pak na http://www.privatmia.cz
Ty web stranky jsou me a jak budu vedet vice, tak to tam urcite postnu.
pa
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma