|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Je to pravda, a tak kapitalistický zákon o nabídce a poptávce, je v Brně postaven na hlavu. Čím víc je bab, které nabízejí sex. služby, tím jsou paradoxně dražší. Je to pouze brněnské specifikum, a to, že by 1500 chtěly jenom holky, co jsou moc pěkné, není tak úplně pravda. Jsem však přesvědčen o tom, že bychom tuto skutečnost mohli zvrátit, kdyby jsme za těmi drahými prostě nechodili!!! Zatím je ale náš chtíč, který zatemňuje mozek, silnější než chladná úvaha. Psát sem adresně a jmenovitě všechny špatné zkušenosti, by jistě nebylo na škodu.erofoto píše:Nazdárek, nezdá se Vám že baby v Brně celkově zdražují. Dříve celkem sedělo že pruměr 12-1300 kč, a ty které byly moc pěkné tak 1500. nyní je naprosto běžné 1500 za OO, a další soou příplatky. jak bude čas tak sem připíšu dalsší moje špatné zkušenosti. Boužel ano špatné, dobré sem již nezažil hodně dlouho.
david2 píše:erofoto píše:Nazdárek, nezdá se Vám že baby v Brně celkově zdražují.
a tak kapitalistický zákon o nabídce a poptávce, je v Brně postaven na hlavu. Čím víc je bab, které nabízejí sex. služby, tím jsou paradoxně dražší. Je to pouze brněnské specifikum, a to, že by 1500 chtěly jenom holky, co jsou moc pěkné, není tak úplně pravda.
Jsem však přesvědčen o tom, že bychom tuto skutečnost mohli zvrátit, kdyby jsme za těmi drahými prostě nechodili!!! Zatím je ale náš chtíč, který zatemňuje mozek, silnější než chladná úvaha. Psát sem adresně a jmenovitě všechny špatné zkušenosti, by jistě nebylo na škodu.
a.mfora píše:[ač brňák, musím uznat, že v Praze a v Plzni, v severních Čechách je situace lepší. Pěkné holky i za 800/hod, je třeba si dát trochu práci s výběrem, nám v Brně chybí něco jako Showpark, byl by větší tlak na priváty..
Ale, ale to je bída, spešl ty si jen stěžuješ to máš tak zlé zkušenosti? tak to je mi líto. Proč tam tedy chodíš? zůstane-li ti někdy chvilka, stav se na kafe a můžeme dát kousek řeči. ... Najdeš-li odvahu tak dej vědet. . Martina
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků