Hledat  

NEJLEPŠÍ KURVA

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

NEJLEPŠÍ KURVA

Příspěvekod TryIt » pát 26. čer 2026, 3:27

Zdar borci, existuje v ČR nejlepší kurva? Ve finále je mi jedno cena atd., ale skrz přístup a možnosti.
Která by to pro Vás byla a proč?
TryIt

Re: NEJLEPŠÍ KURVA

Příspěvekod Sukater » pát 26. čer 2026, 9:40

To je jednoduchý, nejlepší kurvy nemají recenze, protože s těmi nejlepšími zážitky se ti nikdo nesvěří, to si každý nechá pro sebe. Tady najdeš spíše varování nebo průměrné zážitky.
Sukater

Příspěvekod medvidek » pát 26. čer 2026, 15:33

Musím oponovat. Já se zde svěřil s úplně všemi navstevami slečen a dam. Je to tedy o povaze. Beru to tak, že jsme na jedné lodi a sdělíme si vše potřebné.
S pojmem nejlepší je to horší. To co je pro někoho nejlepší, je pro druhého sotva průměr.
medvidek

Příspěvekod madmanbill66 » pát 26. čer 2026, 15:43

Realita je taková, že žádná ”nejlepší“ kurva prostě není. Je to všechno hrozně subjektivní a každý má jiné preference.
madmanbill66

Příspěvekod Sukater » pát 26. čer 2026, 15:46

Neoponujes, mluvis pravdu. Každý nornik je jiný, ma jiné chutě, touhy. Pro někoho může být nejlepší hubená, submisnivni, milá lolitka, pro jiného plnější, kozatá, vasniva milfka.
Sukater

Příspěvekod TryIt » stř 1. črc 2026, 7:59

Sukater píše:To je jednoduchý, nejlepší kurvy nemají recenze, protože s těmi nejlepšími zážitky se ti nikdo nesvěří, to si každý nechá pro sebe. Tady najdeš spíše varování nebo průměrné zážitky.

Hm, tak tohle mam naopak, vsechny dobry jsem tady ohodnotil a co nestalo za rec jsem ani nekomentoval.

Tak klidne pojdme to tema otocit na to, co byla pro vas subjektivne nejlepsi kurva a proc?
TryIt

Příspěvekod Sukater » stř 1. črc 2026, 9:37

Napsal jsi to správně, všechny dobrý jsi tady okomentoval, ty nejlepší se tu nekomentují, aspoň většinou. Najde se asi pár dobráků, kteří se svěří i s těmi nejlepšími zážitky, ale většina si to nechá pro sebe. Když je norník fakt spokojený, nechce, aby se to všude rozkriklo a potom se ke své oblibenkyni ani nedostal. Každopádně chválím, že i někdo, i když je to málokdo se svěřuje s pozitivními zážitky, většina lidí to má právě naopak, svěří se jen když je nespokojený nebo když byl zážitek průměrný. Škoda, že vás není víc.
Sukater

Příspěvekod TryIt » pát 3. črc 2026, 6:16

Sukater píše:Napsal jsi to správně, všechny dobrý jsi tady okomentoval, ty nejlepší se tu nekomentují, aspoň většinou. Najde se asi pár dobráků, kteří se svěří i s těmi nejlepšími zážitky, ale většina si to nechá pro sebe. Když je norník fakt spokojený, nechce, aby se to všude rozkriklo a potom se ke své oblibenkyni ani nedostal. Každopádně chválím, že i někdo, i když je to málokdo se svěřuje s pozitivními zážitky, většina lidí to má právě naopak, svěří se jen když je nespokojený nebo když byl zážitek průměrný. Škoda, že vás není víc.

Kdybych chtel hodne oponovat, tak logicky "vsechny dobry" bylo mysleno tak, ze to byly ty nejlepsi. Klidne dam rychly shrnuti i po letech.

Lenka/Verca Brno 770 696 600: hubena bloncka, kterou jsem mrdal myslim 3x. Jednou za prachy, ale nejak si me oblibila (driv se tady psalo, ze ma v oblibe vysekany zajicky), + 2x free celou noc. Vsechno dovoleny. Ve finale, kdyby mi dneska nevadilo, ze ji je 41, tak bych ji brousil kdykoliv.

Asiatky: Skvelej oral, rimming, ale sou taky zbytecne stary.

Zuzka Ostrava (tel. ted nenajdu, aktualne neinzeruje, ale zasveceni budou vedet nebo si dohledejte v mych komentech): Oplacana stara firma, koc bude mit ted tak kolem 32, ale za me ma proste neco do sebe. Obzlvast, pokud ji clovek dokaze rozdovadet. Do Brna ale jezdi jen parkrat do roka na par dni.

U dalsich 2-3 si bud nepamatuju jmeno nebo uz neinzerujou, ale obcas se proste objevila nejaka rekneme "vyjimecna".

Zbylych treba 100 navstev bych zaradil do kategorie "tezko si na to vzpomenout".

Podle me to ani neni o tom, ze se nejlepsi nehodnoti, ale spis o tom, ze proste nejlepsi nejsou, alespon podle toho co sem za cca poslednich cca 15 let vypozoroval.

Ve finale ani uplne moc neverim tomu, ze by se ty nejlepsi nekomentovaly atd. Vzdyt kdyt se podivas na nabidku v Brne a okoli za poslednich x let, tak tady za me nic nad 5/10 nebylo, pokud pominu Asii skrz oral a rimming.

Takze proto jsem zkusil vykopnout tuhle otevrenou diskuzi o tom, kde teda jsou aktualne ty nejlepsi v CR :)
TryIt

Zpět na Diskuse na téma