Hledat  

Zdražení, kvalita služeb, podvody, triky

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Zdražení, kvalita služeb, podvody, triky

Příspěvekod erofoto » pát 22. úno 2008, 18:06

Nazdárek, nezdá se Vám že baby v Brně celkově zdražují. Dříve celkem sedělo že pruměr 12-1300 kč, a ty které byly moc pěkné tak 1500. nyní je naprosto běžné 1500 za OO, a další soou příplatky. jak bude čas tak sem připíšu dalsší moje špatné zkušenosti. Boužel ano špatné, dobré sem již nezažil hodně dlouho.
Naposledy upravil erofoto dne pát 22. úno 2008, 22:58, celkově upraveno 1
erofoto

Re: Zdražení

Příspěvekod david2 » pát 22. úno 2008, 22:11

erofoto píše:Nazdárek, nezdá se Vám že baby v Brně celkově zdražují. Dříve celkem sedělo že pruměr 12-1300 kč, a ty které byly moc pěkné tak 1500. nyní je naprosto běžné 1500 za OO, a další soou příplatky. jak bude čas tak sem připíšu dalsší moje špatné zkušenosti. Boužel ano špatné, dobré sem již nezažil hodně dlouho.
Je to pravda, a tak kapitalistický zákon o nabídce a poptávce, je v Brně postaven na hlavu. Čím víc je bab, které nabízejí sex. služby, tím jsou paradoxně dražší. Je to pouze brněnské specifikum, a to, že by 1500 chtěly jenom holky, co jsou moc pěkné, není tak úplně pravda. Jsem však přesvědčen o tom, že bychom tuto skutečnost mohli zvrátit, kdyby jsme za těmi drahými prostě nechodili!!! Zatím je ale náš chtíč, který zatemňuje mozek, silnější než chladná úvaha. Psát sem adresně a jmenovitě všechny špatné zkušenosti, by jistě nebylo na škodu.
david2

Příspěvekod erofoto » pát 22. úno 2008, 22:57

to platilo spis drive ze pekne byly drazsi, ale byly vyjimky. Dnes bohuzel 1500 chteji i docela skaredky, a o kvalite sluzeb ted ani nemluve. Rozmáhá se tu takové podvody ktere me docela stvou.

1. po telefonu rekne cenu treba 1300, na miste pak chce vic, s tim ze to sem nemluvil sni ale kolegyni.
2. v inzeratu seznam rpaktik na dve stranky, po telefonu uz polovina a nazivo uz jen klasika.
3. kdyz uz je vice mozne tak najendou ze za OO nebo ldasi veci chce priplatek a uz je docela bezne ze chce 500 za kazdou nadstandartni sluzbu(standart bere klasiku, a oral od ni.
4. na 30minut se muzes udelat 1x na 60. 2x. bohuzel v reckovicich jak sem jiz jendou psal tak zaplaceno 60 udelal sme se a uz me vyhazovaly.

dalsí body me ted nenapadaji, ale je toho urcite vice, kdyztak doplnim.
S tim ze by sme to mohly zvratit si nemyslim, protze k nim chodi milion lidi ktere o tomto webu ani nevedi.
To ze je jich v Brne docela dost je pravda takze nechapu jakto ze zdrazuji, ale je to tak. Chtelo by na tyto spatne holky poslat nejakou kontrolu a mely by po ptakach.
erofoto

Příspěvekod Dr.NO » sob 23. úno 2008, 21:25

Nebudete věřit, co se mi nedávno stalo. Do telefonu mi holka řekla 900 za půl hodiny. Na místě chtěla 1000 s tím, že si neuvědomila, že je topná sezona a mají větší náklady :lol:
Dr.NO

Příspěvekod reeb » sob 23. úno 2008, 23:03

nj, všechno jde nahoru tak zdražují i šlápoty..ale je fakt že se některé chovají jak kurvy :-) Pomuže ve dveřích vše konzultovat a když cokoli nesedi obrátit se na patě..už sem to několikrát praktikoval a některé vypadali zkroušeně, když jim před očima mizela tisícovka. Spoléhají na to že nadržený chlap zůstane a neni dostatečně asertivní.
reeb

Příspěvekod erofoto » ned 24. úno 2008, 13:22

ja se snazim vyptavat po telefonu a docela casto me s telefonem prasti protze vedi ze nemohou rict pravdu. obcas naslibuji ale pak je to jinak.
At zdrazi na 1500 to nejak prezijeme, ale kdyby aspon ta kvalita a uroven byla rozumna. a ne ze zaplatis hodinu pak po chvilce te vyhodi atd atd
erofoto

Příspěvekod reeb » pon 25. úno 2008, 14:22

fascinuje mě jak tu někdo na některou nadává a pak tam jde zas...
reeb

Příspěvekod vulcan » pon 7. dub 2008, 0:59

david2 píše:
erofoto píše:Nazdárek, nezdá se Vám že baby v Brně celkově zdražují.

a tak kapitalistický zákon o nabídce a poptávce, je v Brně postaven na hlavu. Čím víc je bab, které nabízejí sex. služby, tím jsou paradoxně dražší. Je to pouze brněnské specifikum, a to, že by 1500 chtěly jenom holky, co jsou moc pěkné, není tak úplně pravda.
Jsem však přesvědčen o tom, že bychom tuto skutečnost mohli zvrátit, kdyby jsme za těmi drahými prostě nechodili!!! Zatím je ale náš chtíč, který zatemňuje mozek, silnější než chladná úvaha. Psát sem adresně a jmenovitě všechny špatné zkušenosti, by jistě nebylo na škodu.

nazdar norníci,
david2 má úplnou pravdu.
ač brňák, musím uznat, že v Praze a v Plzni, v severních Čechách je situace lepší. Pěkné holky i za 800/hod, je třeba si dát trochu práci s výběrem, v Plzni ještě lepší. taky nám v Brně chybí něco jako Showpark, sic je to trochu hypermarket, ale kapitalistická selekce tam funguje, člověk neprojezdí fůru benzínu hledáním na privátech. Možná pokud by něco takové tady bylo, byl by větší tlak na priváty..
V Praze Holešovicích jsou okolní priváty kolem SP velmi levné , a holky kupodivu pěkné, přívětivé..
tady v Brně někdy chce 1500 i docela slabší kusy, a my jim to baštíme, a chodíme dál..
vulcan

Příspěvekod a.mfora » čtv 10. črc 2008, 0:30

[nazdar norníci,
david2 má úplnou pravdu.
ač brňák, musím uznat, že v Praze a v Plzni, v severních Čechách je situace lepší. Pěkné holky i za 800/hod, je třeba si dát trochu práci s výběrem, v Plzni ještě lepší. taky nám v Brně chybí něco jako Showpark, sic je to trochu hypermarket, ale kapitalistická selekce tam funguje, člověk neprojezdí fůru benzínu hledáním na privátech. Možná pokud by něco takové tady bylo, byl by větší tlak na priváty..
V Praze Holešovicích jsou okolní priváty kolem SP velmi levné , a holky kupodivu pěkné, přívětivé..
tady v Brně někdy chce 1500 i docela slabší kusy, a my jim to baštíme, a chodíme dál..[/quote]

Ale, ale to je bída, spešl ty si jen stěžuješ :( to máš tak zlé zkušenosti? tak to je mi líto. Proč tam tedy chodíš? zůstane-li ti někdy chvilka, stav se na kafe a můžeme dát kousek řeči. Ať získáš znalost zkušeností i z druhé strany. A neboj nekoušu , kafe není od žida a za kafe od nikoho nic nečekám. Najdeš-li odvahu tak dej vědet. Nabídka trvá do pátého srpna tohoto roku. Martina
a.mfora

Příspěvekod vulcan » čtv 10. črc 2008, 23:12

a.mfora píše:[ač brňák, musím uznat, že v Praze a v Plzni, v severních Čechách je situace lepší. Pěkné holky i za 800/hod, je třeba si dát trochu práci s výběrem, nám v Brně chybí něco jako Showpark, byl by větší tlak na priváty..

Ale, ale to je bída, spešl ty si jen stěžuješ :( to máš tak zlé zkušenosti? tak to je mi líto. Proč tam tedy chodíš? zůstane-li ti někdy chvilka, stav se na kafe a můžeme dát kousek řeči. ... Najdeš-li odvahu tak dej vědet. . Martina

ahoj Martino,
myslím, že jsi to správně nepochopila. Určitě si nestěžuji, mám zkušenosti v Brně dobré i trochu horší. Jen jsem upozornil, jak to chodí v jiných městech. Zde v Brně znám dost příjemných dívek, které správně pochopily marketing a mají rozumnou cenu - tím myslím třeba 800 půlhodina ( relativně nižší cena, více zákazníků, větší výdělek..). Cena ale zdaleka není jediné kriterium.
Dobrý přístup se snažím mít i já. Ke každé chodím čistý, umytý, upravený, nikdy ne po alkoholickém posilnění, chovám se k nim jako k milenkám, a je to v 99% oceněno příjemným chováním i té dívky.

Děkuji za Tvoje pozvání, třeba je někdy využiju, do toho srpna nejspíš ne, nebojím se Tvého kafíčka. Myslím, že není třeba tajit adresu, stejně se v Brně vše brzy proflákne.
Přeji Ti příjemné léto.
vulcan

Zpět na Diskuse na téma