Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Tanya Kočka / Tatiana 777 658 324 / 777658324

Příspěvekod Sukater » čtv 5. bře 2026, 9:43

To je ale podstata byznysu, za levno koupíš, za draho prodas. Ve kurvim překladu za klasický nájem bytu si budu brát od norníků víc. To, že nemají pasáka je přece jenom výhoda, ne? Ty si myslíš, že tapiny bez pasáka budou levnější? Omyl. Ale třeba to ještě jenom zkouší, to se uvidí až časem, jestli ceny zůstanou nebo zlevní.
Sukater

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod Miaaa » čtv 5. bře 2026, 11:20

Ahoj, cekala jsem, az to spravci prehodi sem, abych zbytecne neplevenila vlakno.... Franto, podnajem bohuzel na tri mesice jen tak nenajdes, kazdy chce pronajimat dlouhodobe. A tech 50 % je opravdu malo.... To nemluvim, kdyz by se jeste dozvedeli, co tam chci delat :D
Ale uz neco predbezne mam domluvene. Mela bych byt na Radnicke, jenze....
Chtela jsem byt v Brne uz od cca 17.brezna, jenze diky tomu co se ted deje asi priletim pozdeji, kdy to opravdu ted nevim...
Litam pres ty destinace, ktere zrovna maji zavreny vzdusny prostor a ...
Mohla jsem letet pres Cinu, sice ta letenka byla v tu dobu asi o deset tisic drazsi, ale riskla jsem to a nekoupila ji a asi jsem udelala spatne... -:( ( Hlavne nas leti vice, ne jen ja )
Ted ty letenky stoji i vice jak 60 tisic a hlavne nejsou, vse plne.
A to je jeste tenhle rok z viceti duvodu pro me vse komplikovane... Tak treba se to nejak uklidni a do konce mesice budu v Brne.
Zatim se vsichni mejte a jak budu vedet vice a na sto procent, tak par dnu dopredu urcite dam vedet.
Mia
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Stojan_jakotyc » pát 6. bře 2026, 14:09

Ano, ale musis na to najit zakazniky…a kdyz to halt prepalis, mas smulu. Takhle mas vyhodu, ze nemas additional costs a tak muzes mit nizsi cenu, vyssi vyvar a porad si muzes zakazniky vybirat.
Stojan_jakotyc

Příspěvekod Sukater » ned 8. bře 2026, 18:35

Není určitě tajemstvím, že tapiny si vedou sex diáře, kolik si za měsíc, za rok vyšukaly. Pokud pri vyssich cenach bude norníku vyrazne méně, ceny klesnou, horsi je, pokud jich bude stejne nebo jen o neco malo méně, tak vyssi ceny zůstanou. Vybírat si norniky to uz je jiná věc. To uz je na individuálním posouzenim každé tapiny, bohužel a to se stává hlavně u barbín, že nornika vezmou, i když se jim nelíbí, samozřejmě kvůli penězům a pak se ho snaží co nejrychleji odradit, aby ho měly z krku. Správná tapina by měla být profesionalka a bud nesympatickeho nornika odmitnout nebo to aspoň nedat najevo a chovat se k němu mile a vstřícně jako ke komukoliv jinému.
Sukater

Re: Mia 702369930 / 702 369 930

Příspěvekod frantavb » sob 21. bře 2026, 0:10

Ta dobrodružná cesta by mě docela zajímala. Jestli budeš mít někdy čas tak to trochu popiš jestli mě nevymažou.
frantavb

Re: Mia 702369930 / 702 369 930

Příspěvekod sumiiik » sob 21. bře 2026, 13:28

frantavb píše:Ta dobrodružná cesta by mě docela zajímala. Jestli budeš mít někdy čas tak to trochu popiš jestli mě nevymažou.

Nevymažou ale ideální by bylo tohle vlákno na chviku zamknout,aby se tady nehromadily bezvýznamné slinty,které nemají s recenzemi vůbec nic společného.Pokud se chcete Mii na něco zeptat nebo projevit svoji nedočkavost,pište jí to prosím do SZ. Sem dávejte jenom recenze na ni,jinak se z toho zase stane smetiště různých zoufalých výkřiků,které jsou úplně k ničemu.
sumiiik

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod lance7 » pát 27. bře 2026, 10:41

Všimli jste si kolik tady bylo uživatelů 24.3. :?: :oo:
Live to Ride...
lance7

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma