Hledat  

Večerní, noční bordely v Brně

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Večerní, noční bordely v Brně

Příspěvekod Obelix » sob 11. črc 2026, 10:08

Ahoj, po delší době jsem vyzkoušel brněnské podniky.

Siluette Brno
Vstup tuším 250 Kč. Po usazení ke mně přišla slečna, jestli jsem tam už byl a řekla mi základní věci jak to tam funguje... V podniku byly pěkné holky různých věků a typů - od potetovaných vysokých po drobné mladé holky. Celkově slušní počet holek. Na hlavním place proběhly nějaké show, většinou klasické tancování kde slečny končily úplně nahé. Slečny chodily vždy během show topless k sedícím zákazníkům, ti jim mohli dávat tipovací dolary (1 stojí 50 Kč). Na tyto holky oproti pražským papričkám není možné za tip dolary nějak více sahat, viděl jsem jak slečna okřikla cizince co se ji jen lehce dotknul... Standartní soukromý tanec je zde za 1000 Kč, dále je v nabídce například autoerotická show s dildem. U privátních tanců je zakázané sahání na prsa a vagínu... Holce můžete koupit LD aby si k vám přisedla. LD mají různé cenové kategorie, každá kategorie má nastavený čas, který u vás slečna stráví - nejlevnější byl 15minut... Návštěvu bych hodnotil pozitivně, nikdo vás netlačí do kupování drinků, nebo vám nenutí soukromé tanečky.

Alibaba
Za vstup jsem security platil 300 Kč. Po usazení ke mně přišla slečna skrz objednání nápojů, přijde mi, že se ceny standartních drinků vůbec nezměnily od mé minulé návštěvy. Po přinesení pití ke mně přišly všechny dostupné slečny. Byl to takový mix, 2 slečny mladší, zbytek o něco starší. Slečna co se mi líbila z dálky vypadala lépe, tak jsem si nakonec vybral jinou, 22 letou, černovlasou holku z původem z Ostravy. Slečna nebyla moc ukecaná, koupil jsem ji lady drink za 800 Kč. Nabídla mi možnost jít na pokoj - 2800 Kč/30m, 3800 Kč/60 min, pokoj s vířivkou je ještě dražší, na cenu jsem se neptal. Nakonec jsme se domluvili na hodině. Peníze jsem předal slečně, která je na baru vyměnila za klíč k pokoji. Na pokoji jsme šli společně do sprchy, kde proběhlo nějaké lehké honění. Na posteli pak nahá tancovala, následoval orál s kondomem a sex. Akce nebyla špatná. Po udělání se mi ho snažila hned postavit znovu, což se povedlo až po delší době. Druhé kolo bylo také v pohodě. Následovalo zazvonění telefonu, rychlá sprcha s dalším lehkým honěním a rozloučení.
Obelix

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma